|
|
#1 (permalink) |
|
نامبر وان
|
سلام دوستان!
خب امروز یه حال و هوای دیگه و یک حس نوستالوژی فُرمی به من دست داد که گفتم این تاپیک رو بزنم به یاد قدیم! به نظر خودم از بهترین بازیهای PS1 میشه سری Syphon Fi**er ،Carsh،Harvest Moon و و و وخیلی بازیهای دیگه رو نام برد،واقعاً اون موقع بازیهای یه حال و هوای دیگه ایی داشتند یه لذت خاصی داشتند که هرگز من به شخصِ نتونستم تو نسل جدید بازیها تجربه ش کنم. یا مثلاً تیکن تو کلوب چه حالی میداد سر کل کل ها! ![]() یا wining eleven خودمون! که الان به دلیل نادانی یه عده گند زده شده توش(سری PES فعلی)یکی از خاطراتم با این Wining Eleven این بود که به حدی بازیم خوب شده بود و تو کلوب تو تمام جامهایی که شرطی و ... میزاشتند اول شده بودم دیگه کسی باهام بازی نمیکرد به همین دلیل بچه های جدیدی که تو کلوب میدیدم و من رو نمیشناختن رو به بازی دعوت میکردم و ناک اوتشون میکردم! ![]() چه دورانی بود خداوکیلی...
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
Duke Nukem
جزو اولین FPS هایی بود که بازی میکردم ![]() ضمنا اون زمان من 5 سالم بود و چیزی راجع به موضوعات دیگش نمیدونستم
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
Craaaash BASH ! خیلی با این بازی خاطره داشتم خیلی بازی می کردیم !
|
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
یه بازی بود دو تا cd هم بود ادونچر هم بود سوم شخص ! اسمش coevr ops بود فک کنم که بازی کلش توی یه قطار بود که نخست وزیز آمریکا رو تو روسیه می دزند و تروریست ها به قطار حمله می کنن ... خیلی بازی ردیفی بود هم اکشن بود هم ادونچر سخت ... بازی مال 2000 ـه ولی اونوموقع یادمه 3 یا 4 تا پایان داشت بازی
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
RE 3 ، ace Combat 2 ,3 , wining eleven , taken , Crash 4 , MOH 1
و خیلی بازی های دیگه که یادم نیست. از بین همه این ها هنوز هم بعضی وقت ها فوتبال و تیکن رو میزنیم با این تیم های منتخب 98 من چه ها که نکردم ![]() از بین بازی هایی نتونستم تموم کنم یکی سر درایو خیلی اعصابم خورد شد با این که ماموریت هاشون رو رفته بودم دیسک 2 رو با سیو هام قبول نمیکرد یکی هم MGS از بس سخت بود
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
کل سری Crash برای من بهترین بازی های PS1 و دوران حساب میشند
(نسخه های PS1 مخصوصا 4 تای اول ، پنج هم دور همی حال میداد )بعدشم Spyro ! مخصوصا سومیش که هر 2 تای اینا با ورود به نسل بعد و PS2 از دست سازنده های اصلیشون خارج شدن و به فنا رفتن!!!
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
SF فقط دو نفرش حال میداد!!
انقدر نشستیم بازی کردیم که PS1 گرامی نابود شد دسته 2 رو که میزدم توش یکهو قاطی میکرد و همینطور توی Menu انگار دست روی پایین گزاشتی و هی میومد رو گزینه های پایینی (مشکل از دسته نبود، هر دسته ای که میزدی جای دسته 2 اینجوری میشد )البته بهانه ی خوبی شد برای خرید PS2 !
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
Crash و به بازی پلیسی دیگه که اسمش یادم نمیاد ... 2 تا پلیس بودن که بخش ازادش میتونستی بری تانک بسازی به مقر همدیگه حمله کنی , هلکوپتر بسازی برای دفاع از خودت و ... واقعا در عین سادگی خیلی سرگرم کننده بودن
از کراش هم ارتگا دیییریین رین یادم نمیره ... کل خانواده حفظ شده بودن ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ps1, نظر, از, بهترین, بازی, شما؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|