|
|
#1 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
![]() مسلما جنگ همیشه تلخ است ، اما جنگی به بزرگی یک جهان ، تلخی خود را برای همیشه به جا میگذارد و آثار منفی آن تا قرن ها بعد مشاهده میشود . جنگی که هیتلر شروع کرد قریب 62 ملیون نفر را از بین برد و فقط نابودی به یادگار گذاشت . بیش از 70 سال از این جنگ میگذرد ، ملیون ها خانواده از بین رفتند ، ملیون ها همسر در آرزوی دیدن دوباره ی همسرشان سوختند ، ملیون ها فرزند آرزوی دوباره دیدن پدر و یا مادر خود را به گور بردند و ملیون ها نوه در حسرت دیدار پدر بزرگ و یا مادربزرگشان هستند . مزه ی تلخ این جنگ 6 ساله هنوز هم در دهان بسیاری از مردم جهان مانده است . توصیف این تلخی از دید بازی سازان که ملیت آن ها هم به متفقین بر میگردد و هم متحدین ، بازی The Saboteur است . به معنی " خراب کار " . داستان بازی ادامه ی مرگ دوست نقش اصلی بازی را نشان میدهد که برای فکری بچگانه جان خود را از دست داد و حالا نوبت نقش اصلی داستان ما ، شان دِولین ( Sean Devlin ) است که انتقام خون دوست خود را بگیرد ، اما پس از کمی پیشروی او خود را در وضعیتی میبیند که هیچ گاه فکرش را هم نمیکرد : دشمن تمامی نازی ها... اما خوشبختانه او در این راه تنها نیست ، دوستانی دارد که او را تا پایان همراهی خواهند کرد اما در این راه ، مرگ دوستش در گذشته تنها رنجی نخواهد بود که او به خود خواهد دید . توصیه میکنیم تا بازی را دانلود کنید و از راز های نهفته در بازی با خبر شوید . حجم : 2.6 گیگابایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] پسورد : کد PHP:
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
این بازی از جمله بازی هایی بود که به من خیلی چسبید . خیلی فان بود . خیلی . اساسی حال کردم با این بازی ، فقط عناصر N*DITY توش خیلی بیداد میکرد . یکم ناراحتم کرد ، مگرنه خیلی بازی نابی بود .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
دور و بر کاسینو نمیگشتی خبری نبودا
من آخر قسمتم نشد تمومش کنم . دی وی دی ـم خراب شد + هی اون زمان ویندوز عوض میکردم هی بازی ـه نصب شده ـم سیواش میپرید . شاید خودمم دانلودش کردم .
|
![]() |
| برچسب ها |
| saboteur, لینک, مستقیم, با, بازی, خراب کار, خرابکار, دانلود, دانلود بازی خراب کار, دانلود بازی زیبا |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|