|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
سلام ،مدتی ــه این مبحث و یا به طور اجمالی سایت کمی کم فعالیت شده است ، این تاپیک ایجاد شد تا شما نظراتتون و هر انتقادی ،پیشنهادی دارید بفرمایید تا در مورد این مبحث مورد بحث قرار بگیرد و سپس اعمال شود ،خوشحال می شویم/می شوم پیشنهادات و یا انتقاداتتان را بنویسید ...
فراموش نکنید که نظرات شما قدمی بزرگ در پیشبرد این مبحث و سایت است ... منتظر نظراتتان هستم...
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
تاپیک برای دیده شدن ،بالا امد!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
管理員
|
اگر یادت باشه اردوان ، Aren تاپیک هایی میزد با عنوان همه چیز در مورد فلان بازی ، و هر جا که گیر میکرد توی اون بازی تصویر میزاشت و با همکاری هم دیگه حل میکردیم . به نظرم اگر چنین تاپیک هایی توی بخش PC و بخش مشکلات بازی ها مثلا ایجاد بشه، خیلی میتونه جالب باشه .
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 129
|
خوب،بی شک عدم تنوع در انجمن باعث اختلال در روند کاری میشه...کارهای زیادی میتوان انجام داد،ایجاد مسابقات آنلاین بین کاربران - ایجاد مجله ی الکترونیکی ( سابقه ی اداره رو دارم و میدونم که میگیره! ) - پاکدست ها - کلیپ های دوبله ی فارسی یا ادیت شده توسط کاربران ( چند نمونه رو خودم درست کردم که ماشاالله توی انجمن خودم حسابی کارش گرفت) و هزاران گزینه ی دیگر....
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Detective.Sherlock Holmes عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
مجله احتیاج به یه تیم قوی و پایه ی کار داره . ما الان تحریریه رو داریم و معلومات بچه ها هم خوبه ولی فعلا کسی وقت نمی ذاره واسه مطلب نوشتن تو انجمن چه برسه به مجله .
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
اعضای تیم تحریریه فعلی اگر مایل به همکاری نباشند رو یاعلی بدید و شروع به استخدام تحریریه جدید کنید.
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Detective.Sherlock Holmes عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |
|
کاربر سایت
|
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Detective.Sherlock Holmes عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مبحث, نظرات, ،پیشبرد, شما |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|