بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > PC Video Games

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-07-2010, 01:36 AM   #1 (permalink)

عضو حرفه ای

HosainM آواتار ها

تشکرها : 381
PC
پیش فرض جدیدترین DLC های Dragon Age + لینک دانلود

بسم الله الرحمن الرحیم

جدیدترین DLC های Dragon Age: Origins

The Golems of Amgarrak

Golems of Amgarrak در عین حالی که خبر ساخت Dragon Age 2 قطعی شده بود، عرضه شد و این شهرت زیاد DA:Origins را در بین هوادارانش بسیار مشخص تر کرد. The Golems of Amgarrak تقریباً یک ماه پیش (دهم ماه August ) برای PC عرضه شد و قیمت آن 5 دلار ایالات متحده بود.
موضوع GoA در مورد Golem هایی ــ موجوداتی بسیار قوی از جنس سنگ یا آهن که برای حفاظت از Dwarf ها در جنگ با Darkspawn به وجود آمدند ؛ ولی بعد ها نابود شدند. ــ است که در شهر یا کانال زیر زمینی موجود در Deep Roads هستند. شما در نقش Warden – Commander یا همان فرمانده ی Grey Warden ها ، به در خواست Jerrik Dace به شهر Orzammar رفته و در کانال ها و غار های تو در توی Deep Roads به دنبال شهر سنگی Amgarrak می گردید. Brogan برادر Jerrik ، قبل از شما ارتشی را روانه ی Deep Roads به منظور یافتن Amgarrak می کند ولی دیگر بر نمی گردد. به همین دلیل Jerrik به فرمانده ی Grey Warden ها نامه ای می نویسد تا بتواند برادرش را پیدا کند. Amgarrak یک شهر ( Thaig ) در Deep Roads است که در آهنگران Dwarf، برای کمک به Caridin و ساختن Golem های برتر، شروع به تحقیق ، مطالعه و آزمایش می کنند. به دلیل یک آزمایش که نتایج خسارت باری داشت، منطقه ی Amgarrak خالی شد.
شما در نقش فرمانده ی Warden ها به همراه Jerrik ، bronto و Snug به دنبال Brogan می گردید و در راه به اشخاص غیر منتظره ی دیگری بر می خورید که به کمک همه ی آن ها نیاز خواهید داشت.
به گفته ی Bioware ، این نسخه ی الحاقی Dragon Age درجه ی سختی متفاوتی با نسخه ی های قبل دارد و برای بازیکنان با تجربه مناسب خواهد بود (به این معنی است که شما باید با Dragon Age قبل از شنیدن نام Golems of Amgarrak آشنا شده باشید! )

Witch Hunt

Witch Hunt جدیدترین و آخرین DLC ـی Dragon Age است که فردا ( هفتم سپتامبر ) برای دانلود عرضه خواهد شد.
« هرگز دنبال من نیا » . با این سخن، Morrigan در سایه ها ناپدید می شود و مقصود و هدفش را به یک راز تبدیل می کند ... تا اکنون. اکنون چه شما دنبال انتقام باشید و چه دنبال عشق گمشده ی خود، به پایانی می رسید که انتظارش را نخواهید داشت.
Archdemon کشته شد و ارتش DarkSpawn توسط گروه یک Grey Warden به تاریخ پیوست. امپراتوری سرانجام نجات پیدا کرد. اما یک سؤال بدون پاسخ باقی ماند : چه اتفاقی برای Morrigan افتاد؟ او یک ساحره بود که برای کمک به Warden ها در نابودی DarkSpawn به آن ها ملحق شد، اما هدف اصلی او از پیوستن به Grey Warden ها ، شب قبل از نبرد پایانی مشخص شد. پس از نبرد دیگر هیچ حرفی از او شنیده نشد، او ناپدید شد و شایعات ابراز می داشتند که او از راه کوهستان ها به امپراتوری Orlais رفته و اثری از مسیرش به جای نگذاشته. تا اینکه پس از یک سال از کشته شدن Archdemon ، خبر بازگشتن او به Ferelden به گوش Warden ها می رسد. Morrigan در جنگل های جنوبی Ferelden ، جایی که اولین بار با Warden ها رو به رو شد دیده شده است و Warden ها برای دانستن اینکه او چه رازی را با خود حمل می کند و آیا واقعاً خودش است به سمت جنگل حرکت می کنند تا به آخرین مسئولیت خود یکبار و برای همیشه پایان دهند.
Dragon Age پایان و سرنوشت Morrigan را در اواخر بازی بر عهده و تصمیم شما می گذارد. چنانچه از او جدا شده باشید و یا انتخاب دیگری که بازی به شما می دهد کرده باشید، این انتخاب بر Witch Hunt اثر خواهد گذاشت. بنابراین اگر از انتخاب خود در DA:Origins راضی بودید همچنان می توانید Save خود را Import کنید ( همچنین از Awekning نیز می توانید Import کنید ) و با همان داستان به بازی ادامه دهید. در غیر این صورت بازی به شما اجازه ی ساختن یک شخصیت جدید با Level بالا را خواهد داد. با پایان این نسخه ی قابل دانلود، بازی به شما جوایزی می دهد که می توانید آن ها به DA:Origins و یا Awekning منتقل کنید. در این نسخه همراهان شما یک سگ جنگی،
Aranie، یک Elf جنگجو و Finn، یک جادوگر جوان خواهند بود.

HosainM آنلاین نیست.

10 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 09-07-2010, 10:43 AM   #2 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

Morrigan از جمله کاراکتر هایی بود که من خیلی ازش خوشم میومد ..خودم DA رو خیلی ادامه ندادم و بعد از نجات دادن قلعه به کمک جادوگران Circle Magic ، بعد از اینکه Quest ــه نجات دادن پادشاه رو بهم دادن چون نمیدونستم دقیقا باید چیکار کنم ، حال و حوصلش هم نبود ادامه ندادم .. ولی وقایع DA رو تا آخر ، کم و بیش دنبال کردم .. و رفتن Morrigan بسیار دردناک به نظر میرسید ، حالا باید این DLC رو که امروز گویا منتشر میشه دانلود نماییم :D

یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 09-07-2010, 05:10 PM   #3 (permalink)

اعضا

قهرمان 1}

fire_shadow آواتار ها

تشکرها : 25
XBOX360 Elite PSP Nintendo Wii PC

چرا من هر چی سعی می کنم دانلودش ناقصه ؟

قدیمی 09-08-2010, 11:24 PM   #4 (permalink)

عضو حرفه ای

HosainM آواتار ها

تشکرها : 381
PC

نقل قول:
خودم DA رو خیلی ادامه ندادم و بعد از نجات دادن قلعه به کمک جادوگران Circle Magic ، بعد از اینکه Quest ــه نجات دادن پادشاه رو بهم دادن چون نمیدونستم دقیقا باید چیکار کنم ، حال و حوصلش هم نبود ادامه ندادم
به خاطر همین داستان قشنگش بود که من به شخصه نتونستم تا آخر نرم!! اگه وقت و درس اجازه میداد، تا الان برای چند دفعه تمومش می کردم ؛ چون پایان های مختلفی داره. متاسفانه اون مرحله ی Circle of Magi به خاطر بیش از حد طولانی و یکنواخت بودنش، مورد رضایت قرار نگرفت. من یکی از دوستانم هم دقیقاً همینجایی که شما موندی، اون هم گیر کرد و ادامه نداد. البته در مورد شما که مشکل " Noob " ـیتت بوده .
نقل قول:
رفتن Morrigan بسیار دردناک به نظر میرسید
تقصیر خودش بود ... عفت و حیا رو می خواست نادیده بگیره ، ما هم همون لحظه ریشه ی فساد رو نابود کردیم
نقل قول:
حالا باید این DLC رو که امروز گویا منتشر میشه دانلود نماییم
اگه لینک دانلود پیدا کردی، اگه لطف کنی اینجا هم بذاری خیلی ممنون میشم.

نقل قول:
چرا من هر چی سعی می کنم دانلودش ناقصه ؟
دوست عزیز حقیقتش اینکه چون سایت فیلتره، من خودم هم نتونستم دانلود کنم ( دانلود با فیلتر شکن = Fail Download ). برای همین این لینک رو برای کسانی گذاشتم که VPN دارن. در هر صورت لینک های دیگه هم که از سایت های Hotfile و یک سایت دیگه بودن هم فیلتر هستن ( Hotfile هم کلاً وضعش خرابه. برای همین لینک اونو نذاریم خیلی کار مفیدی کردیم ).
HosainM آنلاین نیست.

2 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
age, dlc, dragon, لینک, های, جدیدترین, دانلود

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش