|
|
#1 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
دوستان...کسی از سریال های نوروزی شبکه های 1 تا 4 خبر داره؟
شنیدم فیلم 127 رو میخوان نشون بدن نامردا. کدوم شبکه؟کی؟ اگه کسی لیست سینمایی ها رو داره بذاره...
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
امیر حسین بیکاری اینهمه وقت بذاری ، ساعتها و روزهاشو دربیاری ، بعدش یادت هم بره ببینی غصه بخوری ؟! خب بشین دانلود کن حالشو ببر !
من که دیگه برنامه های صدا و سیما هـــــیچ کدوم رو نگاه نمی کنم . زبان اصلی هم بهتره هم تیکه های قشنگش حذف نمیشه . در ضمن دوست دخــتر یهو تبدیل به خواهر و نامزد نمیشه !! راستی همین 127 ساعت قسمت های خشن هم داره فکر کنم صداسیما سانسور کنه ....
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
|
اخه دوبله شدنش یه چیز دیگس...
تیوی که پخش میکنه به خودت میگی اگه الان نبینی دیگه تکرار نمیشه.ولی رو پیسی که داری هی امروز فردا میکنی و بعدشم نمیبینی ![]() به هر حال... کاشکی black swan رو نشون میدادن ![]() به همچنین king speech
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] فكر كنم اين خيلي كاملتره .....
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
بهترین برنامش کلاه قرمزیه! بقیش رو هم اگر خواستیم میریم زبون اصلی دانلود میکنیم!
کاش One Piece Strong World هم میزاشتن دیشب دیدم کیفور شدم! البته اولاش کلا سانسور میشه و معلوم نمیشه داستان اصلی چیه برای همین پیشنهاد میکنم خودتون بگیرید فیض ببرید
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
|
باز این پیداش شد
|
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
من پيشبيني كردم از اين همه سريال و برنامه فقط 4 تاش قشنگه
... 1 . راه دررو كارگردانش سعيد اقا خاني كه هيچ وقت فيلم بد نميسازه ![]() 2. كلاه قرمزي كه خب اشاره شد 3. پايتخت 4. برنامه طنز كه اداي مجري ها رو درميارن (مخصوصا اون جيراني با اون عادل كه ته خنده بودن ) ... خب يكي 2 تا هم سريال اينا داريم كه برنامه پر ميشه يگه ....
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 1390, فیلم, نوروز, های, سینمایی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|