|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 314
|
سلام
لطفا به POUY4 بگید اون تاپیکی که تو دارینوس زده رو پاک کنه ، ما این همه خفت و خواری نکشیدیم که دوباره برگردیم دارینوس من فکرای زیادی تو سرمه ، به پویا بگید اون تاپیک رو پاک کنه هرچی زود تر ، درضمن خوبه یادتون به امضاهاتون باشه توی این بیانیه : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
اون بیانیه رو من نوشتم ، و یک جمع 20 نفره اون رو با امضاهاشون تایید کردن ، اصلا هم لزومی نداشت با یوزر خودم این کارو کنم ، چون اعتراض ما جمعی بود ، اعتراض شخصی نبود که بخوام با یوزر خودم اینکارو کنم ، OK ؟
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
管理員
|
تينا ، حد و مد نداره ،انجمن جايي كه بايد توش پيشرفت كني ،هر چيزي كه بلد نيستي رو بايد بپرسي تا به حد بقيه برسي ..
______ بعد اينكه مجيد ، زدن اين تاپيك عملا كار بيهوده اي بود .. پويا هم خيلي همچين "خوشحال " تشريف داره و بزار كارشو بكنه ، نميدونم .. اميدوارم اين فيلتر انجمن برداشته بشه و سيستم من هم درست بشه تا بتونم يه برنامه ريزي درست و حسابي براي تابستونِ سايت انجام بدم ..
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
خب معلومه که اینجا خیلی بهتره.
هم سرورش بهتره ، هم اعضاش بیشترند ، هم سابقه اش بیشتره ، هم اکثر مطالب فقط و فقط برای اینجا نوشته میشه ، هم جوی به شدت صمیمی داره که بعضی از اعضا از شدت صمیمیت دارند قسمت های مختلف همدیگرو رو میخورند و هم هایی دیگر! PS: هیچ اسکی ای هم از سایتهای متفرقه رفته نشده است!
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سروش جان میخواستم پویا رو آگاه کنم که هیچکدوم از بچه هایی ( حداقل اونایی که من شناخت دارم ) که زیر اون نامه رو امضا کردن حاضر به برگشتن نیستن ، چون اگه برگردن در حقیقت حرمت و آبروی خودشون رو زیر سوال بردن ،
================ سلام آقا مهدی گل ،من همیشه هستم منتها با یاهو آیدی قبلی زیاد آنلاین نمیشم ، اگر هم می بینی توی فروم سروش فعالیتی ندارم به خاطر یه سری مسائلی که سروش در جریانه ( سایت گروه بازیسازی خودم راه افتاده ، قراره از تابستون مدیریت سایت رو به شخصی دیگه بدم و خودم بیام توی این جمع صمیمی دوستان گل قدیمی ) به زودی میگم ، منتظرم تا تابستون بشه ... ================ پیشاپیش از همبستگی همه ی بچه هایی که پای قولشون تقریبا یک ساله که موندن ممنونم . برنامه ی اصلی ما هنوز شروع نشده ... |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مرد, دارینوس |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|