|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
![]() سلام به بچه های فصل بازی همون طور که از عنوان تایپک شاید بعضی ها فهمیده باشن قصد دارم که سریال Spartacus: Blood and Sand رو براتون معرفی کنم که در سال 2010 ساخته شده . خلاصه داستان: این سریال داستان اسپارتاکوس در ۷۳ سال پیش از تولد عیسی مسیح میباشد. اسپارتاکوس که برده ای در روم بود برای گلادیانوری اموزش میدید اما همراه با بردگانی دیگر از مدرسه گلادیاتورها فرار کرده و اولین قیام بردگان با بیش از ۱۲۰.۰۰۰ جنگجو را رهبری کرد.در این سریال داستان این گلادیاتور بازسازی شده و داستانهائی تخیلی به ان افزوده و از تکنولوژِی بسیار پیشرفته ای برای ساختن ان استفاده شده است. برده ای به نام اسپارتاکوس به خاطر اندام ورزیده به عنوان گلادیاتور انتخاب می شود تا آموزش ببیند.مربی و تمامی ساکنان آن مکان که اسپارتاکوس در آن آموزش می بیند مردان خبیثی هستند که برای جان برده ها و کنیز ها ارزشی قایل نمی شوند.درین بین اسپارتاکوس با زنی آشنا می شود که کنیز است.بعد از مدتی به خاطر برخی مسائل اسپارتاکوس مربی خود را می کشد و با دیگر برده ها از مکان آموزش که مانن زندان است می گریزند. یکی از زیباترین سریالهایی که تا به حال ندیده اید.!!! این سریال که پر از افکت های کامپیوتری و جلوه های ویژه است بر اساس فیلم معروف اسپارتاکوس اثر استنلی کوبریک محصول سال ۱۹۶۰ ساخته شده است و موضوع آن به سال ها پس از ماجرای اسپارتاکوس بر میگردد.این سریال شباهت زیادی به فیلم ۳۰۰ داره و البته تا حدودی هم شما را به یاد بازی های کامپیوتری میندازه.صحنه های خشن بسیار زیاد فیلم و همچنین رنگ آمیزی و جلوه های ویژه ، این سریال را جذاب و بیننده پسند تبدیل کرده است. خب اینا مقدمه و خلاصه ای از داستان و شمال کلی خود سریال بود سایت های مختلف دربارش اظهار نظر کردن .... در ادامه بگم که Season اول این سریال به پایان رسیده که 13 قسمت است ولی Season دومش به دلیل بیماری بازیگر نقش اصلی یعنی اسپارتاکوس به تعویق افتاده که امیدوارم هرچه زودتر سلامتیشو بدست بیاره تا شاهد ادامه این سریال زیبا باشیم . در ادامه میخوام لینک دانلود این فصل اول این سریال به همراه زیر نویس فارسیش رو براتون بزارم که امیدوارم شما هم ازش لذت ببرید . یه نکته مهم: اینکه از دوستان زیر 18 سال میخوام که این سریال رو مشاهده نکنن و واقعا و به معنای کلمه دارم میگم که براشون مناسب نیست لا اقل در مورد این سریال من این پیشنهاد رو میکنم که اغلب نمیکردم... ولی در مورد این سریال اگه به رده بندی سنیش پایبند بمونین برای خودتون بهتره . لینک دانلود سریال: برای دانلود سریال میتونید به سایت زیر برید و هر قسمت رو که حدود 200 مگابایت و با کیفیت خوب HDTV هست دانلود کنید که همچنین زیر نویس فارسیش هم تو همون سایت موجوده . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] صحنه هایی از فیلم: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ========================================== و در آخر هم منتظر نظرات و انتقادات شما در مورد این سریال هستیم . ![]() ( منبع لینک های دانلود سایت magicp30 )
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() ویرایش توسط M.Scorpion.K : 06-17-2010 در ساعت 03:09 PM |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از M.Scorpion.K عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
من فکردم بالای 18 داریم
..یه کار دیگه هم میتونید کنید ...چون این لینکای مستقیم محدودیت زمانی داره و بعد یه مدت دیگه نمیشه دانلود کرد تا داغه دانلودش کنید ...بعد بزارید هر موقع 18 سالتون شد نگاش کنید ...در مورد فیلمم چون اون زمان و تو فرهنگ اروپا بی بند و باری رواج خیلی بیشتری داشت ( نه اینکه الان کمه ..ولی خوب مدرنیزه تر شده ) تو این فیلمم سعی شده اون حال و هوا به تصویر کشیده بشه واسه همین درجه بندیش بالا میره...ولی خب هر کی به اقتضای فکر و روحیاتش میتونه فیلمو نگاه کنه و دید منتطقی داشته باشه و از صحنه های آنچنانیش تاثیر منفی نگیره و در این مورد بالا 18 و یا پایین 18 نداریم.
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 380
|
با سلام خدمت محمد جان و ممنون به خاطر زحمتی که کشیدی.
من اول فکر کردم فیلمه! چرا فیلم معرفی نمی کنی؟ سریال رو خیلی ها نمی بینن. چون طولانیه و وقت گیر. ولی فیلم حد اکثر 2 ساعته! در مورد +18 بودن هم واقعاً ربطی نداره. چه زیر 18 چه بالای 18 ، فیلم تأثیر خودشو می ذاره. فرقش اینه که بالای 18 ـی ها به برکت 18 سال زندگی بیشتر عادت کردن . ضمناً فکر نمی کنم هدف اصلی سازندگان فقط " حال و هوای زمان " رو نشون دادن باشه. بلکه فروش بیشتر هم می تونه اهدافشون رو تشکیل بده. نقل قول:
.
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
خب من که تو پست اول کامل در مورد همه چیزش نوشتم...زحمت بکشین 4 خطشو بخونین!...بعدشم من که اصلا سریال از نت دانلود نمیکنم و ترجیح میدم سریال هارو بخرم با دانلود قسمت اول این سریال تمام قسمت هاشو دانلود کردم...البته برای خرید تو یه سایت رفته بودم که نسخه کیفیت بالاشو داشت همین سیزن 1 تو 8 دی وی دی اما نوشته بودن که وزارت ارشاد و اینا گیر داده و دیگه سفارش خرید فیلمو ندید !
===== در جواب پست حسین عزیز فیلم تو این حال و هوا و با این جلوه های باحال میخواین 300 رو دوباره ببینین البته فک نکنم به ذاعقه ما ایرانی ها زیاد او فیلمه خوش بیاد ... در مورد درجه سنیشم چی بگم والا شما زحمت بکشید یکی دو قسمتشو ببینید بعد با من هم عقیده میشید ...من دیگه در این مورد نظری نمیدم :-" اون 120.000 هزار جنگجو هم مربوط به خود تاریخه داستانه و فعلا که داستان فیلم تو حول و هوش همون آرنا میگذره و لشگر اونچنانی هنوز ندیدیم...اما شاید تو فصل های بعدی و ادامه داستان شاهد اون نوع جنگ ها هم باشیم .========== راستی اینم یه ویدئو از فیلم: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() ویرایش توسط M.Scorpion.K : 05-28-2010 در ساعت 03:27 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از M.Scorpion.K عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| blood, sand, spartacus |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|