|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در این تاپیک شب ها از ساعت 8 شب تا 6 صبح باید پست داد --------- بهتره وقتی پست بدید که غیر از شما کاربر دیگری هم در سایت باش بعد از ساعاتی که گفتم چیزی ننویسید که لؤس نشه در اینجا قوانین سایت اجرا میشود ولی پست های تجارتی اشکال ندارد ------------- بازی Champion sheep rally خیلی جالبه،آواتار من مال اون بازیه! این رو هم بگم که: استقلال ممکنه قهرمان بشه ویرایش توسط GoldenEagle : 07-17-2010 در ساعت 02:37 AM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
شبن نشینی به به :D
این کاریزم اومد Dota خدا رحم کرد، حالا این Ulitma هم اومده ![]() سروش یه سوالی پیش اومده چرا شماهاتو هرپست میگین به نام خدا سلام ؟ فعلا دارم آهنگ جدیدشاهین نجفی و TM میگوشم
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
دوستان فکر نمیکنید قبلا یه تاپیک دیگه هم زدن,قفلش کردن گفتن اگر قرار بود این بحثا باشه چت باکس رو میزاشتند؟البته من در هر صورت پایه هستم ولی به نظرم این هم به سرنوشت چت باکس دچار میشه
نه قرمز نه آبی فقط OUTER HEAVEN گلابی ![]() نقل قول:
![]() 11:10
ویرایش توسط SHePArd : 07-17-2010 در ساعت 11:12 AM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 105
|
من اصلا کاری با هیچی ندارم اومدم بپرسم ساعت چنده و برم!!!
![]() ![]()
اینجا گفت و گوی آزاد داره؟به کاربرا اجازه میدن بلاگ درباره چیزی جز بازی بزنن؟این بخش ها رو حذف کنید,کاربرا رو به اشتباه میندازه.به جای اینکه همه رو تهدید به بن کردن یا به قول خودتون از نطفه خفه کردن کنید و خودتون هر حرفی بزنید و یا مستقیم و غیر مستقیم توهین کنید به خاطر اینکه مدیرید,رو جنبه هاتون کار کنید.از ته قلبم امیدوارم اینجا مثل دارینوس نشه,چون حق کسایی که زحمت کشیدن,چه هستن و چه مثل معین,ضایع میشه.دیگه برنمیگردم.دوستام اگر مایلن میتونن ایمیل بزنن.Parastoo.mgk@gmail.com |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpIrIt عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| فصل, نشینی, بازی, شب |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|