|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام داستان را میخواهید بخوانید؟ | |||
| Mortal Kombat Final_ Always Life نگهبانان جهان _ زندگی همیشگی |
|
1 | 16.67% |
| Resident Evil Final _ After For Ever شیطان شوم در منطقه مسکونی _ برای همیشه |
|
1 | 16.67% |
| Total War _ Rome&Greek&Pars&Egypt جنگهای نهایی _ روم و یونان و پارس و مصر |
|
4 | 66.67% |
| رأی دهندگان: 6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
سلام
من یه نویسنده قهارم و رو دست ندارم نا سلامتی انسانی خونیدم و مدیریت و... من 3 تا داستان دارم که خودم نوشتم هر کدم رو خوشتون امد اسمشو میگم نظر سنجی میذارم بگید کدوم رو براتون قرار بدم ؟ این کارو دارینوس کردم ولی ثمری نداشت ببینم اینجا ازش استقبال میشه؟ 1-Mortal Kombat Final _ Always Life داستان نهایی نگهبانان جهان_زندگی همیشگی : مرگ رایدن.مرگ امپراتور شاوکاهن.لیکانگ وحشی.و....خدای جنگ کرسیوس در مقابل دوستش شاهزاده ایرانی دستان 2-Resident Evil Final _ After For Ever شیطلان شوم در منطقه - برای همیشه بازگشت شرکت امبرلا . موجودات فوق قوی . گروهای زامبی در مقابل گروهای محبوب جهان 3-Rome &Greek& Egypt&Pars _ Total War جنگهای نهایی _ روم .پارس.یونان.مصر دسیسه امپراتوریها بر علیه روم. غارت کارتاج.شکست رومیان از پارسیان انتخاب با خودتونه؟ هر داستان با عکسهای واقعی؟ |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
اقا من رو اسم Total War تعصب دارم برا همین این کتابو میخونم
![]()
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 378
|
اگه بتونین با عکس های واقعی از Rome Total War ، داستان رو بنویسین واقعاً جالب میشه. البته من تو فروم فارسی Rome Total War قبلاً چند داستان با عکس هایی که خود شخص گرفته بود خونده بودم و چیز بسیار جالبی بود.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Guest
|
یه سوال مهم دوست دارید؟ پادشاه ایران و فرعون مصر چه کسی باشأ؟
ایران؟ 1-کوروش کبیر(هخامنشی) 2-داریوش اول(هخامنشی) 3-مهرداد اول(اشکانی) 4-تیرداد(اشکانی) 5-اردشیر بابکان(ساسانی) 6-شاپور اول(ساسانی) 7-شاپور دوم(ساسانی) 8-انوشیروان(ساسانی) 9_خسرو انوشیروان(ساساتی) 10-خسرو پرویز(ساسانی) لطفا نظر دهید؟ فراعنه مصر؟ 1-رامسس دوم 1-هلاهله لطفا نظر دهید؟ داستان با عکسه اماده هستند منتظر نظر شما هستم با تشکر |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| کدوم, بخونید؟, دوست, دارید, داستان, رو |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|