|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 41
|
خوب من دوباره می خوام مشغول به این کار بشم...تو دارینوسم این تاپیکو داشتم...امیدوارم استقبال بشه...در ضمن بازی درخواستی هم داشتین بگین بذارم...
![]() در ضمن من سعی می کنم خودم اول بازی ها رو بازی کنم و تست کنم بعد بذارم اینجا واسه دانلود. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Avatar v1.0.8 بازی جدید و فو ق العاده Avatar v1.0.8 محصولی جدید از شرکت Gameloft به صورت جاوا با گرافیک بالا و در سایز های مختلف برای تمامی گوشی های موبایل . که جدیدا فیلمش هم اومده. سبک بازی تقریبا می شه گفت اکشن-مرحله ای هستش. دانلود با تمام رزولوشن ها : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از BIKHIAL عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر سایت
|
Edge of Fire
بازی جاوا فوق العاده Edge of Fire یک بازی اکشن جدید با گرافیک بسیار بالا برای طرفداران بازی های جنگی که توسط Q-plaze در سایز 240x320 تولید شده. ![]() دانلود 240*320 : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر سایت
|
The Saboteur
بازی اکشن و زیبای The Saboteur محصولی جدید از Hands-On Mobile به صورت جاوا برای تمامی سایز های گوشی های موبایل .بازی تفنگی باحال. ![]() دانلود با همه رزولوشن ها : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] حجم: 1.94 مگابایت رمز: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
این شماره 2 هستش.اگه یکش هم می خوای بگو: ![]() دانلود : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] با حجم :۷۱۴ کیلو بایت رمز فایل : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
بازی لاست تا اخر رفتم پاکش کردم بعد از یه هفته پشیمون شدم
اگه میشه لاست هم بزار
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
lost ![]() دانلود 176*220 و 240*320 : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] حجم: 612 کیلوبایت پسورد : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر سایت
|
Dictator Defense
بازی فوق العاده Dictator Defense با گرافیک بالا محصول جدید Digital Chocolate در سایز های مختلف به صورت جاوا برای گوشی های موبایل . می دونید که بازی های این شرکت حرف نداره! ![]() دانلود تمام رزولوشن ها : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] حجم: 1.69 مگابایت رمز :
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از BIKHIAL عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| موبایل, های, بازی, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|