|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
Paranormal Activity 2
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] خب 2تاخبر دارم اوليش اين كه بالاخره Paranormal Activity 2 اكران شد حدود 2 3 هفته اي ميشه و فروش خوبي كرده ولي نه به اندازه ي سري قبل . Oren Peli كه كارگردان سري اول ميباشد خودش اقرار كرد كه اين سري به بخوبي سري قبل نبود همچنين Paranormal Activity 2 با فروش هفته اول كه 5/41ميليون دلار بودهاستتوانست فيلم برتر هفته انتخاب شود بودجه براي سري دوم اين فيلم تنها 3 ميليون دلار بوده است [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کارشناسان پیشبینی کرده بودند «فعالیت فراهنجار 2» در هفته اول نمایش حدود 20 میلیون دلار به دست بیاورد. 54 درصد تماشاگران این فیلم در آمریکا زنان و 61 درصد تماشاگران زیر 25 سال بودند. منتقدان فیلم اول را بیشتر دوست داشتند. خبر دوم : Paranormal Activity 3 [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] در سال بعد اكران خواهد شد كارگردان سري سوم اين فيلم اعلام كرد كه اي سري اشتباهات گذشته رو تكرار نخواهد كرد و سري سوم را با ترس و هيجاني بيشتر تجربه مي كنيد عكسي رو هم كه در بالا ميبينيد پوستري هست كه به تازگي براي اين سري منتشر كردن
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
هر كي خواست دان كنه لينك مستقيم ...فقط كيفيت ts پرده سينما هستش
Paranormal Activity 2 [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] PassWord: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
|
من که توی منطقه خودمون هر جا میرم فیلم به این خوبی رو ندارن خدایا!!!!!!!!!!!
|
|
|
#5 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
قضیه ی این هم شده قضیه ی اخراجی های خودمون و سری بازیهای فیفا
![]() سالی یکی باید ازش بیاد گویا ![]() حالا سالی یکی بیاد که خوبه!امیدوارم راه استاد افتخاری رو پیش نرن که سالی 7-8 تا نسخه بدن بیرون
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
1 و 2 ـش رو دیدم،اما هر چی سعی کردم به خودم بقبولونم فیلم خوبیه بیشتر نظرم به سمت کلمه ی " چرت " رفت!
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
SAW هم اولش قشنگ بود ولی از بس کارگردان های مختلف روش کار کردند و تلاش کردند سالی یه شماره بیرون بده الان بیشتر کمدی شده. اگه یه نگاهی توی imdb بندازید میبینید امتیاز فیلم از سال (Saw 1 (2004 و از 7.4 رسیده به 6.2 برای نسخه 6 سال 2009
|
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
![]() نقل قول:
تو اين طوري نبودي كه ... خب فيلمش خوب فروش كرده گفتن 3شم بسازيم نقل قول:
) ابكي بود ولي مسخره نيست ايده ي بسيار عالي توي فيلم به كار رفته ... و سبك جالبي داره ... ادم احساس ميكنه واقعا توي ماجرا قرارداره و همراه با فيلم پيش ميره ... البته گفتم بستگي داره جو و شرايط محيطتت چه جوري باشه ... اگر يه فيلمو هي وسطش قطع كني چه ميدونم بري wc بياي باز قطع كني بري تلفن بزني و ... خب جنگيرم كه باشه هيچي از نميفهمي شرايط توي سينما با تو خونه نگاه كردن خيلي فرق داره جو سينما قابل قياس با ديدن فيلم تو خونه همراه با صداي تلوزيون و.. نيست نقل قول:
||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
بدجوری به طور شدید با golden موافقم...
نباید اینقدر زود بسازن...باید جنبه ی موفقیت رو داشته باشن... وقتی شماره ی 1 رو ساختن نبایست اینقدر زود ادامش بدن... همه میدونن که فیلم های خفنی مثل روزی روزگاری در امریکا و....... هیچ وقت ادامه نداشت!!! مسلما اگه روزی روزگاری در امریکا رو ادامه میدادن میشد مثلا ادامه ی زندگیه رابرت دنیرو رو نشون داد یا میتونستن مثلا اینطوری ادامه بدن که رابرت دنیرو با اون دوست بی نام نشونش رفت همکاری کرد و.... ولی ادامه ندادن خوب! اینم دقیقا مثل saw میشه!منتظر امتیازات پایین و پایین ترش باشین!من با شماره 1 حال کردم!چون تجربه ی تازه بود!ولی با 2 نه!
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2, 3, activity, paranormal |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|