|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
عنوانی که دیدید ، این چند روزه توی سایت ها و وبلاگ های زیادی دیده شده بخاطر چی ؟ بخاطر طراحی یکی از فَن های StreeFighter که یک اضافه شونده برای iPhone رو طراحی کرده ، بله . واقعا وسوسه بر انگیزه ، اینطور نیست ؟ اپل من اینو میخوااااااااااااام
، جالبه که بدونید بعضیا از کلمه ی Worship یعنی پرستش اپل برای ریلیز کردن یه همچین چیزی برای iPhone و iPod Touch استفاده کرده بودن که خودش جای تعجب داره ، ببینید چقدر ملت فن باز هستن ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
این اپل هم می خواد مشتریایی که پریدند رو برگردونه و واسه خودش به اصطلاح مشتری جذب کنه از این کارا زیاد میکنه !الان دیگه همه میرند طرف اندروید
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
قابلیتها رو کم کم اضافه میکنه اما اگه چارت و جدول جهانی رو نگاه کنی IOS یا به طور کلی اپل سقوط داشته و اندروید صعود!
مثلا این جدول ماله پارساله:
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
ویرایش توسط Ardavan_2008 : 07-13-2011 در ساعت 10:44 PM |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 111
|
یهجوری میگی انگار اینو خود اپل ساخته!
آندروید بهاین دلیل تونسته موفق بشه که انتخابهای زیادی جلوی روی خریدار قرار داده و مهمتر از اون انتخابهای ارزونقیمت تر از آیفون. با 400 دلار میشه یک گوشی که سیستمعامل آندروید روش نصبه بخری ولی با همین پول اگه بری سراغ اپل چیزی بهجز یک iPod Touch گیرت نمیاد. توی ایران هم وضعیت همینه. مثل اینکه اپل تصمیم داره واسه iPhone بعدیش دو مدل ارائه کنه، یکی کاملا پیشرفته و گرون (مثل قبل) و یکی با قابلیتهای کمتر و برای رقابت با بازار گوشیهای ارزونِ آندروید. ولی نکتهی جالب اینه که رفتم نمودار استفاده از سیستمعاملها رو واسهی امسال بگیرم و هر سایت یه نتیجه واسهی خودش زده بود! ولی طبق گفتهی خود اپل تعداد کل iOS (یعنی iPhone, iPad, iPod Touch) الان بیشترین سهم رو در بازار داره (که البته برای آندروید هم تبلتهاش حساب شدن توی این نمودار) ولی اختصاصاً در بخش موبایلها، مثل اینکه آندروید سهمش بیشتر از iOS شده. مثلاً [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] نشون میده اپل بالاتر هست (از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ) ولی منابعی هم هست که حالشو ندارم دوباره دنبالش بگردم و نتیجه رو دقیقاً برای همون موقع از سال، یه چیز دیگه اعلام کردن :D پ.ن: حاضر نیستم یک روز سویچ کنم به آندروید :دیی ولی کیه که از رقابت شرکتها برای راحتی خودش بدش بیاد؟ اینطوری هر دو سعی میکنن بهترین رو ارائه کنن.
ویرایش توسط ParsiKade : 07-14-2011 در ساعت 05:56 AM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ParsiKade عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
پس من ساختم؟!
خوب ماله اپل ــه دیگه!اپل مجبور ــه انتخابهاش رو زیاد کنه چون با این وضعیت عقب میمونه ،در مورد اون امار ها اون لینکی که دادی با تفکیک نقاط مثلا بعضی قسمتها نوکیا بالاست که نوکیا هم داره کم کم از اندروید استفاده میکنه! اما تا اینجا من اندروید رو با پیشرفت سریعتری دیدم مثل یه نمونه ی دیگه: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] به هر حال درسته من هم فعلا ترجیح میدم از تبلتها و گوشی اپل استفاده کنم چون دنیای موبایل رو اپل بود که کلا دگرگون کرد
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
این وسیله رو اپل اگر ساخته بود او همه داستان که من اون بالا سر هم کردم پس چیه
، اینو ه بابایی که توی اسمش Ali داره اتفاقا طراحی کرده .. اما خو حالا کو تا قبول کنند و اینا و شاید اصلا شدنی نباشه ! بخاطر اینکه سیم کشی و اینا یحتمل نیاز داره واسه این جور چیزا و پر دردسر میشه !پ.ن : عکسه جالب بود . آخه مگه رشد سنی ــه که بشه از روی نمودار پیشبینی کرد . بازار ، دائما در حال نوسان ــه ، یهو یه محصول میده بیرون اپل اصلا آندروید فراموش میشه . در نتیجه این نمودار ــه کلا برای تسمخر اپل طراحی شده .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
Oooo!منظور علی اون وسیله بود من یه چیز دیگه رو فکر می کردم!
![]() نمودار سنی نیست عزیزم! اما این رو بهش میگن چارت یا نمودار فروش !حالا تعصب اپل نگیرتتون ولی خداییش قبول کنید که اگر اپل تکونی نده به خودش خیلی عقب خواهد افتاد البته اگر از این به بعد گوگل و همکاراش بزارند!
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
کاربر سایت
تشکرها : 111
|
نقل قول:
ولی نمیخوام اینجا بحث تعصبی باشه :دی فقط در مورد اون وسیلهای که پست اول گذاشته شده، اون فکر نکنم اصلاً ساخته شده باشه و یه کانسپته، آخه نمیشه که با نصب این به آیفون اون کلیدهای لمسی روی صفحه بره و بشه از این استفاده کرد که. برای این کار باید همهی بازیها خودشونو آپدیت کنن تا با این هماهنگ باشن که شدنی بودن یا نبودنش مشخصه (شدنی که هست، ولی بعداً 20 تا شرکت دیگه هم میخوان از اینا تولید کنن و حالا باید تازه بازی با هرکدوم از اونا هم رقابت کنه. در ثانی، اینجور چیزها فکر نکنم هیچ طرفداری داشته باشن برای یک موبایل). بهتره در مورد چیزهایی که ساخته شده بحث شه ![]() از این چیزها خیلی زیاد ساخته میشه، الان کانسپت آیفون 5 و قابلیتهاش هم عکسهاش تو اینترنت هست خب... :دی
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ParsiKade عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
علی حرف من رو گوش کن و تعصب کور و جاهلیه رو بزار کنار
برو گوشیت رو بفروش یه گوشی با سیستم عامل اندروید بخر تا فردا تو خیابون مسخرت نکردن!حرف بزرگترت رو گوش کن!
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| apple, من, میخوام, اینو |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|