|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
سلام
این داستانیه که خودم نوشتم به نام:Resident Evil Final _ After For Ever اگه نظری در مورد داستان دارید بگید با تشکر حالا خود داستان: قسمت اول خلاصه داستان : بد از وقایع نچندان خوب در تگزاس و مرگ مشکوک عده زیادی از مردم پلیس دست به تحقیقات زد ولی چیزی نیافت . جاسوسان F.B.I گزارش دادند که این یک ویروس است و از طریق فاضلاب منتشر شده است . این تحقیقات ادامه داشت و متخصصان اعلام کردند که این ویروس خطرناک نوعی ترکیب شده از ویروس T است و با ویروسی دیگر ترکیب و ویروسی جدید تر ساخته است. داستان اصلی: موضوع: بازگشت زامبیها فصل 1 2 دسامبر سال 2010 در شهر کانزاس امریکا : در 2 دسامبر سال 2010 در شهر کانزاس امریکا همه خبرگذاریها و روزنامها خبر بازگشت زامبی ها را اعلام کردند . پروفسور نیجسون از تگزاس به زامبی تبدیل شد مانند پروفسور سانس یا غول معروف ساوانتی , که چند سال پیش در شهر کالیفورنیا حادثه بزرگی را به وجود اورد , ولی پلیس به موقع به ازمایشگاه پروفسور نیجسون امدند و ان شیطان را کشتند یکی از خیابانهای شهر کانزاس : مایکل: هی رفیق هر چی پول داری بده به من . دکه دار: باشه باشه یک دقیقه صبر کن . مایکل : زود باش عوضی چشم قلمبه . دکه دار: هی مواظب باش حرف زدنت باش. مایکل: کچل بی خاصیت الان میری به درک . دکه دار : بیا بیا این پولت , نه, نه !؟ 3 دسامبر سال 2010 میلادی در امریکا مرکز تحقیقات علمی شیمی نظامی : خانم دکتر ازمایتی در حال بحث با مارشال لوپز فرانسوی فرمانده نظامیان امریکایی و پروفسور هارگریپز اتریشی در مورد فرمول اثرات زامبی هستند. همان روز جنوا ( روح زامبیهای وحشی )و فانتوم ( بیمار کننده مردم ) بر سر رئیاست بر زمین گفتگو میکنند. 24 دسامبر سال 2010 میلادی امریکا در کوچه ای یک زامبی به همراه یک فانتوم و یک عامل بیماری به یک پلیس گشتی حمله میکنند و اورا میکشند. همان شب در باشگاه : بی سیم: جکس... جکس.... منم سونیا به همراه فرانک یک چیزی رو پیدا کردیم زود بیا ... باشه...تمام. دیوید: هی جکس اینا کین ؟ جکس: اه ببین دیوید اینا دوستای منن من مامور,عملیاتهای ویژه پلیس و کل دم و دستگاه امریکام ,اون دوست من فرانک است که استاد در رانندگی و ادم کشی ولی اون یکی سونیا بلاد نامزدمه که همجا هست و حالا هم در حال انجام ماموریت برای F.B.I است . منم مامور حفاظت از اشخاصی مثل تو را بر عهده دارم . فردای ان روز: تماس مارشال لوسیوس گراند با گروه ویزه مارشال: سلام من مارشال فوق زنرال گراند هستم شما باید هوشیار باشید و زامبیها را بکشید پس به انهایی که ان بیرون هستند کمک کنید تا شهر پاکسازی بشود. جکس تو مامور نجات و گارد عملیات ویژه هستی . دیوید تو مسئول نجات هستی . کارلوس تو مامور گارد کنترل هستی , و تو فرانک مامور مخفی و گارد کنترل وعملیاتی هستی , ما به شما نیاز داریم و فقط 1هفته صبر کنید تا افراد ویژه گروه عملیات مخفی به شما ملحق شوند . تمام . کارلوس: این مردک قهوه منو سرد کرد . فرانک: جکس این دستگاه رو خاموش کن تا کسی نیامده . دیوید: هی فرانک سیبت را داری لح میکنی . فرانک: اه یادم رفت سیب کوچیکم لح شد . شب همان روز: شرکت امبرلا ( چتر زیست ) در حال ازمایشاتی جدید برای خلق موجودی به نام Hewsi است . لیست افراد گروه ویژه و حضور انان در کدام داستان: 1-رجینا: حضور در بازی دینو کرسیس 1و2 Dino Crisis 2-دایلان: حضور در بازی دینو کرسیس 2 Dino Crisis 3-جکسون بریج ( جکس ): حضور در بازی و فیلم مورتال کامبات Mortal Kombat 4-سونیا بلاد: حضور در بازی و فیلم مورتال کامبات Mortal Kombat 5-جیل: حضور در بازی و فیلم رزیدنت اویل 2 1&2&3 Resident Evil Game 6-کارلوس: حضور در بازی Resident Evil 3 7-فرانک: حضور در فیلم ترانسپورتر یا مامور انتقال و The Expendables 8-دیوید: حضور در بازی دینو کریسیس 2 Dino Crisis این افراد به دو گروه تقیسم شدند و به ماموریت میرفتند مانند فرانک و دیوید . هلیکوپتر حامل افراد گروه ضربت در حال پرواز. افراد گروه ویژه در مانور زامبی امتحان میشوند. در اداره پلیس شهر کانزاس هر روز زندانیان به زامبی تبدیل میشوند. پایان قسمت 1 از فصل 1 موضوع: در گیری بین دو گروه فصل 1 این داستان ادامه دارد نظر یادتون نره |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| evil, final, resident, داستان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |