بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > PC Video Games

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-15-2011, 06:28 PM   #1 (permalink)

عضو فوق حرفه ای

Vergil12 آواتار ها

تشکرها : 1,435
مطالب وبلاگ:  1
PC
خبرنگار کاربر برتر 

پیش فرض از بازی های مختلف چه می دانی

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید به علت اینکه سیستم کاری من تغییر کرده من دیگه خبر در انجمن قرار نمی دم تصمیم گرفتم که پروژه هایی را انتخاب کنم و به صورت کاملا" در مورد انها مطالبی را در انجمن درج کنم حالا برای شروع تصمیم دارم که به صورت کامل در مورد بازی مورد علاقه خودم یعنی بازی TEKKEN مطالبی در انجمن قرار بدم . در لیست زیر برنامه هایی که در حال اماده انها هستم را درج می کنم تا دوستانی که مطالبی در مورد بازی ها دارند در برای من ارسال کنند تا در پست قرار داده بشه لطفا" تا تمام شدن مطالب پستی در موضوع ارسال نکنید چون باعث شلوغی مبحث می شود . اگر انتقاد-- پیشنهادی دارید یا اینکه می خواهید در پیشبرد مطلب با من همکاری کنید فقط کافی PM بدید در مورد پیشنهاد و اتقاد پیام بازدید کننده ارسال کنید . خوب لیست کاری بنده البته این لیست موقتی است و در اینده که پرژه ها تکمیل شدند پرژه های جدید به انها اضافه می شود که درموضوعات جدا گانه در مورد انها بحث خواهیم کرد.
لیست پرژه های من:
TEKKEN Series 1
2 Resident Evil series
3 Devil May Cry series

همان طور که گفتم هر کدام از پروژه ها زمان زیای خواهند برد به طور مثال می توان برای هر پروژه 4 هفته را در نظر گرفت تا پروژه تمام شود و شما نظرات خود را در مورد مطلب بیان کنید که حدودا" اگر بخواهیم با هم جمع کنیم یه 5 هفته ای مهمان بازی خاصی خواهیم بود. در ضمن بعد از اینکه این سری کامل شد برای انتخاب پروژه بعدی نظر سنجی قرار داده می شود تا پروژه بعدی بنده به رای شما انتخاب شود . با سپاس تا هفته بعد که من از مدرسه بر گردم و کارم را شروع کنم . در اینجا فقط لیست پروژه ها مطرح می شود . بدرود
از این به بعد ببینم کسی مطلب من رو کپی می کنه خودش می دونه ...
Vergil12 آنلاین نیست.

5 کاربر برای این پست سودمند از Vergil12 عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 04-19-2011, 02:55 PM   #2 (permalink)

عضو فوق حرفه ای

Vergil12 آواتار ها

تشکرها : 1,435
مطالب وبلاگ:  1
PC
خبرنگار کاربر برتر 

پیش فرض ابدیت شد

سلام بچه امروز اولین پست از تردد رسمی بازی tekken رو در پستی جدا قرار دادم در اینجا فقط برای اگاه کردن بچه و قرار دادن لینک استفاده می کنم

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
Vergil12 آنلاین نیست.

پاسخ

برچسب ها
می, مختلف, چه, های, از, بازی, دانی

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش