|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
واقعا بازی خوش ساختی در ژانر سرعت هست!
نکته: در این مورد صاحب نظر نیستم! من خودم اگر یه بازی با سر و صدای زیادی وارد شه شاید! برم بخرم! بقیه رو خوده دوستان لطف میکنن میارن! ما هم نصب میکنیم! یه نمونه ی موفقش که باعث شد برم براش یه دسته ی خفن بخرم همین بود! بازی جالبی هست , این تاپیک رو زدم که دوستان اگر نظری دارن بیان بگن و اگر رکورد جالبی هم ثبت کردن خوشحال میشم اعلام کنن! راستی , ماشین مورد علاقه ی شما کدوم ماشین بازی هست؟
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 02-09-2011 در ساعت 11:20 PM دلیل: فک نکنم رالی باشه! :d |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
نمیدونم چرا هرکی این بازی رو میخره سریع میره سراغ گیم پد! کلا این بازی و pes گیم پد خورن! ولی بر حسب تجربه میگم , ویبره دار به درد این بازی نمیخوره! 24 ساعت ویبره میخوره دسته!
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
دستت درد نکنه حامد چند وقت بود می خواستم تاپیک بازی رو ایجاد کنم حسش نبود ...
به نظر من بازی فقط به درد کسایی می خوره که عشق سبک Racing هستند . من که شخصا از دیدن ماشین ها و امتحان کردنشون لذت می بردم . شاید به همین خاطره که دیگه تو NFS شما نمی تونید ماشین بخرید و هر ماشینی برای یک Event ـــه . چون سازندگان می خوان که شما همه ی ماشین ها رو امتحان کنید و از همه ی ماشین ها لذت ببرید . بازی هیچ خط داستانی و هیچ آیتم اضافه ای نداره . شما فقط باید تعقیب کنید یا تحت تعقیب باشید . تنها تغییری که می تونید تو ماشین ایجاد کنید عوض کردن رنگه و بازی هر چقدر جلوتر میره سخت تر میشه تا جایی که طلا گرفتن بسیار دشوار میشه . برای همینه که میگم بازی فقط به درد طرفدارای سبک Racing می خوره .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
اين تنها بازي بود كه من انجام ميدادم (به جز PES) و به كمك دوستان تمام گشت.
البته تمام شدن كه نداره ولي خب چون تمام مراحل باز شدند ما آنرا مجاز از تمام شدن بازي ميپنداريم. من بيشتر با مراحل Hot Pursuit حال ميكردم.
|
![]() |
| برچسب ها |
| hot, pursuit, سرعت, طرفداران |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|