|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
من چرا اصلا در جریان این بازی نبودم ؟ ببینم کارم به کجا کشیده NFS میاد من هنوز براش پیشنما ننوشتم . ![]() چون لینک دانلود بازی رو امروز دیدم گفتم تاپیکشو بزنم حداقل موقعی که دانلودش تموم میشه و بازی می کنیم اینجا راجع بهش تبادل نظر کنیم . من خیلی راجع به این بازی اطلاعات ندارم متاسفانه فقط می دونم برای اولین بار یه Camera به بازی اضافه شده که شما از دید راننده بازی می کنید . یعنی از داخل کلاه ایمنی . هر چه سریعتر بازی رو دانلود می کنم ، و یه نقد کوچک اینجا راجع بهش می نویسم . ببخشید فعلا مطلب مفیدی ندارم .
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
سلام .
اینجا محل بحث درباره ی نسخه های قبلی نیست اگر حرفی راجع به این بازی دارید بزنید . این دوربینی که من می گم تا حالا هیچ بازی ای نداشته . دوربین داخل کلاه ایمنی هست
|
|
|
#4 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
کلا هرجا اسم need for speed هست نام xerxer میدرخشد
![]() منتظر نقدتم...امتیازای خوبی گرفته... یه چندتا 9 داشت...ولی یه جورایی به نظرم سریه نید فور اسپید یه کم اماتورانه هست!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
سلام .
بالاخره تونستم بازی رو انجام بدم ! بازی با یک دمو شروع میشه که جزئیات زیادی داره و شما رو آماده ی بازی می کنه . منوی بازی هم به همون صورت دمو هست و شما در بین ماشینهای متوقف شده گزینه ها رو انتخاب می کنید .. جالب بود . اولین race بازی برای محک زدن توانایی شماست که یک دور رو در چند ثانیه تموم می کنید تا بر همین اساس درجه ی سختی بازی رو براتون انتخاب کنه . تو همین قسمت هست که برای اولین بار با دوربینی مواجه میشید که تا حالا تو هیچ بازی دیگه ای ندیدینش ! دوربینی که وقایع رو از داخل کلاه ایمنی دنبال می کنه ! این دوربین به هیجان بازی خیلی کمک کرده ، با اینکه دیدتون محدود تر میشه ولی خیلی به هیجان اضافه کرده . من که خیلی خوشم اومد . فیزیک بازی عالی بود . تا حالا تو هچی بازی ای اینقدر ندیده بودم تصادفهای بین ماشینها اینقدر طبیعی باشه . گیم پلی هم خیلی عالی بود . این سری به نظر من همیشه بهترین کنترل ماشین رو داشته . هیچ بازی racing دیگه ای اینقدر کنترلش برای من لذت بخش نیست . ولی یه موردی خیلی تو ذوقم زد . بعد NFS : HP توقع همه از طراحی ماشین ها بالا رفت چون خیلی به واقعیت نزدیک شده بود و ماشینها جزئیات بالایی داشتن . من تا حالا این طراحی و ظرافت رو تو هیچ بازی دیگر PC ندیده بودم . ولی طراحی ماشینها در Shift2 به اندازه ی HP خوب نبود . ماشینها یکم مصنوعی بودن و طراحیشون جالب نبود . حداقل به اندازه ی HP خوب نبود ...ولی هیجان دوربین جدید بازی و جزئیات بسیار بازی اینقدر شما رو درگیر می کنه که به این افت خیلی توجه نمی کنید . حالا خیلی بازی نکردم ، بازم باید برم بازی کنم تا نکات بیشتری ببینم و بیام اینجا بنویسم
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
بله بله چقد استقبال . اون بلاگم دو روزه 70 تا نظر توش داده شد انوقت موضوع اصلی سایت هیجکس نمی اد نظر بده . می گم نظرتون چیه موضوع سایت رو عوض کنیم بزنیم تو کار سیــاست . یا مثلا یه وبلاگ بزنیم در رابطه با اینکه چرا بچه ها هر روز به سایت سر می زنن ولی کسی چیزی نمی نویسه . البته اونجا هم دعوا میشه حالا سر چی نمی دونم .
|
|
|
#8 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
من اصلا با اين بازي حال نميكنم ... نسخه قبليشم كه ميگفتن جذابه به نظرم اصلا جذاب نبود
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
خب بستگی داره سلیقه ی آدم چی باشه ! کسی که با Total War : Showfun2 حال می کنه معلومه از همچین شاهکاری خوشش نمیاد دیگه
![]() ![]() راستی یه خبر خیلی خوب . بالاخره بعد از چند سری که نمی تونستید ماشین مورد علافتون رو کاستومایز کنید ، در این بازی می تونید خیلی کامل ، ماشینتون رو تغییر بدید . تغییراتی انجام میدید به خوبی احساس میشه در بازی . از صدای ماشین گرفته تا عملکرد .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
بازیه قشنگی بود...
با سریه قبلی اصلا حال نکردم... ولی این قشنگ بود...ولی بازم هنوز جای کار داره...هنوز گرافیک بالاتر میخوایم ما
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2, shift, speed, unleashed |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|