|
|
#1 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
![]() خوب بچه ها...
بالاخره بازیه کرایسیس 2 نسخه ی پیسی به دستم رسید... فقط همین جمله رو میتونم بگم: به قدری بازیش شما رو مبهوت خودش میکنه که اصلا دهنتون تا پس گردنتون باز میمونه! گرافیک بازی به شدت بالاست...گیم پلی بازی بی نهایت جذاب و نو اورانه و نرم و روون... صدا و موزیک رو که دیگه نگو!واقعا زیباست! هوش مصنوعی هم به طور طبیعی از یه انسان بالغ بیشتره ![]() کلا فوق العادس... فعلا دارم بازیش میکنم...در همین تاپیک به زودی (فردا یا پس فردا) توضیحات تکمیلی از بازی به همراه عکس قرار میدم...
متن پنهان:
هر بحثی بود در همین تاپیک....
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
اي نامرد اين تايپيكو ميخواستم خودم بزنم كه ...
![]() من 3 4 روز پيش ديدم نگرفتم ... گفتم دزدي هستو خلاصه داغون ... وايميستم تا كاملش بياد ![]() -------------- ما از كرايسيس انتظار ديگه اي جز اين نداريم ... پوزه همه بازي ها رو به خاك ماليد ![]() امير بازي رو با چه گرافيكي رفتي ؟؟ ميگن گرافيك رو low تركونده اره ؟
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
من با hardcore و رزولیشن 1600 در 1200 رفتم و 52 فریم به طور متوسط گرفتم....فوق العادس...
البته این هنوز با دایرکت ایکس 9 هست و بازیش پر از باگ های عجیب هست... کاملش که دیگه منفجر میکنه لا مصب!
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
متاسفانه مشکل اینترنت دارم سروش.شارز ای دی اس الم تموم شده و باید از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم.یه 4-5 روز شاید نتونم بیام...
الانم با دایل اپ اومدم! راستی.با چه برنامه ای میتونم ازش عکس بگیرم؟
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
خوب بچه ها... کرایسیس 2 رو فعلا 3 مرحلشو رفتم... همه چیز فوق العادس... گرافیک بازی بی نهایت زیباست.محیط های وسیع با کوچیک ترین جزئیات.سایه های کاملا طبیعی و بی نقص چه در ابعاد بزرگ و چه در ابعاد بزرگ.همگی عالی کار شدن...حتی سایه ی یک سوسک روی دیوار هم به زیبایی هرچه تمام تر کار شده... خوشبختانه توی این بازی مشکلات گرافیکی نسخه ی قبل رو نداریم....موتور بازی تقویت شده و مشکلاتش رفع شده.دیگه مشکل افت فریم توی این بازی دیده نمیشه. نسخه ای که فعلا اومده نسخه ی ناقص هست که با وجود نقص هاش بازم گرافیک شاهکاری داره... این نسخه ای که اومده روی دایرکت ایکس 9 اجرا میشه در حالی که بازیه اصلی روی دایرکت ایکس 11 اجرا خواهد شد! همچنین این نسخه فعلا گرافیکش تا درجه ی hard core قابل تنظیم هست که قرار هست توی بازیه اصلی یک درجه بیشتر از اون(فکر کنم ultra ) هم قرار بدن... پس با این اوصاف تصور کنید نسخه ی اصلی چه غولی قراره باشه... گرافیک خودم hd 5850 و رمم هم 4gb ddr3 هست و با یه amd phenom 965 x4 که این بازی رو روی درجه ی hardcore و رزولیشن 1600 در 1200 بدون ذره ای افت فریم و روی 35 تا 45 فریم میگیرم توی این بازی!! این نشون میده که همه میتونن بازی رو راحته راحت اجراش کنن... این خوش خبری رو هم بدم که بازی روی درجه های گرافیکیه متوسط یا advanced فرق چندانی با درجه های بالاترش نمیکنه!!! خوب...محیط های بازی خیلی وسیع و زیبا هستند...از طراحی درخت و سبزه گرفته یا خیابون ها و ماشین ها و کامیون ها...همگی بی نهایت زیبا کار شدند... خفن ترین چیز توی این بازی نور پردازیه خارق العاده ی کرایسیس 2 هست...واقعا نمیتونم توصیفش کنم...چیزی از واقعیت کم نداره...نور پردازی به دقت و ظرافت هرچه تمام انجام شده و نور به زیبایی از پنجره ی یک اتاق وارد میشه و به ذرات گرد و خاک برخورد میکنه و ذرات گرد و خاک معلق در هوا کاملا مشهود هستند.... و اما قسمت زیبای دیگر این بازی افکت های اتش و انفجار هست... انفجار منابع نفت و بشکه ها و مواد منفجره بدون نقص و کاملا طبیعی انجام شده و بدون شک یکی از بهترین های نسله... خوب...گرافیک بازی بدون نقص هست و واقعا دیگه نمیتونم بیشتر توضیح بدم.چون واقعا خارقالعاده هست.... و اما صدا گذاریه بازی! Amazing! عالی!صداگذاری بازی از صدای شخصیت ها گرفته تا صدای تفنگ و موجودات بسیار عالی کار شده... موزیک بازی واقعا به بازیکن حس مضاعفی برای ادامه ی مبارزات و بازی رو میده... هنگام ورود به مبارزات نفس گیر اهنگ های هیجان انگیز و حماسی ای پخش خواهد شد که هیجان شما رو دوچندان میکنه...همچنین هنگامی که شخصیت اصلیه بازی گذشته ی خودش رو به یاد میاره نیز اهنگ های مرموز و ترسناکی پخش میشه... بنابراین من به شخصه صدا و موزیک این بازی رو هم ردیف با halo reach میدونم... میرسیم به گیم پلی بازی! قسمتی که خودم وقتی کرایسیس 2 رو توی ذهنم تداعی میکنم یاد گیم پلی نرم و روونش میفتم... در مورد کنترل بازی هیچ شکی وجود نداره و حتی از سری قبلی هم روون تر و بهتر کار شده است... سیستم کاور گیری بسیار عالی و کارامد کار شده است و شما فقط با یک راست کلیک میتونید پشت هر جسم و دیواری کاور بگیرید و به دشمنان تیر اندازی کنید که واقعا این کاور گیری بازی رو به شدت حرفه ای تر از قبل و تاکتیکی تر کرده است... تنوع اسلحه ها هم در بازی خوب هست.فعلا من 3 تا مرحلشو رفتم و 4 تا اسلحه بیشتر به دست نیاوردم...ولی همین 4 اسلحه به اندازه ی کافی به ادم این حس رو القا میکنه که بازیکن با اسلحه ی واقعی داره به دشمنا شلیک میکنه... بازی مثل قبل یه سری قابلیت هایی رو به شخصیت اصلی میده...مثل maximum speed و max armor و... اما از همه جالب تر در این بازی,قابلیت max armor هست که خیلی نسبت به نسخه ی قبل ارتقا پیدا کرده و قوی تر شده...به طوری که در این نسخه وقتی از این قابلیت استفاده میکنید,شما تبدیل به چیزی مثل یه تانک فولادی میشید و با برخورد گلوله به شما,گلوله ها به بدن شما خورده و برمیگرده...درست مثل سطح فولاد...که البته با برخورد گلوله به شما انرژی قابل دسترس برای شما کاهی پیدا میکنه.... هوش مصنوعی هم خارق العادس....از قبل هم بهتر شده... به شخصه هوش مصنوعی رو در حد killzone 2 میبینم... تنها نکته ی منفی در این بخش,مربوط به کنترل ماشین هاست....ماشین ها اصلا کنترل جالب و خوبی ندارند و بعضی مواقع اعصاب شما رو داغون میکنند... خوب بچه ها... کرایسیس 2 بر خلاف انتظارم یه شاهکار به تمام معنا بود... من بهش امتیاز کامل 10 از 10 رو میدم و بهتون توصیه ی اکید میکنم که به هیچ وجه این شاهکار رو از دست ندید و ترجیحا نسخه ی پیسی رو تهیه کنید.... موفق باشید عکس رو نمیدونم با چه برنامه ای عکس بگیرم...یکی یه برنامه بمعرفیه به من تا منم بعکسم!
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
اینم از عکس ها...
تاکید میکنم...کیفیت بازی ای که من باز کردم 2 برابر این عکس ها هست...نمیدونم چرا اینقدر بی کیفیت شد عکس ها...
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
متن پنهان:
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2, crysis, pc, version, دارکط ایسک |