|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
درود
شب یلدا امسال هم رسید جمع دوستانمون پابرجاست و می خوایم همچین شبی رو دوباره جشن بگیریم !!!! ![]() ![]() البته یاد و خاطره معین همیشه با ماست و الان در همین موقع که این شب رو جشن می گیریم از خدای مهربان شادی روح پاک و معصومش رو طلب می کنم . دوستان عزیز شب یلداتون مبارک و شبتون پر ستاره ! با آرزوی بهترین ها فصل بازی
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
واقعا حیفه که مجبورم امشب رو در محفل دوستان ، توی سایت نمونم...امید دارم بتونم سال های آینده تو سایت باشم .
یاد و خاطره ی معین هم زنده باد . یلدای همه مبارک .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) | |
|
管理員
|
نقل قول:
یادمون همیشه با توئه .. ، دلمون هم همیشه با توئه . یلدای همگی مبارک ، عمرتون یلدایی باشه ..
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
شب چله مبارک باشه ܓ✿
ببین چگونه قناری ز شوق می لرزد! نترس از «شب یلدا» بهار آمدنی است...
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
روحش شاد معین جان دوست داریم تا اخرین لحظه ی عمر گیم سیسون فراموشت نمیکنم و شعار ما خواهی بود ... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
منم این شب رو به همه ی بچه های سایت تبریک مینمایم
بعد یک سؤالی که امروز برام ایجاد شده بود اینه که با توجه به اینکه امشب یک دقیقه طولانی تره ، ساعتمون یک ساعت جلو میفته دیگه ؟ حالا این ساعت رو دوباره از اول تنظیم کنیم یا بزاریم به حال خودش باشه ؟ آخه تو کلاس من مامور اعلام ساعت هستم میخواستم اطلاعات درست بدم به بچه ها یک دقیقه اختلاف سر کلاس خودش خیلیه
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مبارک, یلدا, شب |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|