|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
سلام . من مي خوام گوشي بگيرم اما شك دارم كه w995 بگيرم يا c905 ؟ شكم بخاطر اينه كه اين دو تا گوشي خيلي نزديك به هم هستند ( از نظر امكانات ) . حالا لطفا شما هم نظراتون رو بگيد . ممنون
|
| تبلیغات | |
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
کلا این گوشیا به درد نمیخوره ، اگه گوشی درست و حسابی میخوای ، گوشی های سیمبین بگیر . این سیستم عامل های جاوا دوروز دیگه خستت میکنه ، امکانات در حد جلبک ، قیافه ی این دو تا مدل هم که شکل گوشی های سامسونگه حالمو بهم زد ! کلا آنتی سامسونگم :/
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
5800 گوشی خوبیه ولی خب یکمی بیش از حد بزرگ و نا فرمه به نظر من 5530 هم اقتصادی تره هم خوشگل تره هم جدید تره هم چون من دارمش از همه گوشی ها سر تره:D تفاوت های این تا یکی بزرگ تر بودن 5800 هست که شامل اسکرینش هم میشه و ولی رزولوشنشون با هم برابره (و با N97) که میتونید از هم والپیپر و تم بگیرید و... . دوربین های دو گوشی دقیقا مثل هم هستند ولی فلش 5530 خیلی مسخره است و واقعا فلش 5800 میخورش!(ببین چه صادقم) و البته زیر نور آفتاب تصویر 5800 از 5530 بهتره. چون من 5530 دارم و دوستم 5800 کاملاً گوشی ها رو با هم مقایسه کردیم! این دو تا عکسو حتماً ببین.(بالایی 5530 هست پایینی 5800) [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] و [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Mostafa عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| كمك, گوشي, خريد, در |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|