|
|
#1 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
|
رویا رویی مشاهیر با مرگ
تصمیم دارم هر چند روز خاطرات افراد بزرگ جامعه را که هنگام مرگ خود ان را توصیف کرده اند قرار دهم امیدوارم که استقبال کنید. برای شروع:آدلف هیتلر التهاب و هیجان اولیه کم کم رو به سردی گذاشت و قهقه های خنده از ترس مرگ خفه شد ... حتی من هم که دارای ان همه شور و التهاب بودم گاهی گرفتار ترس و سستی می شدم . زمانی که مرگ در اطراف ما سایه می انداخت چیزی در درون من سر به طغیان می گذاشت!!!! هیتلر که بدون هیچ شکی از بزرگان جنگ و جانیان تاریخ می توان به شمار اورد بود نام او را در کنار افرادی مانند اسکندر مقدونی و چنگیز خان مفول و تیمور گورکانی قرار داده اند او که ترس زیادی از این که زنده به دست روس ها بیفتد داشت می گوید : اگر زنده با مردهام را پیدا کنند من را به مسکو خواهند برد و در میدان های عمومی مرا مانند یک بازیچه نشان خواهند داد ولی ایناتفاق نباید بیفتد و من از این جلو گیری می کنم. او می خواست که خود را بکشد به همین دلیل او رو به منشی خود کرد و دو کپسول سم به انها داد و گفت اگر می خواهید به دست روس ها نیفتید انها را بخورید ان دو انها را خوردند و بعد هیلتر خود به محل خود کشی فرار کرد و در انجا خود کشی کرد. خارج از موضوع : البته شواهدی پیدا شده که او تا چندین سال بعد از شکست در جنگ جهانی 2 زنده بوده و در بند روس ها بود.
|
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مرگ, مشاهیر, با, رویی, رویا |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|