|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان!
در اين تاپيك در مورد بازي زيباي مس افكت بحث و تبادل نظر ميشود! دوستان عكس شخصيتشون و داستاني رو كه براشون اتفاق افتاد ( بر اساس تصميم گيري ها در بازي ) رو بنويسن! در كل بحث كنيم! ![]()
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
یکی از بهترین بازی هایی بود که بازی کردم...خوبی بازی این بود که هم طرفدارای سبک Shooter رو راضی میکرد و هم RPG باز هارو و خیلی هم خوش دست و سرراست بود طوری که یاد گرفتنش خیلی ساده بود و بازیکن های تازه کار میتونستن راحت با سبک و سیاق بازی آشنا شن...منم عکس کاراکترمو به زودی میزارم...فقط داستان رو اگه میخواین بزارین لفط کنین spoiler کنین که اگه کسی تا آخر نرفته بازی رو داستان بازی واسش لو نره .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
من نسخه ی قبلی رو تازه شروع به بازی کردم . با همون ورژن یکش اونقدر دارم حال میکنم .. داستان ، گیم پلی ، گرافیک ، فیزیک .. همه چیز عالی کار شده . نسخه ی دو که دیگه اینقدر بچه های RPG باز تعریف کردند که .. ! من الان نسخه یک رو شروع کردم و به این شکل گذشت :
متن پنهان:
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سروش تو كه تازه اول كاري!
من كه تاحالا 4 بار سري يك رو تموم كردم ( واقعا باهاش حال ميكنم! ) 2 رو هم تموم كردم ! الآن دارم با شخصيتي كه دوست داشتم 2 رو دوباره شروع كنم ( البته با ماموريتهاي فرعي! ) ============ راهنمايي : اگر روي صحبت كردن شخصيتتون كار كنيد ميتونيد به راحتي از يك مرحله ي سخت تنها با كمي مذاكره گذر كنيد! ( در مورد مرحله توضيح نميدم! چون هيجان بازي كم ميشه! )
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
واقعا این بازی اصلا نَگُفتنی هست . هر چیزی که آدم از یک بازی RPG و یک بازی Shooter نیاز داره رو بر آورده میکنه .. اگر شاهکاری مثل DA نبود ، میگفتم این بازی بهترین ِ RPG های این 2 - 3 ساله بود ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 381
|
یکی از بهترین دیالوگ محور های RPG همین بازیه. من نسخه ی یک و دوی بازی رو تموم کردم ، توی یکش دیالوگ های شخصیت به اندازه ی 2 تأثیر گذار نبودن.
بازی این امکان رو به شما میده که در اول بازی نوع قدرت و تناسب فیزیک بدن تون با اون قدرت رو انتخاب کنید ؛ مثلاً فیزیک بدنی Soldier با Adept فرق می کنه. Adept هم قدرت های Biotic ( قدرت هایی مثل پرتاب کردن به سمت عقب ، Shockwave و کلاً قدرت های غیر عادی ) رو می تونه داشته باشه ( همچنین یه قدرت بسیار قوی داره و اون ایجاد یه گلوله ی انرژی بسیار قویه که هر کی رو تو شعاع معینی به خودش جذب می کنه ، به اطراف پرتابش می کنه و دوباره جذبش می کنه و اون شخص هیچ دفاعی نمی تونه بکنه ، مگه اینکه Armor یا Shield یا Barrier داشته باشه که البته Adept یه قدرت ضد اینها رو هم داره!) و هم می تونه سلاح گرم حمل کنه. البته به اندازه ی Soldier امکانات زیادی در استفاده از سلاح نداره ( مثل تیر های آتش زا ، سرما زا ، نابود کن Shield و Armor و ... ) . اما SMG برای یهAdept خیلی کافیه! من خودم Adept رو انتخاب کردم. پیشنهاد می کنم حتماً بازی با Adept رو تجربه کنید و قدرت Slam رو هم حتماً در قسمت Technology سفینه ی Normandy از حالت Unlock دربیارید ( البته اگه Adept هستید ) . ضمناً حتماً Save های بازی رو برای نسخه ی سوم ذخیره کنید!! |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
管理員
|
نقل قول:
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
تازه گفته شده كه با توجه به انتخابهاي بازي 2 هست كه در آخر 3 معلوم ميشه شما ميميريد يا نه! ( خودم در زير يكي از لودينگهاي 2 ديدم! )
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| كلوب, مس, مس افکت, کلوپ طرفدار, افكت, طرفداران |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|