|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 278
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ژست دوم! ![]() ![]() ژست سوم ![]() و اما گل سرسبد این شاهکارها!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]()
متن پنهان:
ویرایش توسط fs2_asadi : 01-23-2012 در ساعت 10:01 PM |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
الان مثلا دیگه ته لباسو پوشیدن ... یقه بازو ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 22
|
سلام...خیلی جالب بودن مخصوصآ آخریها... در بیشتر کشورها هندیها حضور دارن چه به عنوان توریست و چه با عناوینی دیگر کلآ آدمای جالبی هستند و اعتقادات عجیبی و غریبی دارن پدرم تو خیلی از سفراش با اونا برخورد کرده....
موفق باشید
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 278
|
خب تصمیم دارم هر موقع تو اینترنت عکس جالبی دیدم اینحا بزارم!
امروز به چند عکس جالب برخورد کردم.. چند عکس خیلی قدیمی از کربلا.. دوتا عکس اول مال سال 1810 میلادی حدود 200 سال قبله و عکس بعدیش برای سال 1909 تقریبا 100 سال قبل هست و خیمه گاه حسینی رو نشون میده . ![]() ![]() ![]() لطفا بحث سیاسی مذهبی نکنید تا آرامش سایت حفظ بمونه.. با تشکر از حسن توجه شما
|
![]() |
| برچسب ها |
| ميليون, نفر, ها, که, کردن, گريه, آن, از, با, تصاويري, جالب, جذاب, حکایت, خواهر, زن, عشق |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|