|
|
#1 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
|
![]() ![]() ![]() به نام خدا سلام به نظر شما دنیا به پایان خود نزدیک میشه؟ به تازگی که فیلم 2012عرضه شد دوباره این فکر و ترس تازه شد. خوب فکر کنم این مقدمه ی خوبی برای اغاز حرفم است. از گذشته سخن های زیادی در مورد اخر زمان بود ه است از جمله کسانی که این سخن ها رو می گویند افراد مذهبی و با خصوصیات فکری مذهبی دینی بوده اند. اما از میان انها هم بعضی افراد بی دین هم وجود داشته اند که به پیش گویی دست می زدند. خب من تصمیم دارم 10 پیشگویی برای شما در این تاپیک بزنم اگه شما هم اطلاعاتی دارید بهتر در پاسخ به ماهم اطلاع بدهید. اولین پیشگویی: مرغ پیشگوی انگلیسی سال 1806 در تاریخ می توانیم به افراد زیادی اشاره کنیم که می گفتن عیسی مسیح به زندگی باز می گردد که غیر قابل انکار است اما یه مرغ این رو بگه تعجب برانگیزه! در سال 1806 و در یکی از محله های شهر لیدز انگلستان یک مرغ با گذاشتن تخم هایی عجیب توجه عموم رو به خودش جلب کرده بود روی تخم این مرغ نوشته شده بود Christ is coming (مسیح می اید) . این خبر در سراسر کشور پیچید که باعث شد بسیاری از مردم فکر کنن که واقعا" مسیح می اید. خب نظرتون در مورد این چیه واقعی است یا نه ؟ نظرتون رو بگید که فردا بعد از ظهر واقعیت رو می گم نظرتون رو بگید. پیشگویی های بعدی رو در روز های بعد به امید دیدار
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ویرایش توسط Vergil12 : 07-20-2010 در ساعت 03:52 PM |
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Vergil12 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 108
|
انتشار این مطالب که دنیا داره تموم میشه و اینا فقط وقت تلف کردن هست
ما اگه حتی بدونیم دنیا تو 2012 تموم میشه باز باید وظایف خودمونو انجام بدیم و البته با توجه به ایات قرآن هیچکس از زمان قیامت نمیتونه خبر داشته باشه اگه یادتون باشه چندین سال پیش هم یه پیشگویی اینچنینی شده بود در مورد اینکه یه سیاره یا شهاب سنگ خیلی بزرگ به نام D-2 قراره با زمین برخورد کنه و اینا که واللا ما که چیزی حس نکردیم ! ![]() این مسئله 2012 چون با تبلیغات وسیع و همچنین یک فیلم سینمایی بسیار پر هزینه ساخته شده خب طبعا نظرات زیادی رو به خودش جلب کرده وقتتون رو روی این چیزا نذارید !
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Karizma عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 3
|
دوستان عزيز هركسي كه گفته 2012 اخرالزمان اطلاعاتش 0 هستش هيچكس نميدونه اخرالزمان كي هستش .
2012 با پيشگويي هاي بي پايه واساسي كه درمورد سال 2000 كرده بودند فرق داره اين يك موضوع تاريخي هستش . يه مطلب در مورد 2012 واقعي و واقعيتيكه قرار اتفاق بيفته رو براتون ميزارم ![]() ماياها مایاها قومی بودند که چند هزار سال پیش تو مناطق آمریکای مرکزی زندگی می کردند، البته الان هم از قوم اونها بازماندگانی وجود دارن. حتما معبد زیر رو که متعلق به مایا هست رو دیدید: قبل ازاینکه وارد مقوله پیش گویی اصلی مایا بشم باید توضیحاتی راجع به قدرت و تمدن اینقوم براتون بنویسم. مایا! قومی که هزاران سال پیش معبد و هرمی که در بالا مشاهده میکنید رو با 365 پله ساخته! به تعداد روزهای سال. مایا تمامی خسوف ها و کسوف ها رادقیقا تا سال 2012 ثبت کرده و همشون طبق برنامه دارن اتفاق می افتن، مایا چندینهزار سال پیش عدد یک میلیون رو کشف کرده بود، مایا هزاران سال پش تو معابدش تصاویریاز سفینه ها و فضانوردان رو روی سنگ ثبت کردن! (این رو خودم به چشم دیدم!). مایا آنزمان حتی تعداد روزهای هر سال ماه رو که گمونم 279 روز هست محاسبه کرده بود. مایاها از اورانوس و نپتون اطلاع داشتند، تقویم مایا برای 400 میلیون سال استخراج شدهاست، سال خورشید و زهره را تا چهار رقم اعشار محاسبه کرده اند. همه اینهارو به دو دلیل اشاره کردم یکیش اینکه بگم مایا چقدر قدرت محاسباتی و علمی داشته ودوم رو هم تو پی نوشت ها خواهید خوند. درویدئویزیراطلاعات بیشتری از مایا و تقویمشون براتون نشون میده. حالا بریم سر اصل مطلب، پیشگویی! پیشگویی می گه: تو21 دسامبر سال 2012 این زندگی روی کره زمین به اتمام می رسه و یک دوره جدید زندگیروی زمین شروع می شه. تو چند تا سایت خوندم که این دوره جدید پر از صلح و عشق وآرامش و پیشرفت هست. (مصداق حرف یکی از سیاستمداران آمریکایی که پایان بحران مالیآمریکا رو صلح و آرامش تو دنیا می دونست). حالاچند تا نظریه دیگه هم هستند که به تفضیل روشون بحث میکنیم. استاد کلاس #C اطلاعاتی در این مورد داشت، جالبه که گفت ما بهناسا یه ایمیل فرستادیم و پرسیدیم که آیا سال 2012 اتفاقی تو کهکشان خواهد افتاد؟ناسا پاسخ داده بود که نارسایی هایی مشاهده می شن ولی نمی تونیم تائید کنیم که ایناختلالات آسیبی به زمین می رسونن یا نه! مایاها معتقد بودند که زمین از 5 دورهتشکیل شده، پایان هر دوره یه اتفاق خیلی بد می افته و دوره جدید شروع می شه. جالباینجاست که 2012 پایان دوره پنجم هست! و ما وارد دوره ششم خواهیم شد، گفته می شهتمدن حاضر از بین خواهد رفت تا دوره ششم شروع بشه! (تو ویدئو اشاره شده به زمینلرزه های بزرگ) البته نگاههای خیلی مثبتی هم به قضیه شده و بعضی هم اصلا اینگفته رو کاملا رد می کنند. منظورما هماین نیست که شما رو اززندگی ناامید کنم یا صحت این بحث رو اثبات کرده باشم. اینها همهنتایج تحقیقات شخصی می باشدکه خودتان هم میتونید انجام بدیدو خیلی امکان داره که چون مثلا روی یک نظریه نادرست پی ریزی شده کلا نادرستباشه ولی به هر حال شواهد و مدارک موجود انسان رو از ساده از کنار این قضیه گذشتنمنع می کنه. علم سرشار مایا بخصوص از نجوم اونها رو قومی آگاه و متمدنساخته بود. البته قضیه ترک مایا از محل زندگیشون هم یک قضیه خیلی معروف هست کهدلایل بسیاری براش بیان شده گفته می شه پایان دوره دوم توسط هوا بوده(منظورنارسایی های جوی) دوره سوم با آتش و دوره چهارم با سیلتموم شدند، لذا نظریه های زیادی مبنی بر اینکه دوره پنجم با زلزله از بین بره جاریهست. دوتا چیز جالب هم دیدم: یکی اینکه مایا حتی زمان سقوط قوم خودشون روپیشبینی کرده بودند و عجیب تر از همه: جنگهای جهانی رو هم پیش بینی کرده بودند. البته دقت کنید که اتمام دنیا به این معنی نیست که همه چیز از بین می ره، حتماشروعی خواهد بود، برای دوره ششم و هنوز مطمئن نیستیم که این دوره چه چیزی را بهارمغان خواهد آورد. خوب، اگه از یه منظر دیگه هم نگاه کنیم برای اینکه اثباتبشه این دوره نمی تونه واقعا اتمام باشه، بلکه فقط تعویض دوره هست، بحث دین واعتقادات هست. پی نوشت 1: طبق شواهد و مدارکی که تو کتاب “ارابه خدایانتوسط اریک فون دانیکن” ارائه شده، مایاها ناگهان از محل زندگی خودشون بصورت دستهجمعی کوچ کردند، همون تصویر فضانودری که بالا اشاره کردم، بعلاوه علم سرشار مایا + خیلی از مدارک که پیشنهاد می کنم از تو کتاب بخونید تقریبا می شه ادعا کرد کهمایاها خدایانی داشتند. خدایانی که از آسمون اومده بودند، یا بهتر بگم، یکسریموجودات متفکر که اون زمون که انسان نیمه وحشی بوده برروی زمین فرود اومدند و علمخودشون رو در اختیار مایا قرار دادند، وگرنه اون پیشرفت های مایا رو که بهتون گفتمتصور کنید برای یک سری انسان های نیمه وحشی دسترسی براشون چقدر می تونه دور از ذهنباشه. در ضمن علت کوچ دسته جمعی مایا رو هم می شه یک فشار روحی قلمداد کرد، فشاریکه مایاها برای برگشت خدایان تحمل کردند ولی وقتی دیدن که از خدایان خبری نشد همشونبه نوعی روحیه خودشون رو از دست دادن و اونجا رو که به خاطر خدایان آباد کرده بودندو همه جا نشانه هایی از اونها براشون بود ترک می کنند. پی نوشت 2: کلید واژههایی که می تونید ازشون برای تحقیق استفاده کنید : Maya Prediction, Maya 2012, Mayan prediction و … متاسفانه منابع فارسی زیادی در دسترس نیست. پی نوشتسه : ظاهرا مایا اون زمون به علم پر کردن دندون های پوسیده هم رسیده بودند، جالباینه موادی که برای پر کردن دندون استفاده کردند از اون زمون تا حالا سالم داخلدندون باقی موندن، گفته می شه نوعی سیمان یا چسب ناشناخته می تونه باشه
|
|
#5 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
بابا ول کنین این چرت و پرتا رو!
به خدا زشته اینطوری ما ها اینطوری وقتمونو تلف کنیم!!! خیلی بعضی ماها بی کاریم! قران خودمون رو که اینقدر کامل و روشن هست و همه چیزش حق هست رو باور نداریم! اونوقت حرف قوم مایا و یه مشت کافر رو...!!! به خدا زشته!نا سلامتی همه مسلمونم! اینقدر به این خرافات توچه نکنیم... وقتی امامان ما میکن: کذب الوقاتون(دین و زندکی سال سوم) یعنی:تعیین کننده های زمان قیامت دروغ کویند و همچنین قران اینقدر صریح میکه که هیچ کس به غیر از خدا از زمان قیامت خبر نداره پس دیکه حرفی باقی نمیمونه!!! روز قیامت: زمان:نا معلوم موقعیت:بعد از ظهور نشانه ها:رچوع شود به قران... واقعا اکه حف اینا رو میخواین کوش کنین پس بهتره ادعای مسلمونی نکنیم...چون همه چیز دین رو با این کارا زیر سوال میبریم... مطمئن باش اکه قرار بود راست بشه اولین نفری که اقدام میکرد خود امریکا بود.. تاپیکو قفل کنین به خدا
ویرایش توسط SpirO : 07-20-2010 در ساعت 05:36 PM |
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
چون میدونم تاپیک قفل میشه این پست رو هم پشت سرش میزنم چون خیلی چالبه:
اکه این مرغ 200 سال پیش روی تخم اینو نوشته,قران خودمو 1400 سال پیش به صراحت بیان کرد: «و قولهم إنا قتلنا المسيح عيسى ابن مريم رسول الله و ما قتلوه و ما صلبوه و لكن شبّه لهم وان الذين اختلفوا فيه لفي شكّ منه ما لهم به من علم الا اتباع الظن و ما قتلوه يقينا * بل رفعه الله اليه و كان الله عزيراً حكيماً» (سوره نساء، آيات ۱۵۷و ۱۵۸). قران به صراحت اعلام کرد عیسی حتی کشته نشده و مصلوب نشده!! اونی که به صلیب کشیده شده یکی مثل اون بوده...همون قسمتو براتون بزرکش کردم... بی خیال شید به خدا...اکه اینقدر که به اینا توچه میکردیم به قران توچه میکردیم الان ....!!!
ویرایش توسط SpirO : 07-20-2010 در ساعت 05:35 PM |
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 39
|
آره
من توی تاریخ خوندم که موقعی که حضرت مسیح رو میکشن با یه کسی عوضش میکنن و حضرت مسیح زنده میمونه! به همه توصیه میکنم فیلمه The Man From Earth رو ببینن نسبت به خیلی چیزها عوض میکنه! اگه در مورد قوم مایا بخونید و پیشگویی هاشون رو ببینید نشون میده که خیلی چیزهاشون درسته,مثل آدولف هیتلر و چیزهای دیگه! در مورد اون تخم مرغ که معلومه خالی بندیه! البته بعضی ها حرف هایی میزنن که واقعا آدم خندش میگیره!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Johny عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
ولی این این شهاب با نیروی ها و مغناتیس سیاره های دیگه خودش از دور خارج شد در مورد صحتش باید بگم که شکی درش نبود جانی مسئله پایان دنیا یه بحث علمی هستش دینی و مذهبی ..... که میگن علتش جابه جایی پوسته زمین هستش که هر 6000 هزار سال یک باز این اتفاق میفته امیرحسین تو این یه مورد کاملا درست میگی .... قیامت یه نشانه هایی داره که هنوز همشون ظاهر نشدن ولی ولی ولی ولی چندتا از نشونه های ظهور کاملا اتفاق افتاده و نباید از کنارش راحت رد شد من نظرم اینه که بنا به صحبت های اقای بهجت درباره نزدیک بودن ظهور و رفتن جامعه به سوی تباهی و تاریکی ( چون همه ما میدونیم امام زمان وقتی ظهور میکنه که دنیا در غفلت و تاریکی کامل به سر ببره و افراد شبو روز طلب مرگ از خدا کنن )که خیلی هم زمین داره به این موزد نزدیک میشه اعتقاد دارم که 2012 یه اتفاق بزرگی میفته که به مسئله ظهور ربط داره ببینین دوستان چندتا از نشانه های فرعی ظهور امام زمان به وقوع پیدا کردن که حتی اینو تلوزیون هم تصدیق کرد و من با این باورم که منظور از پایان دنیا این است که این حکومت تاریک از بین میره و حکومت جدیدی پدیدار میشه که همون حکومت امام زمان هست و کافران که اطلاعی از دین ندارن اینو به منظور از بین رفتن دنیا میدونن من اعتقاد دارم این اتفاقات اخیر نباید بیهوده باشن 1. صحبت های اقای بهجت 2. تقویم مایا ها 3.جنگ ایران با کشور های شمالی که تا همین چند روز پیش احتمال جنگ با اسراییل رو داشتیم 4.وقوع چندتا از نشانه های فرعی امام زمان .. ظهور دجال که واقعا هم ظهور کرده ( منظور از دجال همین اینترنت هست که جوونا رو میکشه این ور یا اون ور ) من وجود این علت ها رو بی علت نمیدونم [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 07-20-2010 در ساعت 07:21 PM |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 3
|
دوستان عزيز نه قراره دنيا نابود بشه نه قيامت بشه ونه نسل ادمها ازبين بره .
واقعيت اينه كه قراره يه زلزله بزرگ رخ بده كه عده اي حتما خواهند مرد چرا يه موضوع كوچيك رو اينقدر بزرگ ميكنيد . دوستان در ضمن درست نيست با تعصبات مذهبي خودمون به ديگران حمله كنيم وقتي نتونستيم معناي چيزي رو درك كنيم قوم مايا كافر بودن چون زمان اونها هيچ ديني وجود نداشته . دليل نميشه هركسي كه دين نداره حرفاش هم مزخرف باشه ببينم حالا اگه يه عده از مسلمونا اين حرف رو زده بودند حرفشون درست بود؟
| یک کاربر برای این پست سودمند از farfar away عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
![]()
|
![]() |