|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام ... ؟؟؟!!! | |||
| x360 |
|
6 | 28.57% |
| ps3 |
|
8 | 38.10% |
| pc |
|
6 | 28.57% |
| mobile |
|
1 | 4.76% |
| wiii |
|
0 | 0% |
| psp |
|
0 | 0% |
| سایر موارد ... |
|
0 | 0% |
| رأی دهندگان: 21. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام دوستان
این تاپیک نشون میده کدوم پلتفرم بیشتریت طرفدار رو داره دوستان اجازه دارند با دلایل منطقی نظرشون رو بیان کنند و در نظر سنجی شرکت کنند دوستان با توجه به در گیری های شدید در همچین تاپیکهایی بنده شخصا مثل جغد هواسم به این تاپیک در 24 ساعت شبانه روز هست کوچک ترین حرفی که بحث رو خارج و باعث تحریک بشه حذف و با کاربر خاطی برخورد جدی میشه حتی به شوخی |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
من xbox رای دادم
چون کینکت رو داره اما ps3 بازی های انحصاری توپی داره اما من با توجه به همه معیار ها و اینکه در بندرعباس هستم بازی های p3 دیر میرسه و کیفیتش با هم فرق نداره و به نظرم xbox باحال تره به xbox رای دادم |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
Assassin iN tHe dArk
|
بدون شک موبایل از همه این ها طرفدار بیشتر داره مخصوصا از ماه می 2011 با آمئن بازی های فوق العاده گرافیکی hd برای دیوایس های اسمات فون و مطمئن باشید تا چندین سال دیگه کنسول ها بازنشسته میشن
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از mohammadmahdi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
محمد جون چرا درگیری ایجاد بشه مشخصه PC از همه بهتره دیگه !
مرگ که نداره .... بازیها رو هم هر موقع بخوای آنلاین می زنی بدون اینکه بن بشی .
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
در ضمن بازی مثل red dead که بر روی کنسول عرضه شد و خدای بازی بود pc ز تجربش بی بهره بود و بازی های دیگه |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
آره خب این مشکلات هست ولی من ترجیح می دم هر موقع می خوام بازی کنم خیالم راحت باشه نه اینکه ترس از سه چراغ شدن داشته باشم
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
PC هم همینه ، خیلی داغ کنه هنگ میکنه . موبایل و بقیه ی اینارو سررشته ندارم . PS3 ـم رو شخصا 1 هفته هم شده روشن بزارم . نه فقط برای دانلود ، هم دانلود و هم بازی ( زمانی که 20-25 تا بازی داشتم ) ، اون هم بازی هایی که از صحنه های گرافیکی ـه بالایی برخوردار بودن ، مثل MGS 4 که هنوزم روی برترین PS3 ها توی آوردن بعضی از صحنه هاش افت فریم اتفاق میوفته ( انفجار های شدید ) ، یا Heavy Rain و غیره .نقل قول:
ویرایش توسط SHePArd : 12-07-2011 در ساعت 09:50 PM |
||
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
کی گفته 10 ساعت روشن بزاری 3چراغه میشه من بار ها شده 12 ساعت تا 18 ساعت باش فوتبال بازی کنم روزی شاید 100 بار هم شده اما مشکلی نداشته mw2 &bf2 هم یک سره بازی کردم تا تموم شده حتی بیش از حد داغم نکرده
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
ما نیز به PS3 رای دادیم!
ماشاالله تنوع بازیش خیلی بیشتر از بقیه ی کنسول هاست! و همشون هم چیزای شاخی هستن مولتی هم که راحت میزنیم و مشکلی نداریم باهاش در مورد روشن بودنم که 3 ساله پدرش رو دارم در میارم خیلی وقتا شده بیشتر از 24 ساعت هم روشن بوده البته با اینکه کنسول جون سختیه ولی خودم احتمال میدم سال آخر عمرش باشه با موبایل هم که کلا مخالفم بازی درست درمون نداره به نظر من فقط این Angry Bird و Cut the Ropeـش باحال هستن اون بازی های FPS و این چیزایی که داره به نظرم اصلا ارزش بازی کردن ندارن تا وقتی که روی کنسول میشه اینا رو بازی کرد
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| پلتفرم, پر, ترین, طرفدار |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|