|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
بسم الله الرحمن الرحيم
به نام خدا اين تاپيك مثلا هيچ نظري نداره! عكس ها يي از صحنه هاي يكسان در بازي هاي مختلف در دو كنسول گرفته شده كه شايد خيلي چيز هارو اثبات كنه! قبل از اون يك سري ويژگي هاي هر دو كنسول رو بگم: اقتصادي: xBox360 نسبتا قيمت ارزان تري دارد:300-400 تومان.بازي هاي اين كنسول چون رايتي هست ارزان تر و بين 3تا6 تومان. Ps3 :قيمت خود كنسول تقريبا مثل 360 هست.450-320تومان (قيمت دقيق ندارم!).قيمت هر بازي:به دليل اصل بودن 50-100 تومان. كيفيت ديسك هاي بازي: xbox 360: به دليل رايتي بودن بعد از مدتي ممكن اگر جنس خوبي نداشته باشه،درايور دستگاه رو خراب كنه،كه نياز به تعمير داره،همينطور ممكنه خودش خونده نشه،خش بي افته و...... Ps 3: به دليل اصل بودن ديسك و بلو ري بودن ديسك،خش نمي افته،خراب نمي شه ومدت ها كار مي كنه و درايور هم خراب نمي كنه. بازي هاي انحصاري: Ps3: God of war 3 MGS HR GT5 Uncharted 2 Xbox360: Halo3:odst froza 3 GeOW 2 تصاوير
متن پنهان:
متن پنهان:
![]()
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
![]()
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
![]() ویرایش توسط soroush : 04-16-2010 در ساعت 08:03 PM |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
قوانین:
1-عکس ها باید کاملا همراه منبع باشند...همچنین منبع باید کاملا معتبر و قابل قبول باشد 2-در این تاپیک فقط و فقط عکس قرار داده خواهد شد.نه توضیح و دعوا!! 3-سایز عکس ها باید کوچک باشد و بیش از 4-5 بازی در یک پست قرار ندهید... 4-تا حد اکمان عکس ها رو در اسپویل قرار دهید 5-تنها کسانی میتوانند در این تاپیک نظر بدهند و عکس قرار دهند که یا یکی از کنسول ها رو داشته باشند یا حد اقل اطلاعاتی از اون ها داشته باشند 6-با هر نوع عکس یا مطلب که باعث توهین شود و چنبه ی تمسخر داشته باشد و یا از روی اطلاعی باشد شدیدا برخورد میشود. 7-سعی کنید از بازی های چدید عکس قرار دهید و مقایس کنید... 8-در صورت مشاهده ی تخلف و توهین علاوه بر پاک شدن تاپیک,با فرد برخرود میشود. *************** سروش خواهش میکنم سایز تصاویر رو چک کن.همه رو تو اسپویل بذار.منبعتو بکو.عکسا رو کوچیک کن.همشو تو یه پست نده.... اصلاحیه: قیمت پلی استیشن زیاد با 360 فرق نداره.اسلیم 120 الان 320 هست... موفق باشید
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
بسم الله الرحمن الرحيم باشه از اين به بعد بازي هاي جديد و با منبع Gamespot رو مي زارم در اسپويل:
متن پنهان:
متن پنهان:
در اينجا تصاويري از دو بازي AC2 و B:AA قرار دادم كه از منبع : Bazicenter بود كه مربوط به مقايسه ي گرافيك بازي ها در Gamespot بود. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 25
|
به نظر من XBox بهتره بود به خاطر XBox live
ولی الآن که منو بن کردن کلا دی گه از XBox خوشم نمیاد .... ولی انصافا XBox بهتره ! ![]() البته یکی از نقطه قوت های PS3 بازی های انحصاری فوق العدشه مثل همی HR یا GoW که منو مجبور کرد کنسولمو به مدت 1 هفته با دوستم عوض کنم ![]() ولی توی بازی های یکسان من ترجیح می دم با XBox بازی کنم !
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
شرمنده كه تاپيك رو از زير خاك بيرون می كشم،لازم می دونم دو نكته رو بگم:
اول اينكه FFXIII نسخه PS3 روی رزولوشن 1080p اجرا می شه و نسخه 360 روی رزولوشن 720p و از لحاظ گرافيك فنی هم گرافيك نسخه PS3 بهتره بخاطر همين گرافيك نسخه PS3 بقدری برتری داره كه مقايسه اش با نسخه 360 بی معناست و نبايد مقايسه شه. دوم اينكه دو تا عكس آمار آخر پست اول تاپيك قديمی شدن و اگه ممكنه آمارهای جديد رو بذاريد. |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 3, ps, كاملا, و, xbox360, تصويري |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|