|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 10
|
با سلام
خب موضوع برای اسپم زدن زیاد بود ولی جای خالی شاهکار Bioware رو خیلی اینجا حس میکردم، یه دلیل دیگه هم خبر جدیدی بود که امروز دیدم: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] Dragon Age: Origins به همراه هفت DLC بازی + نسخه Awakening همگی قرار هست در یک پک بهعنوان Unlimited Edition تا اواخر مهرماه عرضه بشه. ارزش این پک در حدود $114 هست که به قیمت 60 چوق به فروش میرسه. البته فک نکنم برای ما زیاد فرقی داشته باشه ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] Leliana's Song ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 200 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 200 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 130 مگابایت ------------------------------------------------------------------------ Darkspawn Chronicles [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 200 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 165 مگابایت ------------------------------------------------------------------------ Return to Ostagar ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 144 مگابایت ------------------------------------------------------------------------ Stone Prisoner ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 200 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 113 مگابایت ------------------------------------------------------------------------ Warden's Keep ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 191 مگابایت ------------------------------------------------------------------------ Witch Hunt ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 100 مگابایت [با تشکر از Dexabyte در بازی3نتر برای لینکها] ************************************** راستی وقتی DA رو تموم میکردم حس کردم داستان بازی خیلی شبیه به تاریخ واقعی هست منتها با زیرکی تمام اسامی عوض شده و در موقعیتهای متفاوت قرار گرفته، نمیدونم بقیه هم در این حس با من سهیم هستند یا نه، اگه آره بهنظرتون کدوم شخصیت تاریخی شبیه کارکترهای DA هست؟ ویرایش توسط GoldenDragon : 10-04-2010 در ساعت 12:57 AM |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از GoldenDragon عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
نقل قول:
![]() من که DA رو بازی نکردم ولی شاید در آینده ای نه چندان نزدیک بازیش کنم! راستی این باکس شات DA II بسی زیبا بود! خوشمان آمد
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
اعضا
|
و در آیندهای نهچندان دور هم Dongle (قفلشکن) پلی3 همهگیر خواهد شد :D شنیدم توی ایران مدلهای آزمایشی بصورت محدود توزیع میشه، بههرحال الان بهمرحلهای رسیدم که بتونیم در یک زمینه سرمقش(!) دنیا باشیم
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 381
|
سلام عماد عزیز
خوشحال شدم این تاپیک رو دیدم. اگه این تاپیک رو تو تابستون زده بودی، تا الان همه ی این DLC ها رو می رفتم!! حیف که دیگه وقت نیست. ولی Witch Hunt رو تونستم تموم کنم ( جمعاً 30 تا 45 دقیقه برای یه بازیکن با تجربه در DA وقت میبره ). WH بر خلاف نقد هایی که ازش شد، به نظر من به عنوان یه DLC کم حجم چیز خوبی بود. حتماً بازیکنان انتظار یه Awakening دیگه رو داشتن که انقدر انتقاد کردن ( در سطح انتظار نبود و فلان بود و ... ! ). اما در مورد این سؤال : نقل قول:
. بیا توضیح بده ببینیم چی میبافی برا خودت .
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
اعضا
|
نقل قول:
Andraste: زنی که ادعای پیامبری داشت و به آتش کشیده شد (بخاطر خیانت مردی که عاشقش بود) دقیقا داستان زندگی ژاندارک ـه Tevinter: امپراطوری با عظمتی که Andraste در برابرش شورش کرد و کشته شد ولی در عرض چندصد سال کل Tevinter حتی خود امپراطور به دین Andraste ایمان آوردند، که شبیه سرگذشت امپراطوری روم و مسیحیت ـه Qunari: موجودات بلند قد با لهجه عربی که از Saheron (صحرا) آمده اند با یک اعتقاد جدید به اسم Qun، (کلمه ای که فرق چندانی با Quran ندارد) و تا قلب امپراطوری Tevinter پیش روی کردند، به نظر من میتونه شباهتهایی به عثمانی داشته باشه. Logain & King Maric: هر دو آنها دو مبارز راه آزادی برای کشورشان بودند، منتها Maric زود مرد و به صورت افسانه ای مورد ستایش قرار گرفت و Logain آنقدر زنده ماند که همه به عنوان دیکتاتور او را سرزنش کردند، مث سرگذشت چه گوارا و فیدل کاسترو در کوبا. Dalish Elves: در DA انسان ها اول با الف ها متحد شدند بعدا به بهانه خشونت مراسم های قربانی الف ها که مربوط به آئین های باستانی آنها بود حمله کرده و تمام فرهنگ و تمدن آنها را نابود کردند، شبیه بلایی هست که مهاجران اسپانیایی بر سر قوم مایا آوردند (اول با آنها بر علیه بقیه قبائل سرخپوست متحد شدند و بعد از پیروزی بدلیل کافر بودن همه اقوام بومی را به اردوگاه های اجباری تبعید کردند) ولی خب وقتی در خود تاریخ هم بارها تاریخ تکرار میشه، چرا در یه گیم این اتفاق نیفته؟
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از GoldenDragon عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| age, club, dragon, fan |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|