|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 278
|
با سلام و عرض ادب به دوستان قدیمی عزیزم
که مدتهاست نتونستم بهشون سر بزنم و شرمنده ام از این بابت.. و عرض تسلیت دارم به مناسبت ایام محرم.دو تا کلیپ زیبا دارم که برای این ایام مناسب است امیدوارم گوش بدین و استفاده ببرید ![]() سخنانی زیبا درباره امام زمان (عج ) [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] داستان زیبای علی گندابی ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] التماس دعا از دوستان عزیز و قدیمی ام دوستدار همه شما
ویرایش توسط fs2_asadi : 01-21-2010 در ساعت 11:14 AM |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
تصاویر عجیب پزشکی سال 2009
پزشکان هرچه قدر تلاش میکردند نمیتوانستند به دلیل اصلی دردی که یک دانشآموز در ناحیه شکم خود حس میکرد پی ببرند ، تا زمانی که او در تخت جابه جا شد و کانال تلوزیون واقع در اتاق بیمارستان عوض شد.عکس برداری با اشعه ایکس وجود یک کنترل از راه دور را در بدن این دانشآموز نشان داد.
متن پنهان:
یک مرد 66 ساله در چین بعد از غر زدنهای بیش از حد همسرش یک میخ 20 سانتیمتری را در سر خود کوبید و به این ترتیب خود را روانه بیمارستان کرد
متن پنهان:
یک کودک سه ساله هندی در طی یکی از مراسمهایی که در این کشور برگزار میشود از ارتفاع سقوط کرد و این میله آهنی در شکمش فرو رفت
متن پنهان:
تصویر گرفته شده با استفاده از اشعه ایکس سر مرد 27 ساله ای را نشان میدهد که توسط یک ماشین میخکوب کشته شده است.
متن پنهان:
مردی بعد از حادثه ای در ایستگاه مترو هر دو دستش را از دست داد.بعد از این حادثه پزشکان سعی کردند دست راست مرد را که آسیب کمتری دیده بود به به بازوی چپ او پیوند بزنند و جای شست او را نیز عوض کنند.همان طور که در این تصویر مشاهده میکنید ، اکنون انگشت اشاره این مرد جای انگشت کوچک او را گرفته است.این عمل پنجمین عمل از نوع خود در جهان به شمار میرود.
متن پنهان:
این تصویر jeff kepner را بعد از پیوند هر دو دست نشان میدهد .او هر دو دستش را به دلیل عفونت باکتریایی در ده سال پیش از دست داده بود.
متن پنهان:
این تصویر Connie Culpرا بعد از انجام اولین پیوند صورت در کشور آمریکا نشان میدهد.
متن پنهان:
ادمین : تصاویر رو SPOIL کنید ..
ویرایش توسط fs2_asadi : 01-13-2010 در ساعت 08:31 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
من با اینکه از وایرلس استفاده می کنم ولی صفحات خیلی دیر برام باز میشه! ( در واقع اصلا باز نمیشه و باید اینترنت رو قطع کنم تا صفحه بیاد! ) ضمن اینکه هر کار می کنم بین عکس و نوشته ها فاصله نمیاد
مدیریت ممکنه پست قبلی منو ویرایش و تصحیح کنین! ممنون.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
باشه اگه مدیریت مجاز اعلام کنه خوشحال میشم براتون مطالب اینچنینی بزارم
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
خوب دو بار بزن رو ویرایش مطمئن باش یه صفحه جدید میاد...
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
خب طبق قولی که به دوست عزیزم آقا سروش داده بودم قصه های قرآنی رو در این تاپیک قرار می دم که در ابتدا بهتره از آدم ابوالبشر شروع کنیم!
پيدايش آدم(ع) [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] داستان آفرينش آدم(ع) با گفتگوى ميان خدا و فرشتگان آغاز مىشود. خداى سبحان فرشتگان را آگاه مىسازد كه وى در زمين جانشينى قرار خواهد داد كه آدم و فرزندان اويند و آنان را در زمين توانمند ساخته و صاحب قدرت قرار مىدهد، ولى فرشتگان از اين خبر شگفت زده شدند [و با خود گفتند:] كسى كه جانشين خدا در زمين او خواهد شد، هرگز نمىتواند عالمى برپا سازد كه از نظر پاكى و رحمت برابر با ملكوت آسمان باشد، چه اينكه خداوند پيش از آدم انسانهايى را آفريده بود و آنان در زمين به فساد و تباهى پرداختند. فرشتگان به خداى خود چنين عرضه داشتند: آيا در زمين انسانى را قرار مىدهى كه با گناه و معصيت در آن، فساد كند و به خونريزى بپردازد، در حالى كه ما آن گونه كه در شأن توست تو را منزّه دانسته و به شكرانهات تو را مدح و ستايش مىكنيم! فرشتگان بدين جهت اين سخن را به خداى خويش عرض كردند كه خويشتن را برتر از آفريدهاى مىدانستند كه قرار بود جانشين قرار گيرد و خود را به جانشينى در زمين سزاوارتر از او مىپنداشتند، اما خداى متعال با اسرار غيبى كه بر آنان پوشيده بود و حكمتى كه خاص آفرينش آدم(ع) بود، بدانان پاسخ داد كه، خداى س بحان چيزى را مىداند كه آنان از آن آگاهى ندارند: <وَإِذ قالَ رَبُّكَ لِلْمَلائِكَةِ إِنِّى جاعِلٌ فِى الأَرضِ خَلِيفَةً قالُوا أتَجْعَلُ فِيها مَنْ يُفْسِدُ فِيها وَيَسْفِكُ الدِّماءَ وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَنُقَدِّسُ لَكَ قالَ إِنِّى أعْلَمُ ما لاتَعْلَمُونَ». [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] -------------------------- 1- قابل يادآورى است كه قرآن آن گونه كه ساير پيامبران را نبى خوانده، حضرت آدم(ع) را پيامبر (نبى) ياد نكرده است، ولى يادآور شده كه خداوند او را بدون واسطه، امر و نهى كرده و حلال و حرامش را براى او بيان داشته است كه همين، معناى نبوت است. به همين دليل ما سرگذشت آدم(ع) را آن گونه كه در قرآن آمده و ضمن بيان سرگذشت انبيا از خلال تاريخ بشر، ارائه خواهيم داد. 2- بقره، (2) آيه 30.
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| های, و, داستان, زیبا, سخنان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|