|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
موافقم سایت سرد شده
یه علتش به خاطر درسو کنکوره ... ولی کلا بچه های اینجا کم نظرن یعنی یکم زورشون میاد
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
همونطور که دوست خوبمون امیر جان فرمودند نمیشه کسی رو وادار به فعالیت کرد.کاربر ها هیچ وظیفه ای در این زمینه در قبال هیچ کس ندارند.از روی لطف و محبتشون و یا جذب موضوع و پست های داخل تاپیک هست که نظر میدند.دلیل خلوت بودن سایت رو هم یک بار به یکی از دوستان گفتم و لازم نیست دوباره تکرارش کنم که باعث و بانیش چه کسانی با چه رفتار هایی توی سایت هستند که حتی حس فعالیت رو از خود من هم گرفتند و نمونه های انبوهی هم وجود داره تو آرشیو.
و خطاب به آقا بهمن گل،بچه ها بعد نبود کلید تشکر(این برداشتی هست که من کردم)خجالت میکشند پست بدند.چون فکر میکنند اسپم محسوب میشه(که قدر دانی هیچ وقت اسپم محسوب نمیشه) و دلایل دیگه.اما خواهش میکنم دلسرد نشو بهمن جان.
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
سلام خدمت بچه های گل . اول یه تشکر ویژه از بهمن عزیز دارم بخاطر فعالیت مستمر و خوبش دوم باید به مطلبی رو عرض کنم و اون هم اینه که الان بچه ها شدید مشغول درس هستن و زمانی برای فعالیت نمی مونه . فعالیت اصلی سایت که منجر به جذب اعضای جدید و بالا رفتن امار سایت میشه مربوط به بخش تحریریه سایت هست چون که بخش عظیم مطالب سایت یعنی پرتال که در دیدگاه عموم هست رو تشکیل می ده ولی متاسفانه همه اعضاش در حال حاظر قادر به همکاری نیستن . من و حسین و اشکان که درگیر کنکور هستیم ، علی و معین هم درگیر درس های خودشون اما اینجا یه تشکر از علی عزیز ( گلدن ) دارم که نم نمک فعالیتی دارن و نزاشتن چرخ سایت بخوابه . به هر حال فعلا با توجه شرایط موجود اوضاع بهتر از این نمیشه فعلا تنها راه برای سر پا موندن سایت چند بخش فعال هست که متاسفانه اونم هم یواش یواش داره آرشیوی میشه مثل همین لیگ و قسمت اخبار و ... . البته الان با همکاری سروش داریم روی دو تا پروژه کار می کنیم که چند روز دیگه آماده میشه !
به هر حال از همه اعضاء تشکر می کنم . موفق باشید . به شخصه بعد از کنکور شدیدا فعالیت خواهم کرد
|
|
#6 (permalink) | ||
|
رمضان کریم
|
نقل قول:
نقل قول:
چاکر همتون هم هستم
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
بعدشم نقد نوشتن اونقدر ها هم آسون نیست که عوضش کنیم شما خودت 1 نقد هم ننوشتی مطمئنا دوست عزیزم(خود منم نقد پر و پیمون ننوشتم خودم تاحالا ).
|
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
نام سایت رو یاداور میشم
game season
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| کننده, کسل, گیم, سیزن |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|