|
|
#1 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
خب همونطور که قبلا لینک دادم اول نرم افزار Utorrent رو دانلود کنین(اگر تو سایت تاپیکش پیدا نمیشه از گوگل فقط بزنین U torrent download )
بعد فایل رو دانلود کنید و با استفاده از نرم افزار U torrent بازش کنید و دانلود کنید فیلم رو. خب اولین فیلم رو با فیلم زیبای Sweeney Todd شروع میکنم : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اگر فایل ها مشکلی داشتند بگید تا ویرایش کنم و لینک درست رو بزارم
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ω
|
حالا احمقانه یا غیر احمقانه چی این تاپیک خلاف قوانین هست؟بده حالا یکی دو نفر بیان این جا دانلود کنن؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] وقتی من میتونم یک تورنت رو با سرعت 204 kb/s دانلود کنم، که قابلیت resume داره و فقط یک فایله ، دلیلی نداره برم 10 /20 تا فایلو DL کنم باز extract کنم و... !
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ω
|
بله پس چی که میزارم مجید جان دلبندم
![]() شما هم میتونید بزارید عزیزانم فرزندانم ![]() ====== سروش جان لحنت حالت سنگر گیری داشت.برای همین فرق دوستانه رو با این نفهمیدم.در هر صورت مرسی از پیشنهادت الان داشتم یکم CQC تمرین میکردم خسته ام یکم..فردا براتون میزارم فیلم جدید رو. دوستان هم بزارن ممنون میشم
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
Ω
|
Lord Of The Rings : The Fellowship Of The Ring
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کیفیت و این هارو خودش نوشته. 1080p
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
خبرنـگار
XboxLive Leaderboard: 16th
تشکرها : 502
|
نقل قول:
![]() 1080p یکم زیاد طول می کشه