|
|
#1 (permalink) |
|
نامبر وان
|
سلام.
خب،خب! قرار بود این تاپیک ایجاد بشه و الان ایجاد شد! دیگه فکر کنم همتون میدونید جریان چیه دیگه!یکی رو مینشانیم( )بر روی صندلی داغ و ازش سوال میپرسیم و اون شخص نشسته هم باید جواب بده!![]() هر کی میخواد شرکت کنه به من پیغام خصوصی بده. لیست شرکت کنندگان: 1-Mostafa 2-Oh Soldier
3-Ahmad 4-Spirit 5-Grubbs Grady 6-Prince-moin 7-asal 8-Ardavan_2008 9-D.E.V.I.L 10-Sir-William ________ 11-GoldenEagle BiG_BosS-12 ------------- ویرایش توسط BiG_BosS : 07-30-2010 در ساعت 02:30 PM |
|
|
|
| 15 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
管理員
|
خب ، به "
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
" بستن رو شروع میکنیم !
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
یا الله
سلام مصاحبه رو شروع مینماییم. 1-چرا تختت دو نفرس؟(یادمه تو اون ور که بودیم از اتاقت عکس گرفتی 2 نفره بود تختت) 2-مهدی(Devil) هم درس میخونه تو هم درس میخونی ![]() 3-کارت گرافیکت مال چه شرکتیه؟ 4- PS One ـت رجین چنده؟یه عکس ازش بزار 5-تاحالا باش چی بازیا کردی؟ 6- چرا تو کشورای دیگه بلو ری و اوریج رو زیر قیمت میدن این جا قیمت به 120 هم میرسه؟ 7- WOW خور شم یا LOTR Online خور؟ 8- اتزیو رو بیشتر دوس داری یا الطایر یا مافیا 3؟ 9-چند تا سیدی-دیویدی-بلوری داری؟ 10-بزرگترین گناهت چی بوده؟ 11- بزرگترین صوابت چی؟(اخراج کردن من )12-به مهدی بگو قانون بزاره تا چند تا سوال بگیم و چی بگیم چی نگیم 13-بسیار از دیدنتون سیاه بختم 14- Bye bats نقل قول:
ویرایش توسط SHePArd : 06-26-2010 در ساعت 11:33 AM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 314
|
مصطفی شجاعتت رو تحسین میکنم !
1 - خواننده مورد علاقه ؟ 2 - آهنگ مورد علاقه ؟ 3 - غذای مورد علاقه ؟ 4 - تیم ملی مورد علاقه ؟ 5 - نظرت چیه در مورد اینکه همش دارم میگم مورد علاقه ؟ ![]() 6 - تا حالا شده یه کاری بکنی و بعدش به کاری که کردی بخندی ؟ 7 - از سوسک میترسی ؟ 8 - از تاریکی چطور ؟ 9 - با کدوم بازی خاطره داری ؟ 10 - نظرت در مورد EA ؟ 11 - بهترین کاری که توی زندگیت کردی ؟ 12 - بزرگترین اشتباه زندگیت ؟ اصلا اشتباه داشتی ؟ 13 - اگه غول چراغ جادو جلوت ظاهر بشه و بگه فقط یک آرزو میتونی بکنی و من برآورده کنم ، چی میگی ؟ 14 - فرض کن تو سینما نشستی ، یکی از پشت سر محکم میزنه پشت گردنت ، وقتی برمیگردی عقبو نگاه میکنی یه آقای با شخصیت و ساکت دست به سینه نشسته داره فیلم نگاه میکنه و اصلا حواسش به تو نیست ، چی کار میکنی ؟ 15 - وقتی خیلی بی قراری با چه چیزی آروم میشی ؟ 16 - آرامش رو در چی می بینی ؟ 17 - ورزش میکنی ؟ 18 - بدمزه ترین و خوشمزه ترین غذایی که خوردی ؟ 19 - تو مدرسه دعوا کردی ؟ 20 - همینا بسه ، فعلا Bye
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ezhdeha عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| داغ, صندلی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|