بازگشت   انجمن های فصل بازی > موضوعات عمومی > گفتگوی آزاد

موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-07-2010, 03:38 PM   #1 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

تشکرها : 1,430
مطالب وبلاگ:  5
PC
خبرنگار کاربر فعال 

پیش فرض شب هایی بسیار ترسناک با Paranormal Activity 2

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

اول بگم که این پوستر تازه منتشر شده و به زودی فیلم قابل دسترس همگان خواهد بود لطفا به نوشته روی پوستر توجه کنید
خب یکم در باره ی فیلم Paranormal Activity میگم براتون .... اول اینکه اگر واقعا میخواین ترسو با وجود حس کنید این فیلمو دانلود کنین
فیلمی که بسیار دقیق در ذهن شما پایه گذاری میشه و به وقتش مثل بمب منفجر میشه البته یه پیشنهاد دوستانه بدم
1. کسایی که مث من دنبال علم هستن و شبا وقتی همه خوابن درس میخونن
2. کسایی که کلا شبکار هستن و قلب ضعیفی دارن
3. کسایی که بد خواب هستن و با هر چیزی میرنجن
این فیلم مستند و ترسناکو دانلود نکنن ... چون من عاقبت دوستامو دیدن .... یه چیز درمورد فیلم بگم .
به هیچ وجه این فیلم مث فیلم های ابکی ترسناک دیگه نیست چون بقیه فیلم ها خواستن با نشون دادن صورت های وحشتناک و
جلوه های ویژه مردمو یه جورایی بترسونن ولی این فیلم در عینه سادگی ترس عمیقی روی قلبتون میزاره من هنوز یادمه که لحظات اخر فیلم چند متر پریدم هوا... خب بس است تبلیغات
این واقعیتی که حرف منو تایید میکنه :
Paranormal Activity ایتالیا را دیوانه کرد:

متن پنهان:
نمایش عمومی فیلم ترسناک و کم بودجه "رفتار های غیر طبیعی " در ایتالیا به یک بحران اجتماعی تبدیل شده و بسیاری را دچار حمله عصبی کرده است.
به گزارش مهر از خبرگزاری فرانسه اورژانس ایتالیا اعلام کردکه ظرف مدت نیم ساعت پس از نمایش تیزر تلویزیونی فیلم "رفتار های غیر طبیعی"از تلویزیون سراسری ایتالیا ده ها مورد تماس تلفنی به ویژه از مناطق جنوب شهر ناپل با اداره اورژانس گرفته شده و مواردی از حملات غیر عادی عصبی گزارش داده شده است.در مهم ترین مورد دختری 14 ساله به دلیل حمله شدید عصبی به بیمارستان منتقل شده و تحت مراقبت های پزشکی قرار گرفته است.
از سوی دیگر ایگناتسیو لاروسا وزیر دفاع ایتالیا اعلام کرد در دو هفته گذشته تیزر تبلیغاتی یک فیلم ترسناک با عنوان "رفتار های غیر طبیعی "از تلویزیون پخش شده و هزاران کودک و نوجوان را به شدت ترسانده است.آقای وزیر که برای یک سفر اداری به استانبول رفته است افزود : این موضوع نگران کننده ای است.وقتی پسر هفت ساله ام این تیزر را دید به من گفت که به شدت ترسیده است و این موضوع توجه من را به خود جلب کرد.
از سوی دیگر الساندرا موسولینی نوه دیکتاتور فاشیست ایتالیا و رئیس کمیسیون کودکان پارلمان این کشور نیز عنوان داشت : فیلم "رفتار های غیر طبیعی" محتوایی به شدت اضطراب آور دارد و باعث بروز حمله های عصبی و مشکلات روانی در میان کودکان و نوجوانان کشور شده است.

در مورد داستان :
کیت با نامزدش میکا اوایل زندگیشونو در یک خونه ای شروع میکنن بعد از مدتی کیت دچار توهماتی میشه
که میکا از روی علاقه شدیدی که به کیت داره شروع میکنه به فیلم گرفتن با دوربین هندی کم... تا ثابت کنه این قضایا همش توهماته و چیزی نیست که به خاطرش ناراحت بشن
که بعدا میفهمن که این نیرو واقعا نیروی بزرگی هستش که اشتباه فکر میکردن

در مورد فیلم بگم که فیلم خیلی کم خرجی بوده ولی در سطح تیم ملی کارگردانش فروش کرده و به یکی از عنوانای بزرگ معروف شده و جایزه اسکارو متعلق به خودش کرد
تمام فیلم با دوربین هندی کم گرفته شده و واقعی هستن که توسط پلیس و یه عده دیگه پخش و ساخته شده است به خاطر ترس شدید این فیلم مستند بینندگان فیلم اعتزاض کردن و اخر فیلم توسط
کارگردان تغییر کرد

کسایی که قصد دانلود Paranormal Activity 1 رو دارن لطفا این قسمتو نخونن چون از هیجانش به شدت کم میشه

متن پنهان:
این فیلم واقعی نیستش و بیشتر کسایی که فیلم رو دان میکنن فکر میکنن واقعیه و سکته رو میزنن پیشنهاد میشه به دختران فامیل بگویید که مستند واقعیست چون به قدری این فیلم طبیعی اجرا شده که
اکثر بینندگان خودشونو همراه بازیگران جلو میبرن با گریه اونا ناراحت میشن با خندشون شاد ...
جالبه بدونین طرح ساخت این فیلم این بود که کارگردان فیلم شب موقع خواب شاهد سقوط
بسته پودر ماشین لباس شویی از روی کتابخونش بود در حالی که 30 سانتی متر با لبه فاصله داشت
این شد که این ایده به ذهنش رسید

جدیدا هم به خاطر استقبال شدید مردم Paranormal Activity 2 رو ساختن که در اخر تریلر فیلمو برای دانلود گذاشتم البته پیشنهاد میشه اول Paranormal Activity 1 رو ببینین بعد 2ش رو ....

دانلود تریلر Paranormal Activity 2

لطفا کسایی که Paranormal Activity 1 رو دیدن لحظات زندگیشونو در لحظات اخر فیلم تعریف کنن ممنون

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود

ویرایش توسط MINERVA : 10-07-2010 در ساعت 03:42 PM
MINERVA آنلاین نیست.

7 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 10-07-2010, 07:30 PM   #2 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

PC
خبرنگار کاربر فعال 

یعنی این همه افراد ادعا که تو این فروم هستن فیلم به این خفنی رو ندیدن ؟؟؟

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود

ویرایش توسط MINERVA : 10-07-2010 در ساعت 07:48 PM
MINERVA آنلاین نیست.

قدیمی 10-07-2010, 07:43 PM   #3 (permalink)

Dont think u R , Know u R

قهرمان 1}

GoldenEagle آواتار ها

تشکرها : 1,190
مطالب وبلاگ:  6
PS3 PC

این فیلم رو من عید امسال بود دیدم فیلمش نسبتا قشنگ بود. به جز صحنه ای که کیت رو از مچ پا از تخت میکشن و آخر فیلم صحنه خاص ترسناک دیگه ای نداشت، یه جاهایی هم مثل جایی که کیت واستاده و نشون میده موهاش داره تکون میخوره و صدای نفس کشیدن میاد یه جورایی به نظر من ضایع بود بیشتر حرف و بازدید فیلم های دوربین بود که تو یه مقطعی کاملا حوصله آدمو سر میبره البته قسمت های از دید دوربین که توی شب اتفاق میوفته رو اگه توی شب ببینید واقعا جالبه قسمت اول که کلا 5 تا بازیگر بیشتر نداره که اسم های کوچیکشون هم اسم واقعی خودشونه. فیلمش هم مثل اینکه کلا با یه هزینه ای کمتر از 30 هزار دلار ساخته شده البته دقیقشو نمیدونم

And Then Suddenly . . . . Poof
GoldenEagle آنلاین نیست.

قدیمی 10-07-2010, 07:46 PM   #4 (permalink)

نامبر وان

BiG_BosS آواتار ها

تشکرها : 1,089
مطالب وبلاگ:  4
XBOX360 XBOX360 Elite PS3 PS2 PC

نقل قول:
یعنی این همه افراد ادعا که تو این فروم هستن فیلم به این خفنی رو ندیدن ؟؟؟
واااااااااا... لااقل یه نظر بدین
معین جان دلیل نمیشه که هرچیزی مورد علاقه ی شماست مورد علاقه ی بقیه هم باشه که!این یکش بود!
دوم هم شاید فعلاً کسی به این تاپیک سر نزده یا هنوز نخونده.
افراد ادعا؟
اینم از نظر که میخواستی:
من با اصل فیلمهای ترسناک مخالفم چون همشون سر کاری هستند.
بنده فقط از یک فیلم ترسناک ترسیدم که آن زمان هم کودکی بیش نبودم،نام آن فیلم به فارسی "سوار بی سر" بود.
BiG_BosS آنلاین نیست.

2 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-07-2010, 07:52 PM   #5 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

PC
خبرنگار کاربر فعال 

مهدی جان شوخی کردم بعدشم این فیلم با بقیه فیلم ها فرق داره نباید با بقیه قیاس بشه وقتی علاقه نداری نظر نده خب
مث این که بگی مرد عنکبوتی چون مورد علاقه شماست داری تبلیغ میکنی ....
نخیر این فیلمو بعضی ها برترین فیلم ترسناک تاریخ لقب دادن به این فیلم اصلا یه بار متن بالا رو بخون بعد .... ادامه نده

MINERVA آنلاین نیست.

قدیمی 10-07-2010, 08:03 PM   #6 (permalink)

نامبر وان

BiG_BosS آواتار ها

تشکرها : 1,089
مطالب وبلاگ:  4
XBOX360 XBOX360 Elite PS3 PS2 PC

نقل قول:
مهدی جان شوخی کردم بعدشم این فیلم با بقیه فیلم ها فرق داره نباید با بقیه قیاس بشه وقتی علاقه نداری نظر نده خب
مث این که بگی مرد عنکبوتی چون مورد علاقه شماست داری تبلیغ میکنی ....
نخیر این فیلمو بعضی ها برترین فیلم ترسناک تاریخ لقب دادن به این فیلم اصلا یه بار متن بالا رو بخون بعد .... ادامه نده
دیدم داری بال بال میزنی نظر بدیم منم نظرم رو گفتم.به هر حال طبق گفته ی خودت ژانرش ترسناکه و من هم خوشم نمیاد و این نظر من بود.
BiG_BosS آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-07-2010, 10:03 PM   #7 (permalink)

● Flasher ●

Paradox آواتار ها

تشکرها : 224
PS2 PC

نظر شخصی:
یکی از مسخره ترین فیلم هایی که دیدم همین فیلم بود، کلی فیلم میدیدی برای چند دقیقه صحنه ی ترسناک و از آخر هم پایانی بیخود!
این فیلم سینمایی بود یا مستند یا آموزش روانشناسی یا ... ؟!

Paradox آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از Paradox عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-08-2010, 12:34 AM   #8 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

PC
خبرنگار کاربر فعال 

نقل قول:
یکی از مسخره ترین فیلم هایی که دیدم همین فیلم بود، کلی فیلم میدیدی برای چند دقیقه صحنه ی ترسناک و از آخر هم پایانی بیخود!
این فیلم سینمایی بود یا مستند یا آموزش روانشناسی یا ... ؟!
میدونم نظر شخص یهستا ولی بی انصافی نکنین ... بینندگان برای ترس زیاد فیلم درخواست دادن اخر فیلمو عوض کنن که کردنش ....
کلا فیلم ترسناک داستان زیاد خوبی نداره ولی این یکی از بازیگر گرفته تا فیلم برداریش عالی کار شده ... الته میله خودته

MINERVA آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-10-2010, 03:16 PM   #9 (permalink)

رمضان کریم

قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1}

Samuel_Gordon آواتار ها

تشکرها : 1,094
مطالب وبلاگ:  9
PC
کاربر فعال 

سلام
خوب من همه پست ها رو خوندم . تقریبا میشه گفت نظر اعضا 180 درجه با نظر صاحب تاپیک فرق مینمود.
بنده به شخصه فیلم با مضمون ترس دوست دارم . ولی این فیلم رو ندیدم متاسفانه . پس نظر بمونه بعد تماشا
دوستمون کلی هواداری این فیلمو کردن . همه نظرشون یه چیز دیگه بود . امیدوارم مختارنامه قضیه اش فرق کنه . چون بزرگترین حامیش همین دوستمونه.
راستی خواهشا اسم کوچیک بروبچ رو بگید من مجبور نشم . با نام کاربری خطاب کنم .از بین دوستان فقط پوریا.و علی.عزیز رو میشناسم. بقیه علما یا اسمشون یادم نیست . یا بار اولیه که افتخار اشنایی پیدا میکنم
فدای شما

Samuel_Gordon آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از Samuel_Gordon عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-10-2010, 04:38 PM   #10 (permalink)

عضو حرفه ای

HosainM آواتار ها

تشکرها : 378
PC

با سلام
بنده هم این فیلم رو دیدم. به نظر من فیلم الکی طولانی بود. یعنی من این فیلم رو در کمتر از 40 دقیقه دیدم. به نظرم چیز جالبی بود. مخصوصاً اینکه دوربین هندی کم بود، خیلی به واقعیت نزدیکش کرده بود. اما بعضی از صحنه هاش واقعاً خنده دار بود. ( مثل همون صحنه که از مچ پا میگیردش و می کشدش و در رو هم پشت سرش می بنده ). بعضی قسمت هاش واقعاً بی معنی بود. یعنی مثلاً 5 دقیقه سر یه موضوعی وقت می ذاشتن، بعد به هیچ نتیجه ای نمیرسیدن و اگه اون قسمت که صدای اون موجود رو میشنون رو اگه آخر ها میذاشتن واقعاً جالب میشد.
این فیلم خیلی شبیه به داستان هایی بود که ما در مورد " جن " ها می شنویم ؛ مثلاً من و دوستانم به مشهد رفته بودیم و یکی از دوستانم شدیداً معتقد بود که چنین موجودی توی زندگیش اثر زیادی داشته ( البته مال قبل از زمانی بوده که این فیلم منتشر بشه! ) و چیز هایی که تعریف می کرد واقعاً شبیه به این داستان بود ؛ مثلاً میگفت موقع خواب احساس میکرد صدای مچاله شدن کاغذ میشنوه و وقتی چشم هاش رو باز میکرد ، چیزی اطرافش نبود. یا صدای قدم زدن های غیر طبیعی ، یعنی سرعت غیر طبیعی در راه رفتن میشنید و میگفت شاهد هم داشت! البته اهل خالی بندی هم نبود که مثلاً بقیه رو بترسونه. من که در اون شب که اینا رو تعریف می کرد، همه ـش تکذیب میکردم، بقیه ی دوستام باورشون شده بود. اتفاق جالبی که بعدش افتاد این بود که همین دوستم یکدفعه از جا پرید و شیرجه زد روی تخت اون یکی دوستم و گفت یکی من رو لمس کرد!! همه باورشون شده بود و یکی از دوستام که کمی بیشتر از بقیه ترسو بود، نزدیک بود حمله ی عصبی کنه که چراغ رو روشن کردیم!! منظورم اینه که این ها همه ـش به خاطر "ترس" و "تلقین" بوده، نه اینکه واقعاً موجودی اونجا بوده باشه. گاهی اوقات در هنگام ترس شدید ، ریزترین صدا ها و اتفاقات توجه ما رو جلب میکنه و فکر می کنیم اتفاق عجیبی داره میفته. چنانچه من در مورد کسی شنیدم که وقتی کنارش می نشستید، واقعاً احساس می کردید موجودی اون رو اذیت میکنه ( یکهو دستش کشیده میشد، فایل های کامپیوترش پاک میشد و ... ). بعد از مدتی که ایشون شاغل شد و سرگرم زندگی و کار شد، خودش یادش رفت که همچین اتفاقاتی برایش میفتاده. یعنی انقدر بی اساس و برخواسته از ترس و تلقین بوده که خود اون شخص هم از یادش رفته بود. بنابراین اگر کسی بیاد از این داستان ها تعریف کنه، قطعاً مشکل از خودشه و هیچ موجود نامرئی ای در کار نیست (همونطور که دانشمندان صدر اسلام در مورد جن زدگی و این جور مسائل از لفظ " خرافات دور افتاده ی جاهلی " استفاده کرده اند و گفته اند که عدل خدا اجازه نمیده موجودات نامرئی بر موجودات مرئی تسلطی داشته باشن ).
روی هم رفته این فیلم برای سرگرمی چیز خوبیه.

ضمناً من نمیدونم کجای پایان ترسناک بود!؟ شاید شما پایان های دیگه ی فیلم رو دیده باشید که میگید ترسناک بوده. ( 3 تا پایان مختلف برای فیلم ضبط کردن ) این پایانی که من دیدم ( و احتمالاً آقای پارادوکس ) واقعاً بی معنی بود و مثلاً می خواست خیلی تأثیر گذار باشه .

موفق باشید.
HosainM هم اکنون آنلاین است.

4 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2, activity, paranormal, هایی, با, بسیار, ترسناک, شب

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش