|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
یک چند کلمه حرف بود که باید میزدم
از همه کسانی که فکر میکنند من به نوعی ازارشون دادم درخواست ببخش دارم.البته نمیگم تقصیری نداشتم داشتم تو گفتن بعضی مسائل کنترل خودمو نداشتم !بازهم من الانم بی قدرتم من ادمی نیستم که از قدرتم استفاده کنم من با گفتگو مسائلو حل میکنم اگه حل بشه ، از بدرفتاری و بد حرف زدن بدم میاد با اینکه خودم ادم بد دهنی هستم ،ولی همیشه ادمی نیستم که لاف بزنم دوست دارم همیشه با دیگران دوست باشم و خودمو ثابت کنم و کسی از من کینه ای نداشته باشه. من فکر نکینید بیکارم ولی ولی در کنارش من قرار بود نقد شوگان 2 رو بنویسم ولی تو نیمه ازش دست برداشتم ، و همونطور نقد عملیات فلش پوینت و پیشنمایش رد فاکتیون که همش به دلایلی کنار رفت وگرنه همش تو برنامه من بود الانم نمیهاشو تو سیستمم دارم که میتونم نشون بدم الانم در کنار درس دارم و تو بعضی جاها به رضا کمک کردم در کنار مشکلات خودم به رضا تو نوشتن پیشنمایش ویچر 2 و یکمی از از ترد تیکن منت نمیذارم ولی میگم که مطلع باشید نمیدونم سرم شلوغه ولی فقط بعضی مواقه خودمو باسی تو یاهو نشون میدم دوست ندارم اگه کسی باهام کارداره به سوالش پاسخ داده نشه نمیدونم چرا اینقدر کار ریخته سرم دوست دارم که تمومشون کنم ولی بازم اضافه میشوند! ؟ و همیشه دوست دارم به دیگران کمک کنموالسلام حرفی دارید بزنید خوشحال میشم ویرایش توسط sawanti : 06-01-2011 در ساعت 08:59 PM |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
رمضان کریم
|
آدمی جایز الخطاست. این Sawanti هم مجزا از اونا نیست. در مورد بحث های گذشته در رابطه با این بشر چیزی نمیگم. فقط از اعضای گل سایت میخوام با آغوش باز پذیرای این کاربر باشند . و یه فرصت دیگه بهش بدند . ممکن بود این مشکل برای هرکسی پیش بیاد . هرچند مسئول تمامی حوادثی که سر ادم میاد خودشه
مهم اینه که الان پشیمونه .
|
![]() |
| برچسب ها |
| از, اعضا, برای, درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|