|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 278
|
سلامی گرم حدمت دوستای قدیمی و عزیزم
![]() ![]() ![]() آقا من مدتی دنبال آهنگهای آرمین نصرتی هستم! که البته همش فیلتر نصیبم میشه!! ![]() جدیدترین آلبومشو می خوام با آهنگ عروس دوماد رو اینا..!!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
دستت طلا
تو این سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] البته کیفیت 128 رو می خوام راستی چجوری اینگار رو می کنی به ما هم یاد بده!! ![]() آلبوم جدیدش رو کسی می تونه برام پیدا کنه؟ آقا فوریه به یکی قول دادم براش پیدا کنم! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
بگو دیگه نامرد!!
![]() ببین این لینک چطوره [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کسی نمی تونه تو پرشین گیگ یا سایت های آپلود ، آپلود کنه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() آلبوم جدیدش چی؟ ![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
دیگه مگه یه اسدی بیشتر داریم؟
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
دوستان كسي ميتونه مشكل منم حل كنه همين جا ؟؟؟
من يه تيكه اهنگ دارم اگر ميشه يكي بهم بگه اين اهنگو كي خونده ؟؟ اهنگ معروفي هم هست ولي اسم خواننده يادم نمياد واجب هست حتما بايد خواننده مذكور پيدا بشه ممنون اينم لينك : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
ای خدا یک در دنیا و هزار در آخرت نصیبت کند برادر!!!
![]() ![]() ![]()
متن پنهان:
![]() ![]() ![]() --------------------------- پرنس جان حداقل یه تیکه از متن ترانه رو بزار با سرچ میشه خواننده رو پیدا کرد
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
اگر به فكر ايران ترانه اينا هستي بيخيال شو
.... اگر متنو بلد بودم كه پيش شما نميومدم اينو از تو زنگ موبايل پيدا كردم قراره بره تو ليست اهنگ هاي عيد و با صداي بلند پخيش بشه اگر خوانندشو بگين كيه ممنون ميشم خيلي
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| چند, آهنگ, برای, تا, دنبال, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|