|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
![]() خب ، من بازی رو دیروز خریدم . در عرض کمتر از 5 ساعت روی حالت Medium اونم با باگ خور شدن به مقدار زیاد که مثلا مجبور شدم یه مرحله رو 6 - 7 بار برم تموم شد . از دید من ، بازی خوبی بود ، اگر مشکلات زیر رفع میشد :
در کل بازی بود که به من " حال داد " سوا از مشکلاتی که گفته شد .. به نظرم بازیش ارزش نسخه ی ارجینال و آنلاین بازی کردن رو داره . احتمالا CD Key میخرم .. یه عکس Fun خور هم گرفتیم :دی
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
افتضاح بود واقعا.....
اصلا خوشم نیومد... تنها نکته ی جالبش طراحی خوب افغانی ها بود و اون گوسفند های اول بازی ![]() تیر اندازی هاش افتضاح بود!!! بایست 200 تا تیر روی یه افغانی خالی کنی تا بمیره!!!خیلی افتضاح بود... همون 6 و 7 ای که گرفت زیادشه... مولتی پلیر هم صفر!!!حیف ارجینال! (نظر شخصی)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
من توی سایت های مختلف هم که نقد و بررسی هاشو دیدم و توی انجمن های دیگه ، همه از اکشن سریع بازی و گیم پلی رون و خوب بازی تعریف می کردن . من اولین ورژن بتای مالتی پلیر بازی رو انجام دادم . اون موقع شبیه بد کمپانی بود ولی همون موقع هم خیلی خوب بود ، با این گیم پلی که در ورژن نهایی دیدم ، باید خیلی لذت بخش باشه ..
ولی ، اینقدرا هم بد نبود . یعنی این گونه اظهار نظر کردن در مورد بازی ، کم لطفیه ..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
برای همین بود که اون اخر خط نوشتم :
(نظر شخصی!!!) من هم گفتم بازی در حد همون امتیاز 6.5 و 7 هست که اورده... مولتی پلیر هم که فعلا از نقاط ضعفش بود...یعنی تقریبا در حد انتظار کسی نیست... چند وقت قبل از عرضه هم خبر ساز یود....
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2010, honor, medal |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|