|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
من این آموزش رو قبلا نوشتم و تو چند تا سایت دیگه هم موجوده ! منتها چون اول سایت خودمون گفتگوی آزاد نداشت جایی برای این تاپیک هم وجود نداشت . با استفاده از این آموزش شما می توانید برای گوشی خودتون به سادگی " Flash Menu " نصب کنید : ![]() اول باید متوجه بشید که سیستم گوشی شما چی هست . این متن نشون میده سیستم گوشی شما چیه و می تونید گوشی تون رو اینجا پیدا کنید .
متن پنهان:
آموزشی که من خودم نوشتم مخصوص گوشی های A2 هست چون گوشی خودم W910 بود و نرم افزار Setool رو امتحان نکردم . اگر گوشی شما قدیمی هست به احتمال زیاد باید از نرم افزار Setool استفاده کنید که تقریبا میشه گفت طرز کارش شبیه نرم افزار A2Uploader هست . از این لینک ها می تونید دو نرم افزار Setool و یا A2Uploader رو دانلود کنید :
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] این آموزش که توسط گروه GSMAiria نوشته شده به طور کامل طرز کار با نرم افزار Setool رو توضیح میده :
و اما کسانی که سیستم گوشی شون A2 هست می تونند به دنبال کردن این مراحل به سادگی فلش منو رو نصب کنند ! ::: 1.نرم افزار A2Uploader رو دانلود کنید : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 2.فایل دانلودشده رو Extract کنید .حالا برنامه ی ggsetup-2.2.0.1 رو نصب کنید . 3.حالا برنامه ی A2uploader را اجرا کنید . 4.گوشی رو خاموش کنید 5.حالا در برنامه A2UPloader روی FileSystem Tool کلیک کنید 6.گوشی رو در حالی که دکمه یC رو نگه داشته اید به کامپیوتر متصل کنید . این کار برای این هست که گوشی روشن نشه و بشه از طریق برنامه وارد فایلهای گوشی شد . دکمه ی C رو باید 4-5 ثانیه نگه دارید و بعد گوشی رو متصل کنید . 7.چند لحظه صبر کنید تا برنامه گوشی رو شناسایی کنه . 8.حالا باید فایل فلش رو آپلود کنید . برای این کار این مسیر رو دنبال کنید : tpa/preset/system/desktop/flash (مثلا اگر گوشی شما W910 باشه و مسیر رو درست برید باید 3 تا فلش منوی دیگه رو اونجا ببینید .) _ می تونید چند تا منوی فلش رو با خود Themeش از
دانلود کنید . (منوهای فلش با پسوند SWF موجود هست و تم هم با پسوند thm) 9.حالا منویی رو که دانلود کرده اید (swf) رو در اون مسیری که تو برنامه رفتید Drag کنید 10.وقتی کارتون تموم شد روی SHUTDOWN FS MANAGER کلیک کنید . 11.حالا کابل رو بکشید و باتری موبایل رو در بیارید و دوباره سرجاش بگذارید . حالا موبایل رو روشن کنید ! ***************** با استفاده از این نرم افزار حتی می تونید فونت گوشی رو هم عوض کنید .. که اگر وقت و عمری باقی باشه اون رو هم توضیح می دم . موفق باشید !
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|