بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > PC Video Games

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-04-2011, 05:27 PM   #1 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC
پیش فرض Dead Space 2 - PC

Dead Space - فضای مرده

خب همونطور که میدونید این بازی یه هفته ای هست که منتشر شده و فروش خوبی هم داشته و انتظارات گیمر ها رو تا حد زیادی بر آورده کرده . داستان بازی که خب در ادامه ی نسخه ی قبلی هست ، داستان جایی شروع میشه که آی‌زِک بعد از اون انفجار زنده مونده و در یک بیمارستان تحت معالجه است . اما اون دچار اختلالات روانی شده و تماما نامزدش نیکُل جلوی چشماش میاد و اون از اینکه نامزدش رو به ایشیمورا فرستاده بسیار پیشمونه . المان هایی که در به یاد آوردن نیکُل انجام میشه خیلی شبیه به Reznov ــه مرحوم هست . حتی یه جا فکر میکنیم که Nicole میخواد ما رو بوسیله ی سُرَنگ بکشه ولی یک لحظه که به خودمون میایم ، مشاهده میکنیم که این ما هستیم .. ، حال از داستان پرت شدیم . داستان اینجاست که علاوه بر Marker ــه قبلی که شما در نسخه ی قبل نابود کردید Marker های دیگه ای هم هستند و داستان به همین شیوه ادامه دارد ، گیم پلی بازی که خب همون گیم پلی نسخه ی قبلی ــه ، دوربین همون حالت رزیدنت ــیه و مثل قبل در گوشه ها باگ خوره ، بازی به هیچ وجه ترسناک نیست ، مگر بوسیله ی صداگذاری ، حرکات کلیشه ای یا اختلالات ــه روانی آی‌زِک که انصافا ترسناکه ، مگرنه نوکروموف ها اگر یه هدست درست و حسابی داشته باشید ( الان مثلا گفتم من G35 دارم لول ) حتی ظاهر شدنشون هم براتون قابل پیشبینیه ! روند سیو و اینا خوبه ، ولی گاهی وقتا صحنه ها گنگه ، معلوم نیست باید چیکار کرد ، معما ها خیلی سخت نیست ولی چرت و پرته گاها ، همه چیز مشخصه در بازی ، من به شخصه اتفاق غیر منتظره ای در داستان تا اینجا که انجام دادم حس نکردم . زوند چپتر ها اصلا معلوم نیست در بازی ، یهو سیو میکنید میبینید چپتر جدید شده . داستان بازی معلوم نیست تا مثلا چپتر 5 که من بازی کردم چی میخواد بگه ، همش یه شخصی به اسم Diana به ما راهنمایی میده که اینجا برو ، اونجا نرو . درو برات بازی کنم ، درو باز نکنم . خلاصه خیلی بازی در زمینه ی داستان حرفی برای گفتن نداره . متاسفانه DS شناس نیستم ، اما نمیدونم این داستان بازی چی میخواد بگه . با توجه به اینکه DS1 رو خیلی بازی نکردم و فقط داستان و اتفاقاتشو از دوستان شنیدم ، بازی Boss و اینا کلا خیلی نداره ، در طول مراحل فقط از این ور به اون ور میرید ، در باز میکنید . هک میکنید ( مینی گیم ) و از این حرفا . ولی بازی خسته کننده نیست با این اوصاف ، گرافیک بازی هم در حد قابل قبولی قرار داره و ایراد خاصی من توی گرافیک ندیدم ، البته باگ که در فیزیک بازی به وفور مشاهده میشه ، گیم پلی هم که گفتم خیلی خوبه ، سلاح و اینا خوب طراحی شده . این نیروی مغناطیسی ( Stasis فک کنم توی بازی بهش میگن ) دست هم خیلی کاربردیه ، میتونید یه جسمی رو به سمت نوکروموف ها پرت کنید بجای اسلحه .. در کل من پیشنهاد میکنم بازی رو بگیرید و بازی کنید ، ارزش بازی داره . حتی اگر خیلی ترسو ( مثل من ) هستید .

پیشنهاد میکنم این ویدئو که از 5 دقیقه ی ابتدایی بازی هست رو ببینید ..

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

و تصاویری از بازی :

4 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 02-04-2011, 06:20 PM   #2 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,656
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC

بازی خیلی خیلی فوق العاده ای هست.در صورتی که بیماری قلبی ندارید شدیدا این بازی پیشنهاد میشه یکم معنای ترس رو درک میکنید فقط خیلی خواستین برین توی جو میتونید از دسته های شوک دار استفاده کنید،خیلی خیلی کیف داره!اصلا حس بودن توی بازی بهتون دست میده:-S

ویرایش توسط SHePArd : 02-04-2011 در ساعت 06:45 PM
SHePArd آنلاین نیست.

قدیمی 02-04-2011, 06:34 PM   #3 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

متن پنهان:
اگه خیلی فک میکنی باهوشی آره ، اگه که نه خودت دست به کار شو کمک کن

نقل قول:
بازی خیلی خیلی فوق العاده ای هست.در صورتی که بیماری قلبی ندارید شدیدا این بازی پیشنهاد میشه یکم معنای ترس رو درک میکنید فقط خیلی خواستین برین توی جو میتونید از دسته های شوک دار استفاده کنید،خیلی خیلی کیف داره!اصلا حس بودن توی بازی بهتون دست میده:-S
پیشنهاد میشه !

قدیمی 02-06-2011, 02:47 AM   #4 (permalink)

کاربر سایت

Modern_Talking آواتار ها

تشکرها : 17
XBOX360 PSP PC

3 چپتر آخر بازی خیلی پرهیجان بود....بقیه چپتر ها روند تکراری ای داشت

رو درجه سخت کمتر کسی میتونه بازی رو تموم کنه

در کل بازی خوبی بود ... من که اصلا نترسیدم
Modern_Talking آنلاین نیست.

پاسخ

برچسب ها
2, dead, pc, space

ابزارهای موضوع