|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 22
|
خب عنوان این جا کاری نداری بیا تو فرومه
![]() کسانی که هر روز و یا هر شب می آیند توی فروم می توننند بیایند این جا و با هم به گفلتگو و مجادله بپردازند ![]() ![]() در ضمن :
متن پنهان:
قوانین هم قوانین فرومه ![]() خوب شروع کنید بچه ها ، آخ جانمی جان ![]()
| 2 کاربر برای این پست سودمند از J•KeR عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
به نظر من اگه میخواست اینجوری باشه و بچه ها با هم چت کنن و حرف بزنن همون چت باکس باقی میموند...ولی از اونجایی که هدف فروم چیز دیگه ای هست اون قسمت برداشته شد...حالا این تایپک هم مشابه همونه به نظرم...چون اگه کسی دیگه تو فروم کاری نداشته باشه به کارای مهم تر و روزانش میرسه دیگه ...در کل به نظر من اگه تایپک هدفمند باشه بهتره چون همونطور که اول هم گفتم میشه قضیه چت باکس و پست های نامربوط و امثالهم که با کل هدف و اساس فروم در تضاد هست .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا نقل قول:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
متن پنهان:
|
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 22
|
دوست عزیز توی گفتگو آزاد { توضیح گفتگو آزاد } نوشته مسائلی که هیچ ربطی به رایانه و ... ندازند در این قسمت قرار می گرند .
خب باید قبول کنید که این عنوان و موضوع نیز در این قسمت و جزئی از این توضیح قرار می گیرند. در ضمن توی بیشتر فروم ها چه بازی چه غیر بازی تایپیکی است که یا کاربران رو به بیشتر فعالیت کردند تشویق می کند و یا برای این که بچه نرود در تایپیک های دیگر اسپم بدهد بیاید این جا احوال پرسی و خوش و بش کند.
| یک کاربر برای این پست سودمند از J•KeR عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
Dont think u R , Know u R
|
نقل قول:
قفل شد
|
![]() |
| برچسب ها |