|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 111
|
حدود یک سال از اومدن اولین نسخه ی بازی Infinity Blade میگذره که تونست لقب بهترین بازی اپ استور در سال 2011 رو کسب کنه. ولی امروز نسخه ی 2 این بازی که قبلاً در مراسم معرفی iPhone 4S معرفی شده بود هم عرضه شد تا باز هم گرافیک بی نظیر این بازی رو روی iOS ببینیم.
این بازی با موتوی Unreal Engine 3 ساخته شده. عکسهایی از بازی: نکته ی قابل توجه در مورد بازی این هست که روی مدلهای قدیمی تر از iPhone 4S هم اجرا میشن (به نظر میرسید این نسخه فقط مخصوص iPhone 4S باشه تا امکانات گرافیکی مخصوص اون رو به نمایش بگذاره که البته همینطور هم هست، یعنی روی 4S گرافیک بازی خیلی بهتره. ولی روی مدلهای قبلی یعنی iPhone 3GS و iPhone 4 و همینطور iPod touch 3rd gen و iPod touch 4 و البته هر دو مدل iPad هم اجرا میشن.)
ویرایش توسط ParsiKade : 12-01-2011 در ساعت 01:42 AM |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از ParsiKade عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
Woah ! چیز خیلی زیبایی به نظر میاد ! اگر تنها بازی ـی باشه که دلم میخواد تجربش کنم از بازیای Apple ، اینه !
دستت درد نکنه علی جان
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
管理員
|
0_0 .
دیروز تو مدرسمون یه سیستم دیدم ، از اینا که یه هندل داشت باس میچرخوندی را بیافته . مو شدم دیدم 600 مگاهرتز سیپیو داره . 256 مگ رم . همچین نشستم حسرت خوردم ، نگا الان موبایلا دو هسته ای شدن 2 گیگاهرتز سیپیو دارن ) این زبون بسته 600 ــه . عجب گرافیکی داره پسر ، من یک ٍ شو روی آیپاد تاچ ِ یه رفیقام بازی کردم ، عجب حالی داد . البته بالا ترین گرافیک بازی های موبایل که دیده بودم مال Modern Combat 3 بود که انصافا یه COD رو موبایل ساخته بودن . ولی این یکی دیگه کلا پکونده اومایگاد . |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر سایت
|
ایشالا قسمت بشه همه اینو روی 4S بازی کنیم، روی اون باید دید واقعاً این بازی چه کرده :دی
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ParsiKade عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 9
|
اصلا بحث UE پیش بیاد من حالم خراب میشه . به عنوانه بهترین انجین پایه (به نظر اکثر کارشناسها و استودیوهای بازی سازی) که البته تجربه کار باهاش رو هم دارم باید بگم Infinity Blade واقعا شاهکار به تمام معناست. یه سر بزنید به سایت رسمیش و تریلر هاش رو ببینید حتما . DynamicLight & Shadow ، LightShaft ، HighRes textures و خیلی قابلیتهای دیگه ، و نکتهٔ جالبش اینه که با CODE نویسی قوی روی موبیل به راحتی اجرا میشه (شنیدم نسخهٔ اولش روی آیفون ۶۰ Frame ثابت میده)
نکتهای که سروش جان هم اشاره کرد جالبه ![]() ![]() . تا 3-4 سال پیش بیشتر از بازی های دو بعدی جاوا انتظاری از بازی های موبایل نداشتیم حالا ببین چه کردنیه خبرایی در مورد UE۴ هستش که میگن قراره روی X۳۶۰ رو نمایی بشه . واقعا منتظرم ببینم Epic چه نقشهایی کشیده ![]()
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از RMMLz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
XboxLive Leaderboard:
3rdتاریخ عضویت: Apr 2011
تشکرها : 245
|
جدیدا یه Galaxy Ace گرفتم.اینا رو دیدم با خودم گفتم ای کاش iPod میگیرفتم!حیف ...
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Assassin iN tHe dArk
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از mohammadmahdi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
این بازیها به حساب نمیآد؟! من جوابی برای این صحبت ندارم واقعاً! درضمن این تنها بازیای نیست که برای iOS فقط ریلیز میشه. خیلی از بازیها هم مدتها قبل برای iOS ریلیز شدن و بعد از چندین ماه نسخهی آندرویدیشون اومد. سادهترین مثالهاشون Fruit Ninja، Angry Birds، Cut the Rope و... آخرین نمونهش هم Modern Combat 3 هست که الان چند هفتهس واسه iOS اومده و مثل اینکه هنوز خبری از نسخه آندروید نیست. قسمت آخر صحبتتون هم بیاساس و پایه هست. هرچند که تجربهی شخصی من خلاف این رو ثابت کرده. جدای از این هر موبایل یک سختافزار مخصوص بهخود رو داره و انقدر کلی صحبت کردن درست نیست. هرچند که ویدئوهای زیادی هم (با کمی یوتیوبگردی!) در این مورد میشه پیدا کرد. من هم خودم طرفدار اپل و iOS هستم ولی دوست داشتن یک سیستم عامل دلیل نمیشه چشممون رو روی مسائل مختلف ببندیم...
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از ParsiKade عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
خرج زندگی چقدر زیاد شده!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| blade, ii, infinity, بازی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|