|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
Prince Of Persia
VS God Of War Vs Devil Mac Cry VS Dark Siders VS Prince Dastan VS Kratos VS Dante & Virgle ![]() VS ![]() VS ![]() VS ![]() سلام امروز به برسی شخصیت تکنیکی و محبوب سری بازی Prince Of Persia میپردازم. بازی برای یک کمپانی هست با نام Ubisoft که در این بازیها خلاقیت به خرج داده است. بازی GOD Of War هم محصول شرکت بزرگ Sony است . کریتوس قهرمان و کاراکتر محبوب کنسول داران است. Devil Mac Cry هم محصول شرکت Konami است که سازنه بازیهای PES و SH است .که شخصیت محبوب خود را دارد یعنی Dante & Virgle که هر دو با هم بردار هستند ولی ضد هم هستند. Darksiders هم کمپانیشو متاسفانه یادم نمیاد. یاد اور میشوم هر 5 بازی سوم شخص هستند. گیمرها بخوبی میدانند شخصیت اصلی این بازیها از تکنیک بالایی برخوردار هستند مثلا پرنس دستان راه رفتن روی دیوار پرش های زیبا و... دانته و ورجیل و کریتوس و مرد اسب سوار در قدرت و زدن ضربات ترکیبی استاد هستند. حال از شما میپرسم بین این شخصیتها و بازیها کدام بازی برتر و کدام شخصیت بهتر است از نظر تکنیک و قدرت و داستان و... لطفا برای حرف خود دلیل هم بیاورید . من که خودم معتقد هستم تکنیک شاهزاده دستان بهتر است پرش روی دیوار اویزان شدن از میله و.... که عالی انجام میده ! داستان بازی هم وطن پرستی شاهزاده ای جوان است که به مبارزه با شیاطین میپردازد ویرایش توسط sawanti : 01-04-2011 در ساعت 03:40 PM |
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
1- اینجا نظر سنجی ای دیده نمیشه
2- نظر سنجی به نظرم تا حدودی مسخره هست،دلیلش هم کاملا مشخصه. اما در هر صورت Assassin's Creed . نقل قول:
ویرایش توسط SHePArd : 01-04-2011 در ساعت 12:04 AM |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Guest
|
نقل قول:
به موضوع تایپک دقت کنید و حرف خود را با دلیل ذکر کنید Ubisoft وقت بیشتری برای AC گذاشته تا POP و داستان بازی را هم در نظر بگیرید؟ ممنون |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
منم موافقم! خیلی بی ربطه نظر سنجی!
ولی مثل علی بازم AC ! باز پرنس رو میشد با GOW و دارک سایدر و اینجور بازی ها مقایسه کرد!
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
Guest
|
نقل قول:
البته باید در مورد دیول مک کرای و خدای جنگ و دارک سایدر در تایپک دیگری بحث شود! منتو 5 قسمتي که از شاهزادهي پارس بازي کردم داستانش تو هرقسمت درباره ي يک چيز بود نبرد خوبيها با بديها.نميخوام فلسفيش کنم.ولي هميشه پرنس از اساسينس سر تره.توي اساسينس بيشتر به انتقامو جنگ پرداختند ولي پرنس بيانگر ميهن دوستيهاي شاهزاده اي گمنامه.ولي با اين حال هرساله شاهد اينيم که شرکت Ubisoft تمام توانايي هاشو صرف بالا بردن گرافيک اساسينس کريد کرده.بدي پرنس اف پرشيا اينه که تخيل و حقيقت باهم قاطي اند.ولي در کل just prince of persia.هرچي نباشه ما ايراني هستيم درسته يوبي سافت بيشتر دارد روي Assassins مانور ميدهد تا Prince هر دو هم براي Ubisoft هست . من که با اينکه از اساسينس خوشم مياد ولي ميگم پرنس يک چيز ديگه است مخصوصا 1 & 3 & 5 که عالي بودند. ویرایش توسط sawanti : 01-04-2011 در ساعت 12:48 AM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
به خاطر اینکه سبک POP مثل GOW و اونایی که گفتم H&S هست!
ولی اساسین فقط سلاح سرد به دست گرفتن و سازندش به POP ربط داره! POP همینش بده که اصلا داستان درست حسابی نداره! هرکدوم در مورد یک چیزی هست! شماره به شماره قیافش فرق میکنه ولی مثلا طرف همونه! اسم پرنس رو توی 4 شماره اصلا نشنیدیم! و هنوزم نمیدونیم اسمش چیه! (پای فیلمش رو وسط نکشید! ) توی این شماره ی آخر هم که مالک و سلیمان وارد بازی شدند! روی کاور هم صورتش کاملا شبیه عرب ها بود!!! یعنی به جای ایرانی کاملا عربی شده بود بازی! ولی اساسین واقعا یک بازی بسیار بسیار باحاله! شماره به شماره هم پیشرفت میکنه! اسب سواری داره! شهر های مختلف داره! محیط های خیلی جالبی داره! مراحل متنوع تری داره! چیز میز برای بازی کردن زیاد داره! و ....... هرچی بگم کم گفتم! هیچی هم حس پریدن از بالای برج توی کاه ها رو نمیتونه بهم بده! ![]() ولی اگر نظرسنجی بین GOW و POP و دارک سایدر و ... بود خیلی بیشتر میشد در مورد گیم پلی بحث کرد! |
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
ولی اینم از " دلیل منطقی " ! AC یه بازی Sandbox هست و POP راهش مشخصه کجا ها بری.تو AC میتونی همه جای شهر بچرخی اما تو POP یه نقطه شروع و پایانی میده.تو AC هم اون نقطه شروع و پایان رو میده هم میزاره راه های دیگه رو بری.داستانشونم باز هیچ ربطی نداره،شیاطین رو ما تو AC نمیبینیم و داستانشم ربطی نداره بهش ولی 4 تا اسکلت و پری میان باهاشون میجنگی.گیم پلیشم که خوب تو AC کلهم فرق داره،تو POP میری رو سقف راه میری بدون گرفتن چیزی تو AC با گرفتن آجر ها و اینا میری،نه با شمشیر کشیدن به یه پارچه!فایت هاشم که جز AC 1 (که گمون کنم فقط همونو بازی کردی که باز اونم تا حد زیادی فرق داره) اصلا هیچ حرکت مشابهی نداره نسبت به POP .چیز دیگه موند؟ پ.ن 1 : اساسینس نه و اساسین'ز ( S مالکیت) پ.ن 2 : POP تابحال شماره نخورده،یه Sands of Time هست،یه Warrior Within ، یه The Two Thrones و یه POP خالی و یه Forgotten Sands ،جایی ما ندیدیم بنویسه رو پک اصلی بازی(نه از این تقلبی ها که دانلود میکنن 5 تا رو میریزن رو یه دیویدی 9 میزنن POP C ! ) عدد یا عدد رومی بنویسه،شما دیدی به ما یه عکس بده. نقل قول:
این میشه بی منطقی یا حرف ما؟
ویرایش توسط SHePArd : 01-04-2011 در ساعت 01:21 AM |
||
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
نامبر وان
|
متاسفانه POP بعد از سه نسخه ی اول که یه جور سه گانه محسوب میشه،افت کرد. سه گانه اول فوق العاده بود.
البته من از این POP ای که سبک گرافیکی Cell shade داشت و پرنس جدید و الیکا حضور داشتند هم خوشم اومد فقط حیف که بازیش شدیداً آسون بود! ولی به هر حال هیچ کدام از نسخه ها نتونستند موفقیت سه نسخه ی اول بازی رو کسب کنند.ubisoft الان دیگه به AC خیلی بیشتر اهمیت میده و خوب روش مانور میده در حالی که pop داره نابود میشه. =============== علی Shepard تو هم لازم نیست اینقدر تند برخورد کنی.
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
Guest
|
نقل قول:
حالا من شماره ای گفتم فکر نکنم اشکالی داشته باشه! در پرنس Forgotten Sands پای Ezio رو به بازی کشیدند! و میشه یک رمز بزنی و این شخصیت محبوب ازاد بشه! پرنس اجرو میگره تا رو دیوار بمونه و حرکتاش کاملا حساب شده است! |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| dmc, ds, gow, pop |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|