بازگشت   انجمن های فصل بازی > موضوعات عمومی > گفتگوی آزاد

موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-26-2010, 08:11 PM   #1 (permalink)

رمضان کریم

قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1}

Samuel_Gordon آواتار ها

تشکرها : 1,094
مطالب وبلاگ:  9
PC
کاربر فعال 

پیش فرض گیم سیزن کسل کننده !!

----------------------------------------

ویرایش توسط Samuel_Gordon : 04-26-2011 در ساعت 03:58 PM
Samuel_Gordon آنلاین نیست.

تبلیغات
قدیمی 11-26-2010, 09:33 PM   #2 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

تشکرها : 1,430
مطالب وبلاگ:  5
PC
خبرنگار کاربر فعال 

موافقم سایت سرد شده
یه علتش به خاطر درسو کنکوره ... ولی کلا بچه های اینجا کم نظرن یعنی یکم زورشون میاد

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود
MINERVA آنلاین نیست.

قدیمی 11-26-2010, 11:17 PM   #3 (permalink)

sawanti

Guest

حداقل کسی بیاد به یه تایپک نظر بده به نوسینده اش احترام گذاشته . اما دریغ از یک نظر و پست .
اینجا اگه همین طوری بمونه دست کمی از دارینوس نداره . باید مدیران تدبیر بیندیشند تا هم امار بالا بره و تایپک زیاد زده بشه .

قدیمی 11-27-2010, 07:28 PM   #4 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,653
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC

همونطور که دوست خوبمون امیر جان فرمودند نمیشه کسی رو وادار به فعالیت کرد.کاربر ها هیچ وظیفه ای در این زمینه در قبال هیچ کس ندارند.از روی لطف و محبتشون و یا جذب موضوع و پست های داخل تاپیک هست که نظر میدند.دلیل خلوت بودن سایت رو هم یک بار به یکی از دوستان گفتم و لازم نیست دوباره تکرارش کنم که باعث و بانیش چه کسانی با چه رفتار هایی توی سایت هستند که حتی حس فعالیت رو از خود من هم گرفتند و نمونه های انبوهی هم وجود داره تو آرشیو.

و خطاب به آقا بهمن گل،بچه ها بعد نبود کلید تشکر(این برداشتی هست که من کردم)خجالت میکشند پست بدند.چون فکر میکنند اسپم محسوب میشه(که قدر دانی هیچ وقت اسپم محسوب نمیشه) و دلایل دیگه.اما خواهش میکنم دلسرد نشو بهمن جان.

SHePArd آنلاین نیست.

قدیمی 11-27-2010, 08:04 PM   #5 (permalink)

مدیریت سایت

.:Pouria:. آواتار ها

تشکرها : 2,651
مطالب وبلاگ:  2
PS3 iPhone

سلام خدمت بچه های گل . اول یه تشکر ویژه از بهمن عزیز دارم بخاطر فعالیت مستمر و خوبش دوم باید به مطلبی رو عرض کنم و اون هم اینه که الان بچه ها شدید مشغول درس هستن و زمانی برای فعالیت نمی مونه . فعالیت اصلی سایت که منجر به جذب اعضای جدید و بالا رفتن امار سایت میشه مربوط به بخش تحریریه سایت هست چون که بخش عظیم مطالب سایت یعنی پرتال که در دیدگاه عموم هست رو تشکیل می ده ولی متاسفانه همه اعضاش در حال حاظر قادر به همکاری نیستن . من و حسین و اشکان که درگیر کنکور هستیم ، علی و معین هم درگیر درس های خودشون اما اینجا یه تشکر از علی عزیز ( گلدن ) دارم که نم نمک فعالیتی دارن و نزاشتن چرخ سایت بخوابه . به هر حال فعلا با توجه شرایط موجود اوضاع بهتر از این نمیشه فعلا تنها راه برای سر پا موندن سایت چند بخش فعال هست که متاسفانه اونم هم یواش یواش داره آرشیوی میشه مثل همین لیگ و قسمت اخبار و ... . البته الان با همکاری سروش داریم روی دو تا پروژه کار می کنیم که چند روز دیگه آماده میشه !
به هر حال از همه اعضاء تشکر می کنم . موفق باشید .
به شخصه بعد از کنکور شدیدا فعالیت خواهم کرد

معین عزیز ، همیشه به یادت هستیم ....
روحت شاد
.:Pouria:. آنلاین نیست.

قدیمی 11-27-2010, 08:32 PM   #6 (permalink)

رمضان کریم

قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1}

Samuel_Gordon آواتار ها

تشکرها : 1,094
مطالب وبلاگ:  9
PC
کاربر فعال 

نقل قول:
سلام خدمت بچه های گل . اول یه تشکر ویژه از بهمن عزیز دارم بخاطر فعالیت مستمر و خوبش دوم باید به مطلبی رو عرض کنم و اون هم اینه که الان بچه ها شدید مشغول درس هستن و زمانی برای فعالیت نمی مونه . فعالیت اصلی سایت که منجر به جذب اعضای جدید و بالا رفتن امار سایت میشه مربوط به بخش تحریریه سایت هست چون که بخش عظیم مطالب سایت یعنی پرتال که در دیدگاه عموم هست رو تشکیل می ده ولی متاسفانه همه اعضاش در حال حاظر قادر به همکاری نیستن . من و حسین و اشکان که درگیر کنکور هستیم ، علی و معین هم درگیر درس های خودشون اما اینجا یه تشکر از علی عزیز ( گلدن ) دارم که نم نمک فعالیتی دارن و نزاشتن چرخ سایت بخوابه . به هر حال فعلا با توجه شرایط موجود اوضاع بهتر از این نمیشه فعلا تنها راه برای سر پا موندن سایت چند بخش فعال هست که متاسفانه اونم هم یواش یواش داره آرشیوی میشه مثل همین لیگ و قسمت اخبار و ... . البته الان با همکاری سروش داریم روی دو تا پروژه کار می کنیم که چند روز دیگه آماده میشه !
به هر حال از همه اعضاء تشکر می کنم . موفق باشید .
به شخصه بعد از کنکور شدیدا فعالیت خواهم کرد
پوریا جان در اینکه درس و به خصوص کنکور بسیار مهم تر از این جور مسائله شکی توش نیست. ولی خوب درس دغدغه ی 9 ماهست . وهمه درگیرشن. یکی درس داره یکی کنکور داره یکی کار میکنه.و.... ولی انگشت خطاب من بیشتر به کسانی هست که خودم به شخصه شاهد حضور چندین بارشون تو روز در سایت هستم ولی از پست و نظر دریغ میکنن . مطمئنا یک نظر و پست هیچ عذری رو نمیپذیره. مگر اینکه یکباره تصمیم بگیریم بیخیال سایت شیم و فعالیت رو معطوف کنیم فقط به تابستون. که این هم منطقی نیست

نقل قول:
و خطاب به آقا بهمن گل،بچه ها بعد نبود کلید تشکر(این برداشتی هست که من کردم)خجالت میکشند پست بدند.چون فکر میکنند اسپم محسوب میشه(که قدر دانی هیچ وقت اسپم محسوب نمیشه) و دلایل دیگه.اما خواهش میکنم دلسرد نشو بهمن جان.
داداش گلم. ممنون از محبتتون. فروم اساسش رو پست و نظر بنا شده. خجالت یعنی چی؟ تشکر که نیست .واسه پست هم خجالت بکشند که دیگر هیچ. در ضمن فکر کنم این استراتژی حذف تشکر معکوس جواب داده. با این همه امیدوارم فروم کمی جون بگیره تا من هم فعالیتم رو از سر بگیرم.

چاکر همتون هم هستم

Samuel_Gordon آنلاین نیست.

قدیمی 11-27-2010, 10:31 PM   #7 (permalink)

sawanti

Guest

مثال دلیل کم رونقی سایت یکیش همین نقد وبرسیهای و پیشنماهای قدیمی است مثل mafia 2 کین و لانچ 2 است بابا خوب عوضش کنید ده ساله تو صفحه اول سایت است
درس هم کمیش بهونه است من 24 ساعت بای کامپوترم تازه درسم نمیخونم بازم بلدم

قدیمی 11-28-2010, 01:47 PM   #8 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,653
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC

نقل قول:
مثال دلیل کم رونقی سایت یکیش همین نقد وبرسیهای و پیشنماهای قدیمی است مثل mafia 2 کین و لانچ 2 است بابا خوب عوضش کنید ده ساله تو صفحه اول سایت است
دوست عزیزم.نقد خودکار نیست جوهر(بازدید) ـش تموم بشه حذفش کنی.شما خودت داستان بازی قدیمی ای مثل Total War مینویسی میبینی چقدر طرفدار داره،چون بازیش جذاب هست.جدید و قدیمی نداریم
بعدشم نقد نوشتن اونقدر ها هم آسون نیست که عوضش کنیم شما خودت 1 نقد هم ننوشتی مطمئنا دوست عزیزم(خود منم نقد پر و پیمون ننوشتم خودم تاحالا).

SHePArd آنلاین نیست.

قدیمی 11-28-2010, 02:09 PM   #9 (permalink)

sawanti

Guest

3

خوب این همه بازیه جدید امده حداقل یکیشو اضافه کنند . یا همین تشکرها رو برداشتن و .... انجمن بخش ورزش نداره و بخش موسیی نداره و ... یکم هم ریخته است و ادمی که تازه میاد عضو میشه میگه اینم همش شد بازی که

قدیمی 11-28-2010, 02:24 PM   #10 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

تشکرها : 1,430
مطالب وبلاگ:  5
PC
خبرنگار کاربر فعال 

نام سایت رو یاداور میشم

game season

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود
MINERVA آنلاین نیست.

موضوع بسته شد

برچسب ها
کننده, کسل, گیم, سیزن

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش