|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
![]() سلام ! چند روزه که لینکهای دانلود بازی عرضه شده و تا چند روز آینده هم این بازی در همه ی مغازه های بازی پیدا میشه ! در نسخه ی اول هدف شما از بازی کردن به دست آوردن پول و خریدن لوکس ترین اتومبیل ها بود . البته من نسخه ی اول رو خیلی بازی نکردم چون اون موقع سیستم قوی ای نداشتم .... . در این نسخه هم مانند TDU1 شما با پول مقام و شهرت بدست می آرید و می تونید ماشین های بهتر خریداری کنید . بازی در جزیره ی Ibiza انجام میشه که وسعتش دوبرار جزیزه ی نسخه قبلی هست . در ویدئویی که من تو Gamespot دیدم به قابلیت Customize کردن ماشینها هم اشاره شد که البته نمی دونم چقدره و باید بازی رو انجام بدم .... آب و هوا در بازی بصورت دینامیک هست و گردش شب و روز رو در داخل بازی مشاهده می کنید.البته این مورد در بیشتر بازیهای Openworld وجود داره ... به محض اینکه دانلود بازی تموم بشه اطلاعات و تصاویر راجع به گرافیک و ... رو اینجا قرار می دم . ![]() Publisher:Atari Developer:Eden Genre:Driving ESRB:TEEN Minimum Requirements: Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7 Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+ RAM:2GB Video:Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870 Sound:DirectX 9.0c-compatible Hard Disk:14 GB Recommended Requirements: Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7 Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+ RAM:2GB Video:Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870 Sound:DirectX 9.0c-compatible Hard Disk:14 GB
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
کاش لینکش رو هم میزاشتید استفاده می کردیم!
![]() پ.ن: یکی بگه من با یه لپ تاپ با گرافیک Intel (GMA) 4500M چطور می خوام این رو بازی کنم؟!!!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
مدیر انجمن
|
نقل قول:
کارمون به کجا رسیده باید بازی رو رو متوسط بازی کنیم ،زمانی رو Ultra , Highبازی می کردیم الان...!هـــــی روزگار!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
بالاخره بازی رو دانلود کردم .... شما ابتدا باید یه کارکتر انتخاب کنید که متاسفانه تعداد کارکتر های محدودی هم دارید . (مثل نسخه ی اول ) اولین ماشینی که باهاش رانندگی رو شروع می کنید یکی از ماشینهای فراری هست که مدلشو نمی دونم :دی . چیزی که تو ذوق من زد کنترل مصنوعی ماشین بود که جالب نبود . به نظر با دسته بهتر بشه کنترلش کرد . ولی گرافیک بازی خوب بود و طراحی ماشینها دقیق بود . البته به پای NFS : HP نمیرسه . حالا عکسهای بازی رو که بزارم متوجه میشید . سه درجه سختی برای کنترل ماشین وجود داره که درجه آخر (Hardcore) واقعا سخته و من تو کنترل کردن Ford Mustang خیلی به مشکل برخوردم ! البته این درجه باعث میشه کمی از مصنوعی بودن کنترل ماشین کاسته و قابل تحمل بشه . این بازی اصلا با NFS : HP قابل مقایسه نیست و این دو بازی اصلا شبیه هم نیستن . به نظرم بهتره این بازی با MidnightClub مقایسه بشه چون اون بازی هم کنترل مضخرفی داشت :دی . تست درایو و MC نقاط مشترک زیادی دارن و در بعضی موارد شبیه هم هستن . شما در تست درایو یک شخصیت دارید و می تونید کنترلش کنید . به نمایشگاه های ماشین برید ، تو نمایشگاه قدم بزنید و بعد از تست کردن ماشین ، اون رو خریداری کنید . الان دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه ، ساعت 2:30 بامداد ! بعدا بقیه موارد رو می گم ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| testdrive, unlimited2 |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|