|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 94
|
سلام خدمت همه شما کاربران
احتمالا تا کنون شاید برخی از دوستان متوجه غیبت ناگهانی شخصی به نام معین شده باشند-(نمیدونم نام کاربزیش تو این سایت چیه) من برادر معین هستم معین کسی بود که تقریبا تمام وقتشو تو این سایت میگذروند و میدونم رفیق فابریک خیلی از شماها به خصوص کاربران اکتیو این سایت بوده- اخرین چیزایی که یادمه اینجا نوشت فکر کنم شماره کارت حساب بانک ملی بود-چون میگفت من حساب ندارم واسه اینجا لازم دارم-به هر حال... 3ماه تو بیمارستان به علت بیماری سرطان خون(لنفوم) بستریه و نه تنها رو به بهبودی نمیره بلکه برعکس... امروز بعد از شیمی درمانی یازدهم به ای سی یو منتقل شد. شاید اون ثانیه شماری که همیشه واسه اکران بازی های مختلف شمارش میکرد امروز زمان عمرشو برای خودش داره میشمره-اما نه برای اکران بلکه برای پایان... خطاب به همه کاربران به خصوص دوستان معین میگم که برای لحطاتی هم که شده دست از دنیای مجازی بردارن و رکعتی نماز یا نذری در حد و اندازه برادر 16 ساله من بکنن-اون هم 3ماه پیش سالم یود و پشت مانیتور مینشستو برای شما خبر جمع میکرد-به قول یه شعر معروفی که دوران ابتداییمون خوندیم داستان دو کاج:ریشه هایم ز خاک بیرون است چند روزی مرا تحمل کن... تنها عضو این سایت شدم که بتونم این پیامو براتون بفرستم-همه اطرافیانش در شرایط روحی بسیار بسیار بدی به سر میبرن از جمله خودم-ازتون یه چیز میخوام...همین الان دست به دعا شید-چون شاید ثانیه دیگر دیر باشد-سلامت باشد چون نعمتی بزرگتر از این نیس این پایینم ایدی یاهومه [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از morteza عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
سرطان بیماری خطرناکیه ،امیدوارم که حالش هر چه زودتر خوب به و به جمع خانوادش برگرده...
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 543
|
سلام، واقعا متاثر شدم و اصلا باورم نشد. دیدم یه مدته نیستش پس جریان از این قرار بوده. و ممنون از شما که خبر دادید.
من هم با تمام وجود دعا می کنم براش و امیدوارم خوب بشه، هر چی خدا بخواد. اما همونطور که بهمن گفت از امیدواری دادن به معین و خودتون غافل نشید. ما رو هم در جریان بذارید لطفا. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از AяasЙ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
ایشالله که بهتر میشه. معین بچه معتقدیه انشالله که خدا خودش درست میکنه
اگه تو شرایطی بود که تونستی باهاش حرف بزنی بگو هممون منتظرشیم برگرده.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
管理員
|
من از این جریان اطلاغ داشتم و از همون روز بسیار ناراحتم ، اما خواسته ی خود معین بود که توی انجمن این موضوع رو بازگو نکنم . البته بعضی از بچه ها مطلع هستند . من خیلی ناراحتم از این موضوع و نبود معین برام واقعا دردناک بوده این مدت ، با توجه به اینکه خبری هم ازش این مدت نبود . واقعا ناراحتم و امیدوارم که هر چه زود تر از کما در بیاد و به پیش شما و خانواده ی دومش یعنی ما برگرده . بچه ها همگی برای معین دعا کنید ..
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
XboxLive Leaderboard:
3rdتاریخ عضویت: Apr 2011
تشکرها : 245
|
امیدوارم هر چه زودتر حال معین جان بهتر بشه و باز توی این انجمن ببینیمش