|
|
#1 (permalink) |
|
رمضان کریم
|
داشتم تو ابر موتور جستجوی گوگل گشت میزدم
. یه تاپیک با همین اسم چشممو گرفت. هفت خان خرداد ! ! ! فردا اول خرداد میباشیه . کنکوریا استرسی دوبل رو تجربه میکنند .چون هم باید پیش بدن هم کنتور. بقیه هم چه دانشجو چه محصل این هفت خان رو باید از یه تاریخی از خرداد شروع کنند .(این بحث بیشتر به بلاگ میخورد تا تاپیک ولی خو ما دسترسی نداریم بهش) اینجا محلیست برای ابراز شادی و غمها . برای خنده ها و گریه های بعد و قبل امتحان . محلی برای زنده نگه داشتن فروم تا پایان امتحان. ماهی که همه و همه حتی گیمرهای حرفه ای را گیج و مبهوت میکند ( دیگه زیادی بزرگش کردم نه ؟!)![]()
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Samuel_Gordon عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 105
|
چرا دینی اوله!؟میمردن ریاضی رو میذاشتن اول؟!من تا شنبه ی هفته ی دیگه که امتحان ریاضی بدم جونم در میاد از استرس!
![]() ![]() ![]()
اینجا گفت و گوی آزاد داره؟به کاربرا اجازه میدن بلاگ درباره چیزی جز بازی بزنن؟این بخش ها رو حذف کنید,کاربرا رو به اشتباه میندازه.به جای اینکه همه رو تهدید به بن کردن یا به قول خودتون از نطفه خفه کردن کنید و خودتون هر حرفی بزنید و یا مستقیم و غیر مستقیم توهین کنید به خاطر اینکه مدیرید,رو جنبه هاتون کار کنید.از ته قلبم امیدوارم اینجا مثل دارینوس نشه,چون حق کسایی که زحمت کشیدن,چه هستن و چه مثل معین,ضایع میشه.دیگه برنمیگردم.دوستام اگر مایلن میتونن ایمیل بزنن.Parastoo.mgk@gmail.com |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
16 تا درس دینی داریم ... نمیدونم همین طور که میخونی درسا رو از عقب فراموش میشه ...
![]()
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
دینی...
![]() نه من موندم دینی واقعا چی داره(به لحاظ دیفیکالتی درست) که باید اول همه باشه یه سری قوائد و حدیث و اعتقادات قلبی Eldar هست که باید حفظش کرد دیگه .از هر جهت حساب کنیم نمیشه آخه امتحان سختی نیست که آدم بخواد باهاش گرم شه حتی.انصافا کدومتون دیگه بعد نهایت 2 ساعت،کل دینیتون رو حفظ نمیشدید؟(آدم حفظ که میشه هیچی،یادم میگیره قوائد و این هارو بعد 2 ساعت!)![]() ترم اول انصافا خوب بود!
|
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 105
|
خودشونو گیر اوردن با این برنامه ریزی!!!!
![]() واسه ریاضی دو روز وقت گذاشتن واسه فیزیک سه روووووووووووز!چه خبره سه روز آخه!؟اصلا من امتحان نمیدم. ![]()
اینجا گفت و گوی آزاد داره؟به کاربرا اجازه میدن بلاگ درباره چیزی جز بازی بزنن؟این بخش ها رو حذف کنید,کاربرا رو به اشتباه میندازه.به جای اینکه همه رو تهدید به بن کردن یا به قول خودتون از نطفه خفه کردن کنید و خودتون هر حرفی بزنید و یا مستقیم و غیر مستقیم توهین کنید به خاطر اینکه مدیرید,رو جنبه هاتون کار کنید.از ته قلبم امیدوارم اینجا مثل دارینوس نشه,چون حق کسایی که زحمت کشیدن,چه هستن و چه مثل معین,ضایع میشه.دیگه برنمیگردم.دوستام اگر مایلن میتونن ایمیل بزنن.Parastoo.mgk@gmail.com |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpIrIt عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
یادش بخیر !!!
فیزیک دوم خیلی سخته ! 3 روز خوبشه ! ما که 7 تا خان نداریم ! معارف ، دیفرانسیل ، فیزیک ، زبان فارسی خان های ماست البته گسسته هم بود که داخلی دادیم رفت ! تا اینا هم یه 20 روز مونده شروع شه
|
|
|
#8 (permalink) |
|
رمضان کریم
|
من این ترم 12 واحد برداشتم . 5 تا کتاب . مدیریت مالی 1 خان . مدیریت اسلامی پیشرفته که اصلا خان که سهله رعیت هم نیست
زبان تخصصی 1 خان. حقوق تجارت 1 خان. و امااااااااااا ریاضی 7 خان . که میشه 10 خان. بابامو درآورده این ریاضی 2 بارم افتادم
|
![]() |
| برچسب ها |
| هفت, خان, خرداد |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|