|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با سلام
معیار و هدف از نام کاربیتون چی بوده ؟ خود من : در استانه ی ثبت نام برای اولین بار در یک انجمن بودم موندم چی بزارم که تکراری نباشه و کسی غیر من نداشته باشه عجله هم داشتم باید هر چه زود تر انتخاب میکردم برای همین حرف اول پیشوند اسم و فامیل یعنی sk همون سید محمد کاظمی و یه اندر لاین _ برای فاصله اون موقع اخه مد بود :دی و بر گرفته از بازی rembow six vegas و یه سال میلادی که بازم اون موقع مد بود گذاشتم شد sk_vegas2008 البته سال رو واسه کلاس 2 سال بیشتر از سال جاری گذاشتم بعد که بعدا هم پشیمون شدم دیگه برای اینکه قفراموش نکنم مجبوری در همه سایت ها یا زدم sk_vegas or sk_vegas2008 الان دیگه تو هر فرومی میرم همین یوزر رو رو وارد میکنم خودش قبول میکنه از بس که توی همه ی سایت ها ثبت نام کردم خودمم خبر ندارم واسه استفاده از لینک هاشون :دی چون همون طور که میدونید برای مهمان لینک هیدن هست و فقط برا اعضا هستبعد اونم یه ایمیا زدم واس کارای سایت و ... به اسم sk_vegas2009 و یه جمیل هم skvegas2010 چون علامت رو قبول نمیکرد همین دیگه الانم که admin . vegas دیگه ب خاطر ....
|
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . دلیلش رو بالا مفصل توضیح دادم اگه هنوز ابهامی هست با آشیانه تماس بگیرید ![]() پ.ن : بیا سهیل ببینم میتونی از این 4 تا نقطه یه حدیث جعلی در بیاری یا نه
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
راستش من اول توی دارینوب که بودیم یوزرم Pouria_Mafia بود
به خاطر علاقه شدیدی که به مافیا داشتم بعد هم که اومدیم اینجا رو زدیم همین بود ، ولی تو بازی سنتر که عضو شدم خواستم Pouria بذارم دیدم قبول نکرد ، برای اینکه قبول کنه ( یعنی یوزری با این اسم رجیستر نشده باشه ) یه دو تا نقطه هم گذاشتم اینور اونورش
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
![]() 40 تاست هر خط که ضربدر 4 میشه 160 ، یه 9 تا هم بهش اضافه میکنیم میشی میــسـن !=== من فرمانده ـی رو دوست دارم ، اما اولین چیزی که به ذهنم رسیده بود این بود که یه ربطی به Star Wars داشته باشه و دیدم ME هم بازی ـی Far Far Away خور هست .
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
XboxLive Leaderboard:
3rdتاریخ عضویت: Apr 2011
تشکرها : 245
|