|
|
#1 (permalink) |
|
رمضان کریم
|
![]() ژانر: مستند, مویکال کیفیت: ۷۲۰p – عالی فرمت: mkv حجم: ۶۵۰MB امتیاز: ۱٫۳/۱۰ تاریخ انتشار: ۲۰۱۱ کارگردان: Jon M. Chu خلاصه داستان: جاستین بیبر: هرگز نگو هرگز ، نام مستندی سهبعدی است که بر اساس حرفهی جاستین بیبر، خواننده و ترانهسرای نوجوان کانادایی ساخته شده است. این فیلم در ۱۱ فوریه ۲۰۱۱ اکران شد. هرگز نگو هرگز شامل قسمتهایی از کنسرتهای بیبر در تور “دنیای من” و همچنین ویدئوهای خانگی او در دوران کودکی و نوجوانی است. این مستند موفقترین مستند کنسرتی از لحاظ فروش بلیط در هفتهی اول است و توانست رکورد فیلم “این است” مایکل جکسون را در فروش بلیط در هفتهی اول بشکند. با حضور و اجرای جاستین بیبر ، آشر ، مایلی سایرس ، جیدن اسمیت ، شان کینگستون ، اسنوپ داگ ، لوداکریس ، بویز II من _______________________________________
ویرایش توسط Samuel_Gordon : 06-14-2011 در ساعت 09:18 PM |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Samuel_Gordon عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() lol ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|||
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
اره واقعا ادمو تحت تاثیر قرار میداد من اون موقع خشک شده بودم
... ایده خیلی جالبی بود
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| فیلم, میشوددانلود, مجری, نیمروز, وقتی, بیبر, جاستین, جدید, دانلود, سورپرایز |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|