|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام دوستان
قبلا تو دارینوس همچین تاپیکی زده بودم, گفتم اینجا هم بزنم! هدف تاپیک: امروزه دیگه اکثریت adsl دارن و یا اینکه رفیقی که فیلم داشته باشه یا دست آخر یه ویدئو کلوپ در محل! در این تاپیک بیایم فیلم هایی رو که دیدم رو بگیم و اگر جالب بودن به بقیه توصیه کنیم و اگر چرت و پرت (!) بودن هم توصیه کنیم که بقیه پهنای باند و وقتشون رو برای اون فیلم هدر ندن! خب شروع کنیم!
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
اولین فیلم رو من میگم.
جیغ 4 داستان: مثل فیلم های قبلی هست, یکی میاد با ماسک ترسناکش , به بقیه چاقو میزنه و میکشه! نقد شخصی: از اول تا آخر فیلم تنها چیزی که بهتون القا نمیشه ترسه! در هر ثانیه ی فیلم به خودتون میگید: مگه میشه؟ چقدر چرته! روایت داستان به شددت غیر واقعی و منطقی هست, فیلم به طور کامل از ثانیه ی اول تا آخر به شعور تماشاگر توهین میکنه. تنها نکته ی مثبت داستان, غیر قابل پیش بینی بودن قاتل هست. البته ترجیحا بهتره از زیرنویس انگلیسی استفاده کنید چون: 1- برای تقویت زبانتون خوبه 2- زیر نویس فارسی از اول و آخر دیالوگها کاملا زده و به شددت محسوس است! ( خوده مترجم هم فهمیده چقدر فیلم چرته! ) دانلود: کیفیت 720 در اکثر سایتهای فارسی پیدا میشه زیرنویس فارسی: دارد تماشا با خانواده: مشکل خاصی نداره ( البته اگر میانتون با چاقو در شکم بد نیست! )
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
ریو
داستان: بلو نام یه نوع پرنده از خانواده ی طوطی هست که توسط شکارچی ها قبل از یادگرفتن پرواز شکار میشه و از ریو ی برزیل برای فروش منتقل میشه, ولی بلو آخرین گونه ی خودش هست و باید به ریو برگرده تا تولید مثل کنه ... نقد شخصی: ریو واقعا انیمیشن شاد و جذابی هست, رنگهای شاد , داستانی جالب ( هرچند جدید نیست ) و زیبایی گرافیک آن قابل تحسین هست. پیشنهاد میکنم این انیمیشن رو از دست ندید و حتما نسخه ی 720 آن را تماشا کنید چون نیمی از این انیمیشن گرافیک آن هست. دانلود: کیفیت 720 در اکثر سایتهای فارسی پیدا میشه زیرنویس فارسی: دارد تماشا با خانواده: محوریت فیلم رقص هست, بستگی به خودتون داره! ( صحنه ی بدی فیلم نداره! )
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 89
|
Your Highness
داستان ( به نقل از سایت Patogh-dl ) : فابیوس باید به همراه برادر کوته فکر خود ، برای نجات جان همسرش بلادونا پا به مسیرهای خطرناکی بگذارد. این دو عازم سفر پر خطر خود می شوند و در میانه راه با یک دختر جنگجوی بسیار ماهر جنگلی به نام ایزابل آشنا می شوند. ایزابل تصمیم می گیرد تا این گروه را در راه رسیدن به هدفشان همراهی کند اما … ژانر : ماجرایی | کمدی | فانتزی بازيگران : Danny McBride, Natalie Portman and James Franco نقد شخصی : خوب بود ، اگه بیکارید و فیلم قشنگ تری پیدا نکردید ببینید ، بشینید حتما ببینیدش . ![]() دانلود : کیفیت 720 با لینک مستقیم تو همون سایت که داستان رو ازش ذکر کردم هست . میتونید از اونجا DL کنید .
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از jok3R عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
Gnomeo and Juliet دسته : ماجرایی،کمدی،خانوادگی،فان تزی،عاشقانه کشور : آمریکا سال انتشار : ۲۰۱۱ کارگردان : Kelly Asbury خلاصه داستان: سرزمین های Montague و Capulet در حال جنگ و ستیز با یکدیگر هستند و همواره مشکلاتی بین این دو سرزمین وجود دارد . اما ژنومئو و ژولیت عاشق یکدیگر هستند و نقد شخصی:کارتون خیلی قشنگیه ... ایده جالبی داشت این که شخصیت هاش همه مجسمه های تزیینی باغ هستند . یکی از معشوق ها رنگ ابی و دیگری رنگ قرمز در 2 باغ جداگانه هستن که با هم سر لج افتادن ... تا اخر داستان جذابیت هست و ادم خسته نمیشه وسطش ... ولی خب همون طور که تو ژانرش هم ذکر شد از اون کارتون هایی نیست که مثل ماداگاسکار و یا ریو بشه چند بار نگاه کرد ... ولی ارزش دیدن داره ... نکات جالبی داره داستان جذابی داره نمره من : 8 از 10 اگر برای فیلم هایی که معرفی میکنین یه عکس کوچیکم بزارین عالی میشه ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
تاپیک بسیار خوبیه حمایت میکنم
![]() آخرین فیلمی که دیدم در واقع انیمیشن بود. انیمیشن فوق العاده جالب و خنده دار Despicable Me امتیازش توی imdb 7.5 اـه این انیمیشن به شدت توصیه میشه فقط حتما با کیفیت بالا ببینید. داستان از جایی شروع میشه که یه نفر یکی از اهرام مصر رو میدزده و یه دزد دیگه به اسم گرو میخواد ثابت کنه که میتونه بهتر باشه و . . . کاور فیلم
متن پنهان:
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 378
|
ما هم حمایت میکنیم
![]() من هم Despicable Me رو دیدم ولی یه جورایی به نظرم تقلید از MegaMind ـه. در هر صورت انیمیشن خیلی جالبی بود. انیمیشن Rango هم ( با صدای Johnny Depp ) یکی از بهترین انیمیشن هایی ـه که میتونین پیدا کنین .
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| فیلم, راهنمای |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|