|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
بسم الله الرحمان الرحیم
با سلام خدمت همه ی دوستان یه تا پیک برای همتون دارم که تا حالا همچین چیزی ممکنه دیده باشید ولی نه تو گیم سیزن. من مقاله ی ((عقاید)) رو بنا میکنم تا همه هم دیگه رو بشناسند و کمی بخندیم. این مقاله صرفا" برای همه است و شناخت نسبی اگه کسی نخواست سوالی رو جواب بده جلوش خط ______ بکشه ولی شمارهی سوال رو حتما" بزنه.اگر هم کسی خواست یه عکس یادگاری از خودش بزاره. ولی با حوصله به این تاپیک بیایید و تا حد ممکن به سوالات جواب بدید.جواب رو میتونید بیرون از اینترنت نوشته و بزارید ولی حتما" جواب بدید دمتون گرم. با تشکر . __________________________________________________ ___________________ عقاید 1.نام 2.نام خانوادگی 3.رنگ چشم 4.رنگ مو 5.قد 6.وزن 7.سن 8.لقب 9.تکه کلامت چیه؟ 10.وقتی دعوا میکنی چه فحش هایی میدی؟ 11.از چه چیزی بیشتر میترسی؟ 12.بد ترین کاری که تا به حال کردی چه بوده؟ 13.بهترین فیلم عمرت چیه؟ 14.وقتی تنها میشی چی کار میکنی؟ 15.کدام بازیگر رو دوست داری؟ 16.کدام خواننده رو دوست داری؟ 17.اگر تمام دنیا با تو دشمن بشن چی کار میکنی؟ 18.بهترین کلاس تحصیلت چه دوره ای است؟ 19.بهترین بازی عمرت چیه؟ 20.اگه شلوارت تو پارتی در بیاد چی کار می کنی؟ 21.کدام بازیکن ورزشی رو دوست داری؟ 22.بهترین کارتون یا انیمیشن عمرت چیه؟ 23.نام معشوقه ات چیست و چه قدر دوستش داری؟ 24.اگه قرار باشه دنیا نابود بشه و تو فقط بتونی 3 نفر رو نجات بدی اونا چه کسانی هستند؟ 25.نظرت راجب جنس مخالف چیه؟ 26.بهترین دوستت کیه؟ 27.بهترین دوست اینترنتی تو کی و تو چه سایتی بوده؟ 28.چه اسم هایی رو دوست داری؟ 29.بدترین سوتی که تو عمرت دادی چه بوده؟ 30.بهترین موقعیتی که از دست دادی چه بود؟ 31.اگه خبر حذف شدن گیم سیزن (فصل بازی) رو بهت بدن چی کار میکنی؟ 32.یک سخن پند آموز بگو. 33.چه غذایی دوست داری؟ 34.اگه در حال دیدن یک فیلم قیر اخلاقی یا در حال خلاف شرع یک بزرگ تر بیاد و ببینتت چی کار میکن 35. سه3 تا از آرزو هات رو بگو. 36.دوست داری تو کدام کشور زندگی کنی؟ 37.دوست داری چه کاره بشی؟ 38.بهترین خوابت رو بگو. 39.یک خاطره ی کوتاه بگو. 40.بهترین کاری که کردی چه بود؟ 41.از 4 نفر که بدت میاد نام ببر.... 42.اگه قرار باشه بمیری چه وصییتی میکنی؟ 43.ازچه کاری که جلوت انجام بدن بدت میاد؟ 44.دوست داری جای چه کسی باشی؟ 45.آیا به فال اعتقاد داری؟ 46.چه حیوانی رو دوست داری؟ 47.نظرت راجب این عقاید چیه؟ 48.تاریخ تولد و تاریخ امروز و یک یادگاری برای گیم سیزن وفصل بازیها بزن. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Guest
|
این هم از جوابهای خودم:
1-مهدی 2-....................... 3-قهوه ای 4-مشکی 4-1.70 5-55 6-17 7-بچها میگن hbk و Stone cold و I See You و sawanti و Krazy و MK5 8-از هوا بیارم . مرتیکه چوهن لق 9-به ماند ....... 10-خدا و..... 11-شکستن عهد با خدا ......... 12-ارباب حلقها و هری پاتر. بت من 13-اهنگ گوش میدم هر چیزی لازم باشه مینویسم بازی میکنم 14-وزلی اسنایپس و ادی مورفی 15-akon &Pitbull&flo rida رضا صادقی 16-تا پای جون میجنگم 17-دوران سوم راهنمایی 19-ارباب حلقها روم توتال وار قلعه 20-......... 21-ston cold & shawns michaels & barthez & makelele&rooney &evra&ferinand 22-شرک پلنگ صورتی 23-..........Mk5 24-...................... 25-.................. 26-کیومرث محمد میثم 27-justi و ahmadhide 28-رضا علی 29- سرکلاس فلسفه 30-به MK5 ....... 31-برای همیشه .... 32-ای دوست مشو با روزگار دوست 33-ماکارونی 34-.......... 35-امریکا -تگزاس 36-با elesar مثل قبل باشم و به 55 برسم و دوتا فوق لیسانس بگیرم 37-نویسنده بزرگترین داستان بازی دنیا بیشم 38-..... 39-......... 40-کمک به دیگران و...... 41-کریستین رونالدو. فردو 42-55 ببینم 43-ادا مو دراوردن 44-جای سهراب سپهری 45-بله 46-شیر و یوزپلنگ 47-اینو پسر عمه ام به من یاد داد 48-9/11/1372 تولدم 11/8/1389 امروز دوستتون دارم خیلی زیاد مخصوصا ....... |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| چندین, ندیدید, که, ببینید, جواب, سوال, سوالی, شما, عقایدهر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|