|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
شمشیر ابدی یا Infinity Blade را میتوان نماد قدرت مچ بودن سخت افزار و نرم افزار دستگاه های اپل نامید.
این بازی که با افتخار, از موتور قدرتمند unreal بهره برده , شما را به دنیای خیالی خواهد برد که در آمدن از آن سخت است! ( تا زمانی که هشدار باطری شما را به دنیای واقعی هدایت نکند! ) Winner of the 2011 Apple Design Award, and more than 20 “Game of the Year” &“Top App” awards! Tons of NEW FREE CONTENT available now! See below for more details.
**JOYSTIQ: 5 out of 5 - "In terms of recreating a console-level experience on the iPhone, you simply will not do better than Infinity Blade" **GAMEPRO: 5 out of 5 - "The next generation of handheld gaming is here" **SLIDE TO PLAY: 4 out of 4 - "Any serious iOS gamer should grab this one up" **ENGADGET: 9 out of 10 - "Utterly delicious to look at" **IGN: 9 out of 10 - "Infinity Blade is easily one of the most defining iPhone games of 2010" **TOUCHARCADE: "It doesn't get much more 'must have' than this" **GIZMODO: "An iOS game like you've never seen before" تصاویری از این بازی: ضمیمه شد. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 07-16-2011 در ساعت 04:24 PM |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
عکسها ضمیمه شد.
متاسفانه چون خودم دانلودش کرده بودم, حذفش کردم! اگر بخوای دوباره بزارم رو سرور دانلود شه. گیم پلی: بازی تقریبا شبیه بازی های فکری کامپیوتری است یعنی اینکه با لمس موارد شاخص در بازی, بازی ادامه پیدا میکند, ولی کمتر به مسائلی رو به رو میشید که فکری هست. تنها چیزی که در بازی مهم است, سرعت عمل شماست. باید با موجودات و شوالیه های زیادی در بازی مبارزه کنید که هر کدام شیوه ی مخصوص به خود را دارند, به طور مثال نحوه ی جنگیدن شما به یک غول بی شاخ دم (!) و شوالیه ی بازی ( مرحله ی 4 ) متفاوت هست و منجر به مرگ سریع شما خواهد شد. سروش جون! من اصلا در نویسندگی بازی خوب نیستم!
|
![]() |
| برچسب ها |
| blade, infinity, ios, قدرت, نماد |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|