|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 28
|
سلام به بچه های گل گیم سیزن ، راستش فک کنم یکی از تاپیک های اساسی که گیم سیزن کم داره همین تاپیکه ، جایی برای سرگرمی و دیدن عکس ها ، مطالب و کلیپ ها ی طنز و گذروندن وقت در اوقات بیکاریه ، امیدوارم این تاپیک به لطف بچه ها بگیره و همیشه تو صفحه ی اصلی دیده بشه
قوانین هم قوانینه معمولیه همه ی تاپیک هاس ، اگه قانون خاصی باشه بعدا به همین پست اضافه میشه ********************************************* خوب از اینا که بگذریم من برای شروع یک نوع تست روانشاسی و از این جور چیز ها میزارم نه طنزه نه سرکاری ، واقعا جالب و غافل گیر کنندس(حداقل واسه من یکی که بوده). فقط کافیه یک برگه ی کاغذ بردارین، سمت راست برگه به طور عمودی و ستونی اعداد 1 تا 11 رو زیر هم دیگه بنویسین و به دستورات زیر عمل کنید دقت کنید که لطفا یکی یکی دستور ها رو بخونین و انجام بدین و مهمترین نکته اینه که اولین جوابی که از سوال های زیر به ذهنتون میرسه باید جلوی عدد مربوطه یادداشت کنید و نباید بیخود بیش از اندازه فکر کنید و باید سریع جوابو بنویسین ، خوب شروع می کنیم: -جلوی اعداد 1 و 2 دو عدد بنویسید. -جلوی اعداد 3 و 7 نام دو نفر از جنس مخالف خودتان بنویسید -جلوی اعداد 4 و 5 و 6 نام سه نفر از دوست یا اشنایان خود را بنویسید -جلوی اعداد8 و 9 و 10 و 11 نام چهر ترانه یا آهنگ را بنویسید خوب برگتونو بالا بگیرید و جواباتونو بررسی کنید: عددی که جلوی شماره ی 2 نوشته اید تعداد نفراتی هستند که باید این بازی را به آنها معرفی کنید ![]() نام کسی که جلوی شماره ی 3 نوشته اید کسی هست که شما عاشقش هستید نام کسی که جلوی شماره ی 4 نوشته اید کسی هست که اهمیت زیادی به او میدهید نام کسی که جلوی شماره ی 5 نوشته اید کسی هست که شما را به خوبی می شناسد نام کسی که جلوی شماره ی 6 نوشته اید رفیق شفیقتان است و میخواهید با او وقت بیشتری بگذرانید نام کسی که شماره ی 7 نوشته اید کسی هست که فکر میکنید با او نتوانید رابطه ی خوبی داشته باشید نام ترانه ای که جلوی شماره ی 8 نوشته اید به شخص شماره ی 3 مربوطه نام ترانه ای که جلوی شماره ی 9 نوشته اید به شخص شماره ی 7 مربوطه نام ترانه ای که جلوی شماره ی 10 نوشته اید توصیف شما از این دنیا است نام ترانه ای که جلوی شماره ی 11 نوشته اید وصف حالی از شما است جالبه نه ؟ مال من که همش درست در اومد ولی قسمت آهنگاش یکم قاطی از آب در اومد
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از KDSM عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 314
|
نقل قول:
اتفاقا برعکس تا دلت بخواد از اینجور تاپیک های اساسی داره ... |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ezhdeha عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
هر کی خوشش نیومد میتونه به تاپیک نیاد
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 314
|
نظرم رو گفتم . اما بهت حق میدم ، کاربرانی که صرفا برای گذروندن وقت پاشون رو به این سایت میذارن باید هم همیشه مشتاق چنین تاپیک هایی باشن ...
که متاسفانه بزرگترین مشکل GS هم همینه ، همیشه اینجور تاپیک ها پرطرفدار و پر ببیننده بوده ، اما تا یه تاپیک نقد و بررسی ، پیشنما ، آموزش و ... باز میشه هیچکی پست نمیده ، هیچکس سوال و جواب نمیکنه ، هیچکس اطلاعات یکی دیگه رو به چالش نمیکشه .چرا ؟!!! دلیلش هم خود شما بهتر از هرکی میدونه ، حامیان چنین تاپیک هایی بایدم از تاپیک و موضوع خودشون دفاع کنن چون متاسفانه جرئت و یا اطلاعات کافی برای تبادل نظر و اطلاعات با دیگر کاربران رو ندارند ... امیدوارم تاپیک شما هم مثل تاپیک های صندلی داغ ، شب نشینی ، ببین و شارژ بگیر و ... پر ببیننده و داغ بشه . من نظر خودم رو گفتم و لازم نکرده به خاطر من تاپیک به این مفیدی رو ببندی . |
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از ezhdeha عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Dont think u R , Know u R
|
نقل قول:
قفل شد
And Then Suddenly . . . . Poof ویرایش توسط GoldenEagle : 07-19-2010 در ساعت 11:43 PM |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| و, سرگرمی, طنز |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|