|
|
#1 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
به نام خدا خوب دوستان...قرار شده در این تاپیک جدیدترین اخبار از البوم های خوانندگان ایرانی داخل و خارج کشور گذاشته بشه...
این تاپیک همراه با موافقت مدیریت زده شده...زیرا امکان فیل**تر وجود داره...
متن پنهان:
با تشکر
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
![]() "یادگاری" شاهکاری از س.قمیشی بالاخره اخرین البوم خواننده ی محبوب,س.قمیشی در تاریخ 12 فوریه عرضه میشه... قبلا قرار بود که این البوم فوق العاده زیبا,در ژانویه بیاد که بنا بر دلایلی از جمله مصادف شدن با عرضه ی البوم "ابی" تاخیر خورد... این البوم زیبا شامل 10 ترک میباشد... ![]() نکته ی جالب این هست که در این البوم اسم الیاس شیرزاد تنظیم کننده ی خوب داخل کشور هم به چشم میخوره... تا کنون 2 دمو از ترانه های "کلافه" و "یادگاری" پخش شده است... دانلود دمو ها: یادگاری:
متن پنهان:
کلافه:
متن پنهان:
به شدت پیشنهاد میکنم دانلودشون کنید...حتی اگه طرفدار مسویقیه ایرانی نیستید...
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
|
باز این سیاهی پیداش شد
![]()
متن پنهان:
به زودی در پست بعدی خبری از البوم "حس تنهایی" از "ابی"
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
![]() و اینک "ابی" با "حس تنهایی" باز میگرد... بالاخره پس از سالها البوم جدید ابی با نهایت قدرت در ماه فوریه,اماده ی عرضه شدن است...
این البوم که "حس تنهایی" نام گذاشته است,شامل 11 ترک میباشد... در این البوم سعی شده است از بهترین اهنگسازان و هنرمندان چون: "آندرانیک، شوبرت آواکیان، شادمهر عقیلی و زنده یاد بابک بیات می باشد" استفاده شود... در این لیست نام هنرمند عزیز کشورمان,زنده یاد بابک بیات نیز به چشم میخورد... پیش از این اهنگ "نوازش" از این البوم با اهنگسازی "شادمهر عقیلی" و با ترانه ای از "سروش داد خواه" پخش شد که کلیپ اون نیز ساخته شد که موضوع کلیپ ان در رابطه سقوط هواپیمای حامل مسافران کنسرت ارمنستان ابی بود که در ان حادثه ی دردناک هموطنان ما کشته شدند... از جمله ترانه های فوق العاده زیبای این البوم,میتوان به ترانه ی "خدا با ماست" از افشین مقدم اشاره کرد که یک ترانه ی استثنایی و غمگین و به شدت پرمعنا ولی مدرن است,اشاره کرد... گفتنی است که این البوم در همین ماه قرار است عرضه شود که البته با البوم س.قمیشی هم در رقابت شدیدی است... پیش این قرار بود این دو البوم با هم عرضه شوند...ولی با مخالفت س.قمیشی رو برو شد...اما ابی از البوم خود کاملا مطمئن بود و حتی دوست داشت زودتر از البوم یادگاری س.قمیشی عرضه کند!! باید منتظر ماند و دید تا این خواننده ی پرتجربه و بسیار محبوب کشورمان,با حس تنهاییه خود چه حسی به هواداران خود میدهد... ایا سیاوش برنده می شود یا ابی؟!
متن پنهان:
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
![]() یادگاری عرضه شد خوب بچه ها...بالاخره یادگاری عرضه شد...
این البوم شامل 10 ترک میباشد... متاسفانه این البوم بر خلاف انتظار زیاد کار قوی ای از اب در نیومد و شدیدا سلیقه ای و دو قطبی شد... از شاخص ترین نکات منفی این البوم: -بی محتوا بودن ترانه و شعر: متاسفانه جز 3 تا از ترک ها،بقیه واقعا کم مفهوم هستن... -اهنگ سازیه ضعیف و غیر زنده: جای تاسف داره که سیاوش خودش از بزرگترین اهنگ سازان هست...ولی در این البوم ما شاهد اهنگ های کاملا کامپیوتری و دارای افکت های فراوون و کلا اهنگ سازیه غیر حرفه ای و در حد البوم های داخل کشور هستیم... از سیاوش توقع میرفت که اهنگ سازیش رو خودش انجام بده... ولی متاسفانه 90% اهنگ ها کامپیوتری و غیر زنده هستن... -تغییر سبک شدید: جای تاسف داره که سیاوش تا این حد سبک خودشو عوض کرد... تنوع خوبه...اما نه در حدی که اهنگی مثل اهنگ "بن بست" رو بخونه و موجی از انتقاد رو برای خودش به بار بیاره... تغییر سبک در این البوم باعث تغییر مسیر سیاوش شد... تکراری شدن: به دلیل پر بار نبودن شعر و همچنین ضعف اهنگ سازی,این البوم به شدت زود تکراری میشه.... اهنگ های خیلی ممنون و بی خیال اصلا حرفی برای گفتن ندارن...اصلا.... متاسفانه این البوم اونطور که بایست باشد نبود... حد اقل انتظاری که من و بقی داشتیم یه چیز واقعا قدرتمند بود... ای کاش سیاوش هم با افرادی مثل علیرضا افکاری و روزبه بمانی هم کار میکرد...افسوس... در کل این البوم در حد استاد سیاوش نبود.... امتیاز من به اهنگ ها: الکی: 10 از 10 بی تو: 10 از 10 یادگاری: 7 از 10 فرشته: 8 از 10 بن بست: 2 از 10 بی خیال: 4 از 10 خیلی ممنون: 4 از 10 کلافه: 8 از 10 هدیه: 9 از 10 بی تو ریمیکس: 6 از 10 ارزش البوم: 6 از 10 دانلود البوم:
متن پنهان:
|
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
من نظرم با تو زمین تا آسمون فرق میکنه مثلا همین هدیه 5 هم زیادشه
از اون طرف با بن بست و یادگاری و کلافه خیلی حال کردم!بهترینش البته بی تو میباشد! چون تو همون سبک اصلی سیاوش ـه!!! البته همین آلبوم که میگیم ضعیفه صدشرف داره به بهترین آلبوم بقیه ی خواننده ها متاسفانه این آلبوم هیچ آهنگ سیAسی و اجتماعی نداشت! کاش حداقل همون رفیق رو مینداختند توش! یاد فاصله و تصورکن و جنگل بدون ریشه بخیر ... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
بله...از ترانه هایی که هر روز میاد خیلی بهتره...
البومش ضعیف نیست...ولی قوی هم نیست...یعنی در حد سیاوش نیست... به نظر من بهترین البوم امسال: 1-دنیای این روزای من (داریوش) 2-چشمات (مهرنوش) هست... فعلا باید منتظر البوم حس تنهایی از "ابی" موند...مطممئنا اون میترکونه...چون هنرمندایی که توی اون هستن قابل قیاس با یادگاری نیست!! ولی خداییش هیچ البومی مثل دنیای این روزای من نظرمو به خودش جلب نکرد...واقعا اکثریت باهاش حال کردن... ای کاش سیاوش هم مثل داریوش با روزبه بمانی کار میکرد...
|
![]() |
| برچسب ها |
| ایرانی, اخبار, خوانندگان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|