|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 280
|
یکی از دوستام به علت کمر درد دکتر دو هفته استراحت مطلق بهش داده بنده خدا از جاش نمیتونه تکون بخوره می خواستم برای اینکه حوصلش سر نره یه هدیه براش بفرستم اولین چیزی که به ذهن هر کسی می رسه کتابه!
ولی خب غیرمستقیم که باهاش حرف زدم فهمیدم حوصله کتاب خوندنو نداره برای همین تصمیم گرفتم با شما دوستان دارینوسیم مشورت کنم که چه چیز جالب و سرگرم کننده ای میتونم برای دوستم بفرستم که هم خوشحالش کنه و از کسالت روحی بیاد بیرون و هم سرگرم کننده باشه و حوصلش سر نره البته یه راهی که به ذهن خودم رسید ارسال سی دی پر از برنامه های جالب و هیجان انگیزه.. دوستان عزیز اگر کسی برنامه های سرگرم کننده اینترنتی و یا فلش های زیبا و جذاب سراغ داره بزاره برای دانلود یا اگه روی سیستمش داره لطف کنه و آپلود کنه تا دانلود کنم و بریزم روی یه سی دی و براش بفرستم ![]() اینجوری تو ثواب شادی دل یک بیمار هم شریک میشین! ![]() ممنون
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
管理員
|
درگذشته ( دوران جاهلیت ، نوبیت .. هر چی میخواین اسمشو بزارید ) یه تاپیکی داشتم که بازی های مینی کلیپ رو قرار میدادم . بد نیست یه چندتاشو علی جان گلچین کنی ، بدی طرف .. حوصلش سر نمیره
![]()
متن پنهان:
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
شايد يكم خشن باشه ولي واقعا سرگرم كنندس! Happy tree friends رو ميگم! لينك دانلودش رو زير نوشتم!(اگرم خراب بود با يك جست و حوي ساده اصلش رو توي گوگل ميابي!) حواست باشه همشون فلشن! 60 قسمت از سريال فلش دوستان شاد درختي: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] حجم هر قسمت هم فوقش 7 مگابايته! ویرایش توسط soroush : 01-31-2010 در ساعت 04:42 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
123 امتحان میکنیم
![]() چرا یه PSP نمیگیری واسش؟ ![]() یا....humm...nm...HUM HUUUUUUUUM ![]() شما بهش یه لینک چیز نشده ی یوTU8e رو بده به نظرم؟(خواستی تو پروفایلت بگو لینکشو کامنت میزارم ولی spoiler )دادن سایت DL چطوره؟ یا یه سیدی یا دیویدی پر از عکس قلمبه یا آهنگ...این همه فیلم جدید اومده خب![]() پ.ن: میخوای آیدی دوستت رو بده خودم سرگرمش کنم؟
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
پ.2
سایت فقط دارینوس ..
متن پنهان:
پ.1 علی ، جان سروش . نمیتونی یه فعالیت مفید اینجا انجام بدی ؟ چرا اینقدر شعر و وعر از خودت میبافی ؟ علی اسدی جان همسن و سال تو ــه ؟ ایشون گفتند دوستشون مریضه ، گیریم به اینترنت هم دسترسی نداره . میخواند که دوستشون رو کمی سرگرم کنند . شما میخوای یه آیپی یوتیوب بهش بدی که مثلا ، چی بشه ؟ فک کن یکم ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
بابا دمت گرم! زبان فارسی چند شدی؟ علی ، جان سروش علی : نهاد کننده ی کار = [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] سروش: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] معنی: علی عزیزم ، من بمیرم (من= سروش = Mafia 3 ) ...
ویرایش توسط Mostafa : 01-31-2010 در ساعت 06:37 PM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Mostafa عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
این جا جای بحث نیست سروش جان لطف کن وقت کردی بیا xf...
این پست هم اسپم شد به خاطر یکی از مدیران نازنین بودش وگرنه علاقه ای به پست زدن نداریم(کلاس میزاریـــــم )
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| یک, کادو, بهترین, برای, دوست؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|